Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

herhalinzle güzelsiniz kızlar . bn nerdeyse 1 senedr makyaj yapmıyorum yaa yüzüm gözüm birbirinde heleki bu aralar iyice saldım valla. hergören doğum yakınmı demeye başladı belli oluyomuş yüzümden zatn burnumda büyüdü bn fena taktım bu işe yaaa

bide hamişler sizi korkutmak istemiyom ama biyerde okumuştum hamilelikte makyaj malzemeleri bebişleri etkiliyomuş. yapmayın makyaj boşverin siz. hamişlik güzellik katıyo insana.

deryaa hatce basın kız beni hala pijamalar üstümde battaniyeye dolandım kumanda yanı başımda. saç baş darmadağınık kocam görse korkup kaçar bnden

selma yaa çok pis huyum var eşim yataktan çıkınca yatamıyom yaa. uyuyamıyom. işin ne yat rahat rahat yayıla yayıla ama öle olmuyo.
saatte geçmiyo o yüzden. koçişin pijamalarını giydim üstüme o çıkarınca. kızlar neyi farkettm biliyomusun bebek anne karnında babayı kesinlikle tanıyo. babamız gidince oğluşum çok farklı hareket ediyo daha sert sanki tepki verir gibi. babamızın pijamalarını giydik rahatladı . sabahta korkuttu beni leke geldi yine. karnımızıda doyurunca fır dönüyo içerde
.

Ay evde olsaydım gelirdim esma ne güzel olurdu oh sıcacık evde oğlum sığmıyor artık annesi yalnız olma yinede yanına çağır birini

kızlar nasıl kar yagıyor anlatamam hıc durmadan vallahı aralıksız boyle yagmaya devam ederse bursanın halını dusunemıyorum

slm kızlar ben geldim siz yoksunuz neyse gelince görürsünüz zaten :)
nasılsınız bakalım esma canm dün nete girmedim ama gece baktım
esma doğuruyo yazmışlar üzüldüm birden tam nete girmediğim
gün olurmu be esma dedim içimden :) sonra baktım ki daha varmış hatime ara vermiştim ama başlayım
artık senn işin belli olmaz doğuruverirsin birden :)rabbim tek solukta doğurmanı nasip etsin inş benide unutma sakın
doğum esnasında ...yat uyu dinlen ..... derya makyaj dedinde aklıma geldi valla bende çok uzun zamandır yapmıyorum valla
zaten abartılı yapmıyodum allık kalem rimel eşimde hiç istemiyo yapmamı öze dönmek şart
hatçe kız oğluşun olcakmış hadi hayırlısı afiyetli evlatlar olur hepimizin bebişleri ... dr gidemedim hala hava çok soğuk evden çıkmak gelmiyo içimden ama dr aradım pazartesi gel dedi bende şimdi merak ettim dedi hala kahverengi akıntım devam ediyo çok değil ama ...

selam kızlarrrr nörüyosunuz..
esma canım ben seni doğum yaptı sanıyorum kız biraz daha tut oğluşunu içerde ki bi problem yaşamayın.. ay ne heycanlısındır sen şimdi..

selma tatlım sen nasılsın kızçen nasıl..çarşamba akşamı oğluşumu gördüm 35 cm olmuş 1 kg yakın

yaa ben çok kilo aldım ve göbeğim çatladı esma selma sizin ne durumda çatlaklarrr

canım çatlamanın temel nedeni cildin nemini kaybetmesidir bol bol su içmen ve kremlemen lazım ki catlak olayını en aza indirgeyebilesin. bunun dısında birazda genetık aılede varsa genelde oluyor. uzulme su zamanda tedavısı olan bırsey catlak yanı ızı azaltılabılıyor

hulyyaa ıyıyım cnm oo masallah tosununa bakalım bende ayın 27 kontrolum bızım kız ne kadar buyudu cnm hamıle kaldıgımda 62.200dum dun tartıldım 65.800 olmusum bende buara alamaya basladım cunkı artık hıc doymak bılmıyorum
catlaklarım ıcın sunu dıyım 2 haftadır karnım tatlı tatlı kasınıyor anlatamam boyle yanlardan kuru kuru cıldım pul pul elımde krem ıle gezıyorum daaha catlak yada cızgı belırmıs deıl ama okdar kasınıyorkı esıme kesın cok catlıycam dıyorum

hoşgeldin hülyacım. doğurcam sandım bnde ama beklemedeyim daha. 2 hafta daha dayansak çok güzel olcak inş. heycan merak korku hepsi bi arada. sona geldik artık. kavuscam tosunuma.
senn erkekinede maşallahhh hep sağlıklı haberlerini alalım.
bnde çatlak olması cnm bldırlarımda vardı normaldede onlar belrginleşti sadece. baharda demiş ya bol bol su iç.kilolarda gider takma kafanaD:

hoşgeldin hülyacım. doğurcam sandım bnde ama beklemedeyim daha. 2 hafta daha dayansak çok güzel olcak inş. heycan merak korku hepsi bi arada. sona geldik artık. kavuscam tosunuma.
bnde çatlak olması cnm bldırlarımda vardı normaldede onlar belrginleşti sadece. baharda demiş ya bol bol su iç.kilolarda gider takma kafanaD:

kızllar nerdesınız cok cnm sıkılıyor buara cok mutsuzum cok ksramsarım cok sınırlerım bozuk boyle bagarasım var herkeze

walla hergün sürüyorum ama bi anda oluştu çatlaklar canım suda içiyorumm dediğin gibi genetik galiba çatlayacağı varsa ne yapsak engel olamıyoruz

wallahi 3 kilo çokk iyi ben tam tamına 8 kilo aldım 67 oldum kızz ne yapcam ekmeği kestim artık daha sağlıklı beslenmeye karar verdim.. benm kasık bölgem çatladı kako yağı sürüyorum ama fayda etmedi yaa eşime lierac aldırcam eczaneden bide onu deneyeyim bakalım daha 3 ayımız var kızzzz ben bu gidişle balina gibi olcam

gerçi sen riskli dönemi atlattın canım şimdi bile doğsa sağlık sorunu çıkmaz heralde benm teyzemin kızı 33 haftalık doğum yaptı şükür 1 gün durdu küvezde..senden sonra sıra bize geliyoo..
sen kaç kilo aldın canımm.. bide 7. ve 8. aylarda kaç kilo aldın

hulyaa tanıdık bır eczacı arkadas var catlak kremı sormaya eczacı kadın onerdı cok memnun kalırsın dedı 35 tl yanlıs hatırlamıyorsam ıstersenn adını ozelden yazar yollarım almak ıstersen

koloyu bende takmam dıyordum ama takıyormusum ya veremezsek puff

verirsin canım zaten dogum anında 5-6 kilo verecegız :)

verırız ıns ayy serpılle konustugumuzu htırlıyrum ayy bır hamıle kalsakta top gıbı olsak kocalar yuvarlaya yuvarlaya gezdırseler dıyorduk ayy dılıme benım saka sı bıle kotu yok yok ınsan ılla hele 5 aydan sonra baslıyor dert etmeye

ben geldimmmmm
yaa bu hava ne böyle yollar berbattt
aralıksız yağıyo kar işyernde mahsur kalmasak bari :)

hülyacım toplamda 13 kilo aldım bn geçen ay 4 kilo brden almıştım eleviti kesti doktorum sonrki ayda 1 kilo aldım:) elevit şişirmiş beni aslında bakalım bu ay neler olcak. bi arkadşm dğum yaptı doğumda 9 kilosu gitmiş daha bebeği 7 aylık olmadan hamile kaldığındaki halindende zayıf. takmayın kiloları gidiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…