Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım hadi gözün aydın yemin ediyorum okuyunca bi kere yerimde zıpladım
çok sevindimm yaa bebişler çoğalıyoo
belirtilerin benim belirtilerle aynıydı
hadi allahım inş kucağına almayı nasip eder

kızlarrnasılsınızzz bu ne güzel haber böyle demek tansel hamile hee vaybeee bi hamile olamayan ben, hatcem, greenmon(hilal),ve serfik kaldık galiba dimiiii

BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında
inanılmaz bir duygu bu

BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
inanılmaz bir duygu bu
hadi hayırlısı tatlımmm şimdi o ne kıymetli olur dimiii :)) ayyy tazeee annecikler siziii yerimmmm yirimmm:))

kırmızıları gördüm malesef ama bebek için malsef demiyorum çünkü artık istemiyorum, adetlerim bir tuhaf oldumoralim çok bozuk son iki adetimde adet günümde iki gün kahverengi akıntı gelip sonra da kanama başlıyor öyle böyle değil şiddetli sancılarla halim kalmadı aşırı kanama oldum bu ay da çok şükür bugün azaldı , kah pıhtıları çok geldi ve ben kistten şüpheleniyor bütün belirtiler onu göstermekte o nedenle derdim bebek değil artık haftaya salı doktora gideceğim umarım kist yoktur

bu arada bnmde moralim bozuk tam kafama gore bi doktor buldum derken sabah doktorun sehirdisina gittigini ogrendim baska bile ile tasinmis.... sinir oldum!!!!!!! bgun baska doktora gdiyorum mecburen hormon testleri sonucumu alcam
dua edin bana olur mu cikmam lazim simdi opuyorum hepinizi kuzucuklarimmm

kızlarrnasılsınızzz bu ne güzel haber böyle demek tansel hamile hee vaybeee bi hamile olamayan ben, hatcem, greenmon(hilal),ve serfik kaldık galiba dimiiii

mrb canım çok sürmez sizde kalırsınız topik hamiş dolar inşşş
bu topik çok uğurlu yaa
herkez patır patır hamile kalıyo

canım öncelikle çok çok öpüorum senii çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...inşallah sağsalim kucağınızada alırsınız...bak allah sanada nasip etti işte herkesin bi vakti sırası var gerisi tüm sabırsızlıkla bekleyip isteyenlere inşalahh bebeişimm....hadi bakaımmmm sende hamişler kervanına eklendinnn....

hülyacım canım seninde gözün aydın hamileymişsin ama yaşadıklarına çok üzüldüm şimdi nasılsın canım düzeldimi aranız...yaaaaaa varya kusura bakma ama böyle annesini karısına tercih eden adamları boğasım geliyor
meleğin çok kritik bir zamanda gelmiş canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm

canım hayırlısı olur inşallah hadi bakalımm sıra sende olsun bakalım :)))

ben artık bebek istemiyorum canım bu kadar strese dayanamayacağım sanırım depresyona girdim şimdi de kist şüphesiyle kendimi helak ediyorum iki gündür dayanamayacağım artık

inanılmaz bir duygu bu

ayyy kıyamam yaaa nokta kadar dimi mucizeyi izle bak her gidişinde büyümüş göreceksin onu annesi sonra küçükcük elleriyle el sallayacak sana CANIM BENİM YAAA:):)

hadi hayırlısı tatlımmm şimdi o ne kıymetli olur dimiii :)) ayyy tazeee annecikler siziii yerimmmm yirimmm:))

ahh kıymetli olmaz mı canım yaa göbişimin üstüne yatamıyorum ezilcek diye
cumarteside kalp atışlarını dinliycez inş

ayy tansele çok sevindim yaa
kendi kendime evde gülüp duruyorumm

kısss hülyaaa noldu kısss anlat hele çatlarım bak meraktan şimcikkkk

hadi hayırlısı tatlım inşallah öylesindir adet tarihi ne zamana?

saol tatlım evet baya zor günler geçirdim eşimle barıştık şimdi benden iyisi yokk
ama bundan sonra bebeğim ilgilendirir beni
iyiki geldi ben kimse için hamile kalmadım kendim istediğim için allahım verdi
her ne olursa olsun iyiki hamileyim

ahh kıymetli olmaz mı canım yaa göbişimin üstüne yatamıyorum ezilcek diye
cumarteside kalp atışlarını dinliycez inş

ayy tansele çok sevindim yaa
kendi kendime evde gülüp duruyorumm
:)) amanddaaa amandaa bebşiniide kolllarmışş :)))
hadi bakalımm cumaresi gelmek bilmez şimdi dimi:)

yaa yapma böyle amaaa kist nerden çıktı şimdi?

kısss hülyaaa noldu kısss anlat hele çatlarım bak meraktan şimcikkkk

eşimin annesiyle ve eltimle kavga ettik ve haliyle bizim evin huzuruda kaçtı canım
kısacası eltim olucak kişi beni çok kıskanıyo hiç anlaşamıyorum
her yönden üstün olduğum için fesatlık çekiyo

amannn boşverr değersiz insanlar hakkında konuşmuyorum
artık bundan sonra bebeğim ilgilendirir beni ona birşey olmasın yeter
eşimde isterse yanımda olur istemesse yol orda

canım çok şükür ben iyiyim hamileliğin tadını çıkarıyorum son defa iki çocuk düşünürdüm hep zaten erkenden bitircem inşallah sen nasılsın

canımmmm
üzme kendini arkadaşım hiçbişey sağlığından önemli değil geçte olsa bebeğin biryerlerde sana gelmeyi bekliyor tedavini yine gör bebek düşünme ama istemiyorum deme be canımmm yazık değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…