- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.861
hadi hayırlısı tatlımmm şimdi o ne kıymetli olur dimiii :)) ayyy tazeee annecikler siziii yerimmmm yirimmm:))BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında
inanılmaz bir duygu bu
kızlar nasılsınız
tanselcim çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ne kadarlık bebiş şimdi
serfikim sende bişi yokmu canım gördünmü kırmızılar:26:
bugüne ne güzel haberlerle başladık darısı bekleyenlerin başına
kızlarrnasılsınızzz bu ne güzel haber böyle demek tansel hamile hee vaybeee bi hamile olamayan ben, hatcem, greenmon(hilal),ve serfik kaldık galiba dimiiii
canım hayırlısı olur inşallah hadi bakalımm sıra sende olsun bakalım :)))bu arada bnmde moralim bozuk tam kafama gore bi doktor buldum derken sabah doktorun sehirdisina gittigini ogrendim baska bile ile tasinmis.... sinir oldum!!!!!!! bgun baska doktora gdiyorum mecburen hormon testleri sonucumu alcam
dua edin bana olur mu cikmam lazim simdi opuyorum hepinizi kuzucuklarimmm
kızlarrnasılsınızzz bu ne güzel haber böyle demek tansel hamile hee vaybeee bi hamile olamayan ben, hatcem, greenmon(hilal),ve serfik kaldık galiba dimiiii
BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında
inanılmaz bir duygu bu
hadi hayırlısı tatlımmm şimdi o ne kıymetli olur dimiii :)) ayyy tazeee annecikler siziii yerimmmm yirimmm:))
kısss hülyaaa noldu kısss anlat hele çatlarım bak meraktan şimcikkkkhülyacım canım seninde gözün aydın hamileymişsin ama yaşadıklarına çok üzüldüm şimdi nasılsın canım düzeldimi aranız...yaaaaaa varya kusura bakma ama böyle annesini karısına tercih eden adamları boğasım geliyor
meleğin çok kritik bir zamanda gelmiş canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm
hadi hayırlısı tatlım inşallah öylesindir adet tarihi ne zamana?Bilmiyorum bu sefer böyle değişik duygular içindeyim kızlar,
Kasıklarımdaki bu ağrı hakkında eşime söyledim geçen akşam, döndü direk hamile olmayasın dedi
Normalde hiç böle bi yorum yapmaz, üşüttün der ne bilim ameliyat yerin der doktora git gözük der
Ayy dedim içine mi doğuyo acaba :))
Bide geçen komşu fal baktı bebek gözüküyo dedi falan filan :)
hülyacım canım seninde gözün aydın hamileymişsin ama yaşadıklarına çok üzüldüm şimdi nasılsın canım düzeldimi aranız...yaaaaaa varya kusura bakma ama böyle annesini karısına tercih eden adamları boğasım geliyor
meleğin çok kritik bir zamanda gelmiş canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm
:)) amanddaaa amandaa bebşiniide kolllarmışş :)))ahh kıymetli olmaz mı canım yaa göbişimin üstüne yatamıyorum ezilcek diye
cumarteside kalp atışlarını dinliycez inş
ayy tansele çok sevindim yaa
kendi kendime evde gülüp duruyorumm
ben artık bebek istemiyorum canım bu kadar strese dayanamayacağım sanırım depresyona girdim şimdi de kist şüphesiyle kendimi helak ediyorum iki gündür dayanamayacağım artık
ayyy kıyamam yaaa nokta kadar dimi mucizeyi izle bak her gidişinde büyümüş göreceksin onu annesi sonra küçükcük elleriyle el sallayacak sana CANIM BENİM YAAA:):)
kısss hülyaaa noldu kısss anlat hele çatlarım bak meraktan şimcikkkk
canım çok şükür ben iyiyim hamileliğin tadını çıkarıyorum son defa iki çocuk düşünürdüm hep zaten erkenden bitircem inşallah sen nasılsınkızlarrnasılsınızzz bu ne güzel haber böyle demek tansel hamile hee vaybeee bi hamile olamayan ben, hatcem, greenmon(hilal),ve serfik kaldık galiba dimiiii
kırmızıları gördüm malesef ama bebek için malsef demiyorum çünkü artık istemiyorum, adetlerim bir tuhaf oldumoralim çok bozuk son iki adetimde adet günümde iki gün kahverengi akıntı gelip sonra da kanama başlıyor öyle böyle değil şiddetli sancılarla halim kalmadı aşırı kanama oldum bu ay da çok şükür bugün azaldı , kah pıhtıları çok geldi ve ben kistten şüpheleniyor bütün belirtiler onu göstermekte o nedenle derdim bebek değil artık haftaya salı doktora gideceğim umarım kist yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?