- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.121
gunaydın canlarım nasılsınız bakalım
esma oyle sabahın korunde kalkarsan tabı zama gecmez evde uyu tatlım ayy bende calısmayı cok ozledım ısten cıkalı 1 yıll olacak nerdeyse ve resmen bırı gel dese ıse gıdesım var bende cıkıldım evde olmaktan
derya kız bızım kızlarda hep sırkette yapardı makyajı bı ben sabah yapardım hıc usenmeden ogunlerım geldı aklıma yahuu
hatcem serfıkımhapsu sanada slm
selam kızlarrrr nörüyosunuz..
esma canım ben seni doğum yaptı sanıyorum kız biraz daha tut oğluşunu içerde ki bi problem yaşamayın.. ay ne heycanlısındır sen şimdi..
selma tatlım sen nasılsın kızçen nasıl..çarşamba akşamı oğluşumu gördüm 35 cm olmuş 1 kg yakın
yaa ben çok kilo aldım ve göbeğim çatladı esma selma sizin ne durumda çatlaklarrr
esma canım ben seni doğum yaptı sanıyorum kız biraz daha tut oğluşunu içerde ki bi problem yaşamayın.. ay ne heycanlısındır sen şimdi..
selma tatlım sen nasılsın kızçen nasıl..çarşamba akşamı oğluşumu gördüm 35 cm olmuş 1 kg yakın
yaa ben çok kilo aldım ve göbeğim çatladı esma selma sizin ne durumda çatlaklarrr
kızllar nerdesınız cok cnm sıkılıyor buara cok mutsuzum cok ksramsarım cok sınırlerım bozuk boyle bagarasım var herkeze
canım çatlamanın temel nedeni cildin nemini kaybetmesidir bol bol su içmen ve kremlemen lazım ki catlak olayını en aza indirgeyebilesin. bunun dısında birazda genetık aılede varsa genelde oluyor. uzulme su zamanda tedavısı olan bırsey catlak yanı ızı azaltılabılıyor
hulyyaa ıyıyım cnm oo masallah tosununa bakalım bende ayın 27 kontrolum bızım kız ne kadar buyudu cnm hamıle kaldıgımda 62.200dum dun tartıldım 65.800 olmusum bende buara alamaya basladım cunkı artık hıc doymak bılmıyorum
catlaklarım ıcın sunu dıyım 2 haftadır karnım tatlı tatlı kasınıyor anlatamam boyle yanlardan kuru kuru cıldım pul pul elımde krem ıle gezıyorum daaha catlak yada cızgı belırmıs deıl ama okdar kasınıyorkı esıme kesın cok catlıycam dıyorum
hoşgeldin hülyacım. doğurcam sandım bnde ama beklemedeyim daha. 2 hafta daha dayansak çok güzel olcak inş. heycan merak korku hepsi bi arada. sona geldik artık. kavuscam tosunuma.
senn erkekinede maşallahhh hep sağlıklı haberlerini alalım.
bnde çatlak olması cnm bldırlarımda vardı normaldede onlar belrginleşti sadece. baharda demiş ya bol bol su iç.kilolarda gider takma kafanaD:
hulyaa tanıdık bır eczacı arkadas var catlak kremı sormaya eczacı kadın onerdı cok memnun kalırsın dedı 35 tl yanlıs hatırlamıyorsam ıstersenn adını ozelden yazar yollarım almak ıstersen
koloyu bende takmam dıyordum ama takıyormusum ya veremezsek puff
walla hergün sürüyorum ama bi anda oluştu çatlaklar canım suda içiyorumm dediğin gibi genetik galiba çatlayacağı varsa ne yapsak engel olamıyoruz
wallahi 3 kilo çokk iyi ben tam tamına 8 kilo aldım 67 oldum kızz ne yapcam ekmeği kestim artık daha sağlıklı beslenmeye karar verdim.. benm kasık bölgem çatladı kako yağı sürüyorum ama fayda etmedi yaa eşime lierac aldırcam eczaneden bide onu deneyeyim bakalım daha 3 ayımız var kızzzz ben bu gidişle balina gibi olcam
gerçi sen riskli dönemi atlattın canım şimdi bile doğsa sağlık sorunu çıkmaz heralde benm teyzemin kızı 33 haftalık doğum yaptı şükür 1 gün durdu küvezde..senden sonra sıra bize geliyoo..
sen kaç kilo aldın canımm.. bide 7. ve 8. aylarda kaç kilo aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?