- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.881
yaa yapma böyle amaaa kist nerden çıktı şimdi?
ben artık bebek istemiyorum canım bu kadar strese dayanamayacağım sanırım depresyona girdim şimdi de kist şüphesiyle kendimi helak ediyorum iki gündür dayanamayacağım artık
ayyy kıyamam yaaa nokta kadar dimi mucizeyi izle bak her gidişinde büyümüş göreceksin onu annesi sonra küçükcük elleriyle el sallayacak sana CANIM BENİM YAAA:):)
saol tatlım evet baya zor günler geçirdim eşimle barıştık şimdi benden iyisi yokk
ama bundan sonra bebeğim ilgilendirir beni
iyiki geldi ben kimse için hamile kalmadım kendim istediğim için allahım verdi
her ne olursa olsun iyiki hamileyim
eşin gecemi çalışıyordu tatlım??
Bizde napalım doktora gittik oğlumla kardeşini gördük tanıştık..oğlum kardeşimi görücem diye oyuncak bile getirdi yanındao da 4 yaşını 3 ay geçti canım yani seneye anaokuluna başlar sanırım şimdiden araştırıyoruz bakalım
doğru söylüyorsun bir bakıma genç anneyiz arkadaş gibi oluruz çocuklarla bazılarıda yaşlı evleniyor geç çocuk yapıyor ve çocuk 20 yaşına gelincede yanında babaannesi gibi duruyor bu durumda hiç hoş değil tabi
kızz ağzını hayıra aç allah korusunnn bakalımmm doktor nedicekk acile falan gitsen geçici olarak yani doktoragidene kadar sende rahatlamış olursun kötü bişi yoktur inşallah öpüorum seniiiiadetin iki günü kahverengili geçiyor sonra şiddetli sancı ve kanama , elim kolum kalkmıyor kansız kaldım sanırım geberiyorum iki gündür internette baktım çikolata kisti belirtisi zaten çocukta olmuyor cuk oturdu yani sabırla doktora gideceğim günü bekliyorum ama moralim çok bozuk
canım çok şükür ben iyiyim hamileliğin tadını çıkarıyorum son defa iki çocuk düşünürdüm hep zaten erkenden bitircem inşallah sen nasılsın
canımmmm
üzme kendini arkadaşım hiçbişey sağlığından önemli değil geçte olsa bebeğin biryerlerde sana gelmeyi bekliyor tedavini yine gör bebek düşünme ama istemiyorum deme be canımmm yazık değilmi
evet çokkk küçük canımm minicik
ahh allahım inş o günleride görmek nasip olur
inş sennde kist falan yoktur kötü düşünme çekiyosun kötülükleri
güzel şeyler düşün tatlım ya karamsar olma
canım benim kocamın kendi işi gcesi gündüzü yok yanii :))) ben vakit buldukça giriorum en iyi vaktide akşamları buluorum o yüzden gece mesaisine kalıorum topicte :))) aman ne güzell kardeşini gördü demekkkk
Selam kızlarrr,
Ohhh herkes burda, yeni gelenler umarım iyisinizdirrrrrr
Yeni bebişimizi kutluyoruz bugün,
Bende kısmetse yrn sbh test yaparım diye düşünüyorum, inş hayırlı haberlerle geleceğim
kızz ağzını hayıra aç allah korusunnn bakalımmm doktor nedicekk acile falan gitsen geçici olarak yani doktoragidene kadar sende rahatlamış olursun kötü bişi yoktur inşallah öpüorum seniiii
kızlar bende çıkıorum evi toplayayım biraz
eşim süpürge yapma ben yapıcam diyo yalaka
off ya ne güzel evde olmak bende evde olmak istyorum kış gelsin sıcacık evde oturup televizyon izlemek istiyorum böyle evdedi peteklerin hepsini yakmam istemiyorum odanında kapısını kapatmak istiyorum içeri girip çıkarken kapıyı kapat çeri soğuk girmesin demekistiyorum televizyon izlerken nar yemek ve kestane yemek istiyorum gündüz evdeyken tv ilerken biraz uzanıp kestirmek istiyorum gündüz hava aydınlık olması gerejkirken hafif gri oluyorya öyle olmasını istiyoprumm yaaaaa çok mu şey istiyorummm :84::84::84::84:
iyimisin zuzuu:26:
iyim ya sadece soğusun kış gelsin istiyorum evde olmak istiyorum sen nasılsın?
serfık bakbuay kocaya kecı boynuzu suyu ıcırdım kızlar bılgınıze olsun belkı vesıle oldu bellımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?