- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.101
anladım canım hangisi olduğunutamam ondan alayım bari bide küçük kutu alıyorum bardakla içemiyorum inek gibiyim yaa cok cok kamışla süt çekiyorum
canım kucuk kutularda varmı bılmıyorum ama normal kutularıda fazla buyuk deil zaten ona kouyarsın cubuk ıcersin :)) bende sutu cook seven biriydim ama sımdı içemiyorum ya annemde dıyor sımdı ıcmen gerek ıcmıyosun ıcme bukadar sut dedıgımde paket paket bıtırıyodun dıyo ama ne yapayım midemi bulandırıyor
kuzu yaaa ben bardaktan süt içemiyorum şuan illa pipetle içeceğim o yüzden ısıtamıyorum oda sıcaklığında ne kadar durursa işte böhhh sıcak süt geldi aklıma
onada çare var dur :)
vaktin varsa peteğin üstüne koy,
eğer yoksa daaa cattle da su ısıt az bişe göstermelik öyle
kaynayınca cattle nın kapağını açık tutup kutuyu üzerine daya 1-2 dk dursa yeter
alttan gelen buharlaa hafifçe ılınıyo :)
bnm evdeki ilkel yöntemlerim bunlar kocamda sütü sever de :)
günaydın kızlar,
bu nasıl tipidir böyle gözüm kapalı yürüdüm yolda bide uçuşa geçiyordum rüzgardan:)
bir karın var bende bugün aldı başını gitti , gaz dolanıp duruyor şiştim şiştim patlayacağım
doktor bana iki bardak süt iç demişti ben de sıcak süt içemem soğuk sütleri dayadım kendime
acaba o mu gaz yaptı
anlaşıldı dostum tamam:13::13: bide dün öküz gibi yedim ilk defa vücudun dengesi şaştı:):)
şu doktor da aramadı ne kan sonucuymuş inşallah bişey çıkmaz bu kadar bekleme sonunda akşama kadar aramazsa
ben arayacağım artık
serpilcim baharın dediği laktossuz süt işe yarıyor gerçekten. ondan dene. gaz sancısı fena yaa çok çektim biliyosun hastanelik olmuştum.
kahvaltı hazırlıyom kendime kızlar çıkın gelin. ek başımada bişi yiyemem bn yaa...
bugn hapşırmya başladım gripmi geliyo neeee...allah korusun
esmaaaa gelmezmiyim yavrum ayıpsın
aç kapıyı çabuk
biri yemekmi dedi yaşasın yemek yemek
şimdi farkettim de makyaj yapmamışım ben:108::89:
serpilcim baharın dediği laktossuz süt işe yarıyor gerçekten. ondan dene. gaz sancısı fena yaa çok çektim biliyosun hastanelik olmuştum.
kahvaltı hazırlıyom kendime kızlar çıkın gelin. ek başımada bişi yiyemem bn yaa...
bugn hapşırmya başladım gripmi geliyo neeee...allah korusun
yiyin gariiiiiiii yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aferin bebeleri aç bırakmayın bakim
ara araa, bencede bekleme unutmştur bide
şimdi farkettim de makyaj yapmamışım ben:108::89:
ne makyajmı o da ne ???
vallaaa bu aralar bende unuttum ne olduğunu
bööle zombi gibi geziniyorum:95:
canım hamılelıgımın ılk 3 bucuk ayı makyaj sıfır gezdım kustugumdan yuzumde sarıydı hastalıklı gibi dolastım son zamanlarda azda olsa yapmaya calısıyorum ama sabah uyanamadıgımdan acal acele evden gıyınıp cıkıyorum :) bırtek gecen hafta arkadaslarla dısarı cıktıgımızda yaptım tam makyaj arkadsım ohh be dunya varmıs öznüne dondun demişti bana makyas ınsanı ıyı hıssetırıyor ıhmal etmemek lazım ama cok usenıyorum su sıralar bırı olsada yapsa ban modundayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?