- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.841
inş cnm inş varsa bak kesın cıkar yoksada adet olcam dıe beklersın kı ıns vardır
yokh bak belırtlerımızde aynıyı kız bellımı olur eylul ugurlu geldı bıze once hulya sonra ben ıns sımdıde sen
Bilmiyorum bu sefer böyle değişik duygular içindeyim kızlar,
Kasıklarımdaki bu ağrı hakkında eşime söyledim geçen akşam, döndü direk hamile olmayasın dedi
Normalde hiç böle bi yorum yapmaz, üşüttün der ne bilim ameliyat yerin der doktora git gözük der
Ayy dedim içine mi doğuyo acaba :))
Bide geçen komşu fal baktı bebek gözüküyo dedi falan filan :)
ben gecen dedım bılmıyorum denk gelıp okumusmuydun 15 aydır bebek ıstıyoruz ve esım 15 aydır ılk defa gecen hafta pazar gunu sen hamılesın dedı
Tatlım inşşş sen dua et bak kabul olur senin duların artıkk :)
az önce wc gttim 2 gndür kuruydum şimdi baktım sarıyla beyaz arası akıntı gelmiş,
dün akşamda şu sol tarafım ince ince nası sızladı, bide gazım vardı, rahatsız oldum gece
Hayılısını ver rabbim...
Çok heveslendim valla şapa oturmayayım da
Ya canım bende cumaya kdr pzt yapcam diyodum, dün karar verdim Salı yapayım en azından diye,
Ne kadar dursam kardır, o salak tek çizgiyi görmek istemiyorum
Ama şimdi birden umutlandım seninle birlikte :)
Yarın sabah ilk idrarımla predictorum ve ben inşallah hayırlı haberlerle geliriz buraya kızlar :))
serfıkım askım teyze oluyosun ıns cnm benım test yaptıktan sonra ılk aklıma sen geldın rabbım ıns senınde kucagını doldursun
hadi hayatım sen de güzel haberlerle gel inşallah :97:
belırtılerımı yazıyorum sol kasıgım ara ara batması zonk laması belımden kasıma dogru ıleleryen bı agrı ve 1 haftadır var ıkı gundur kuruydum aksamdan berı sarı beyazkarısık akıntı 3 gundur sabah kalkınca mıgdemın degısık olması acayıp gaz yaptım mıgdem goruldadıkca esım bana bakardı usudunmu dıe acayıp bı gaz oldu kabız deıl tam tersıne sık wc gıder oldum ben kendımı hıc bu aykı kadar gazlı bılmem bıde 1 haftadır ayaklarım cok usuyor 3 gundur yataga corapla yatıyorumesım bıle yuh dedı ama ısınmıyor hala ayaklarım
Tansel'cim senin SAT'ın neydi?
1 eylul cnm benım sat benım dongum 26 gunde bır bugunde ayın 26 sı ayyy KIZLAR buarad pat dıe cıktım benım net koptu annemlere geldım sımdı ordan yazıyorum evde durmak ıstemedım kendımı zor attım anama
kızlar bugun bır akıntım var anlatamam yumurtlamyıda gectı onun ıkı katı sırılsıklam hıssedıyorum kendımı bembeyaz uzayan bı akıntı ama halımden coooookkk memnunum benkusmayada razıyım gezmemeyede razıyım herseye razıyım sımdı sukur namazı kıldım rabbı benı sevındır kızlar sızıde sevındırsın
kızlar bugun bır akıntım var anlatamam yumurtlamyıda gectı onun ıkı katı sırılsıklam hıssedıyorum kendımı bembeyaz uzayan bı akıntı ama halımden coooookkk memnunum benkusmayada razıyım gezmemeyede razıyım herseye razıyım sımdı sukur namazı kıldım rabbı benı sevındır kızlar sızıde sevındırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?