Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

anladım canım hangisi olduğunu tamam ondan alayım bari bide küçük kutu alıyorum bardakla içemiyorum inek gibiyim yaa cok cok kamışla süt çekiyorum

canım kucuk kutularda varmı bılmıyorum ama normal kutularıda fazla buyuk deil zaten ona kouyarsın cubuk ıcersin :)) bende sutu cook seven biriydim ama sımdı içemiyorum ya annemde dıyor sımdı ıcmen gerek ıcmıyosun ıcme bukadar sut dedıgımde paket paket bıtırıyodun dıyo ama ne yapayım midemi bulandırıyor

ben sütü pek sevmem annem sağolsun nefret ettirdi , ortaokul bitene kadar her sabah ballı sıcak süt dayadı bana
korkudan da sesim çıkmazdı 8 sene her sabah süt içtim iğrendim artık şimdi ise kuzum için içiyorum , ben o süte bi bakayım
gaz olayı fena

kuzu yaaa ben bardaktan süt içemiyorum şuan illa pipetle içeceğim o yüzden ısıtamıyorum oda sıcaklığında ne kadar durursa işte böhhh sıcak süt geldi aklıma

onada çare var dur :)
vaktin varsa peteğin üstüne koy,
eğer yoksa daaa cattle da su ısıt az bişe göstermelik öyle
kaynayınca cattle nın kapağını açık tutup kutuyu üzerine daya 1-2 dk dursa yeter
alttan gelen buharlaa hafifçe ılınıyo :)
bnm evdeki ilkel yöntemlerim bunlar kocamda sütü sever de :)

anlaşıldı dostum tamam:13::13: bide dün öküz gibi yedim ilk defa vücudun dengesi şaştı:):)
şu doktor da aramadı ne kan sonucuymuş inşallah bişey çıkmaz bu kadar bekleme sonunda akşama kadar aramazsa
ben arayacağım artık

serpilcim baharın dediği laktossuz süt işe yarıyor gerçekten. ondan dene. gaz sancısı fena yaa çok çektim biliyosun hastanelik olmuştum.

kahvaltı hazırlıyom kendime kızlar çıkın gelin. ek başımada bişi yiyemem bn yaa...
bugn hapşırmya başladım gripmi geliyo neeee...allah korusun

Son düzenleme:

yiyin gariiiiiiii yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aferin bebeleri aç bırakmayın bakim

ara araa, bencede bekleme unutmştur bide

canıım ben sana burdan eşlik ederim kahvaltıda :) yok canım grip falan deilsindir alerjıkdır :)

alayım da içeyim bari canım patlayacağım yoksa, aman grip olma dur tosuncuk geliyor annesi
c vitamini al bol bol

yiyin gariiiiiiii yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aferin bebeleri aç bırakmayın bakim

ara araa, bencede bekleme unutmştur bide

unuttuysa fırçalarım onui benim gibi bir insanın sonucu unutulur mu

vallaaa bu aralar bende unuttum ne olduğunu
bööle zombi gibi geziniyorum
:95:

canım hamılelıgımın ılk 3 bucuk ayı makyaj sıfır gezdım kustugumdan yuzumde sarıydı hastalıklı gibi dolastım son zamanlarda azda olsa yapmaya calısıyorum ama sabah uyanamadıgımdan acal acele evden gıyınıp cıkıyorum :) bırtek gecen hafta arkadaslarla dısarı cıktıgımızda yaptım tam makyaj arkadsım ohh be dunya varmıs öznüne dondun demişti bana makyas ınsanı ıyı hıssetırıyor ıhmal etmemek lazım ama cok usenıyorum su sıralar bırı olsada yapsa ban modundayım :)

haklısın cnm insanın keyfi olmaynca içinden gelmiyor
bende nerdeyse 2 aydır işe makyajsız geliyorum...
sbh yetişemiyorum ztn giyinip çıkıyorum,
malzemelerim çantamda duruyor ofise geldikten snra öğlene doğru brz yapıyorum
bnde normalde kokoşumdur herkes şaşırıyor bu halime
ne bileyim içimden gelmiyor hiççç, eskisi gibi değilim....
saçlarımı bile yapmıyorum arkadan örüp çıkıyorum ay iyice deli ayten oldum ben yaaa
kendime gelmem lazım şmdi bunlar bi düşündüm de ne oluyo bana
şu bebek fikri alt üst etti yaşantımı (((

gunaydın canlarım nasılsınız bakalım

esma oyle sabahın korunde kalkarsan tabı zama gecmez evde uyu tatlım ayy bende calısmayı cok ozledım ısten cıkalı 1 yıll olacak nerdeyse ve resmen bırı gel dese ıse gıdesım var bende cıkıldım evde olmaktan

derya kız bızım kızlarda hep sırkette yapardı makyajı bı ben sabah yapardım hıc usenmeden ogunlerım geldı aklıma yahuu

hatcem serfıkım hapsu sanada slm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…