Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaa yapma böyle amaaa kist nerden çıktı şimdi?

adetin iki günü kahverengili geçiyor sonra şiddetli sancı ve kanama , elim kolum kalkmıyor kansız kaldım sanırım geberiyorum iki gündür internette baktım çikolata kisti belirtisi zaten çocukta olmuyor cuk oturdu yani sabırla doktora gideceğim günü bekliyorum ama moralim çok bozuk

evet çokkk küçük canımm minicik
ahh allahım inş o günleride görmek nasip olur

inş sennde kist falan yoktur kötü düşünme çekiyosun kötülükleri
güzel şeyler düşün tatlım ya karamsar olma

iyi şekerim değerini anladıysa bırak sürünsün peşinde hiç yüz verme bi süre bebeğini düşün sadece ama sevindim barıştığınıza Allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin mutsuz bir evlilik çin işkencesi gibi bişi

canım benim kocamın kendi işi gcesi gündüzü yok yanii :))) ben vakit buldukça giriorum en iyi vaktide akşamları buluorum o yüzden gece mesaisine kalıorum topicte :))) aman ne güzell kardeşini gördü demekkkk

kızz ağzını hayıra aç allah korusunnn bakalımmm doktor nedicekk acile falan gitsen geçici olarak yani doktoragidene kadar sende rahatlamış olursun kötü bişi yoktur inşallah öpüorum seniiii

Selam kızlarrr,

Ohhh herkes burda, yeni gelenler umarım iyisinizdirrrrrr

Yeni bebişimizi kutluyoruz bugün,

Bende kısmetse yrn sbh test yaparım diye düşünüyorum, inş hayırlı haberlerle geleceğim

bebek istedim bütün düzenim bozuldu sanırım yenildim ben kaldırmıyor bünyem Rabbim kaldıramyacağım yük vermesin bana çok dua ediyorum inş kist yoktur korkyuorum çünkü tedavilerden sıkıntım o sürekli doktora gideceğim çünkü

elimde değil düşünüyorum işte kafam kazan gibi oldu inş yoktur ne diyim

anladım canım bende bazen öyle eşimin işi fln olursa mesela xbox fln oynuyor bazen bende forumda takılıyorum napiim ayy canım sıkılıyorrrr

Selam kızlarrr,

Ohhh herkes burda, yeni gelenler umarım iyisinizdirrrrrr

Yeni bebişimizi kutluyoruz bugün,

Bende kısmetse yrn sbh test yaparım diye düşünüyorum, inş hayırlı haberlerle geleceğim

kızzzz yoksaaaaaaaaa sendemiiiii

kızz ağzını hayıra aç allah korusunnn bakalımmm doktor nedicekk acile falan gitsen geçici olarak yani doktoragidene kadar sende rahatlamış olursun kötü bişi yoktur inşallah öpüorum seniiii

ne biliyim canım adetliyken de gitmek işime gelmiyor bekleyeceğim haftaya kadar bakalım , ben de öpüyorum canım görüşürüz

off ya ne güzel evde olmak bende evde olmak istyorum kış gelsin sıcacık evde oturup televizyon izlemek istiyorum böyle evdedi peteklerin hepsini yakmam istemiyorum odanında kapısını kapatmak istiyorum içeri girip çıkarken kapıyı kapat çeri soğuk girmesin demekistiyorum televizyon izlerken nar yemek ve kestane yemek istiyorum gündüz evdeyken tv ilerken biraz uzanıp kestirmek istiyorum gündüz hava aydınlık olması gerejkirken hafif gri oluyorya öyle olmasını istiyoprumm yaaaaa çok mu şey istiyorummm :84::84::84::84:

iyimisin zuzuu:26:

kızlar bırının mutlulugu ıle mutlu olmak ne guzel bı duyguymus bıraz once yıne test yaptım 2.cızgım yıne belırgın allahıma bınlerce sukur kkbayansu krıstel bebek rose hulya hepınızın ıyı dıleklerı ve benım adıma sevınmedız cok hoztu allah razı olsun hepımızın kucagını doldursun kızlar

serfık bakbuay kocaya kecı boynuzu suyu ıcırdım kızlar bılgınıze olsun belkı vesıle oldu bellımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…