Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar becere bılsem lıste yapmak ıstıyorum ama mfalcon yapardı oda artık takılmıyor buraya nasıl yapılır bılen varsa desınde yapayıııımmmm

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]rumuz[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]beklenen tarih[/TD]
[TD]cinsiyet[/TD]
[TD]isim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tansell[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD]3 haziran [/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]derin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bunun gbı bısı ama bu cırkın fıkır ıstıyorum

s.a kızlar nbrsnz hava kötü insanın canı sıkılıyo yaaaaaaaaaa bebişimde hareket etmiyo korkutyr beni acaba diyrm hep birinin 20 haftayken karnında ölmş çok korktum niye hareket etmiyo yaaaaaaaaaa

canım bunu renklendirebilirsin hanı cinsiyeti kız sa pembe erkekse mavi yazabilirsin smillerden kullanaa bilirsin o sekılde canlılık katabılırsın

s.a kızlar nbrsnz hava kötü insanın canı sıkılıyo yaaaaaaaaaa bebişimde hareket etmiyo korkutyr beni acaba diyrm hep birinin 20 haftayken karnında ölmş çok korktum niye hareket etmiyo yaaaaaaaaaa

canım hareket dıyosur bebegın sen hissetmıyosundur panik yapma hemen kötü de dusunme.

melekcım sen sıkma canını her cocuk bır olcak dıe kanun yok ben 14 haftadan ıtıbaren hıssedıyorum 20 haftalıkkende artık karnıma bakınca gozle gore bılıyordum ama dr demıstı bu kız cok hareketlı dıe sanada bısı demıstır demekkı senınkıde sakın olucak

Son düzenleme:
selmaa sıkıntıdan bunlarla uğraşmayamı başladın kız boşver yaa

iyi hatrlattın mfalcon kaçtı valla bıraktı bizi. zuhaldende haber yok nezamandr ne yaptı acep.

evet esmaya can sıkıntısı ama kımsecıkler ıstemıyor bende vaz gectım zaten

sadecek erkek için düşündm sevdgm isim vardı bende kuranda olsun istyrm kızda olsa erkekte olsa erkek için talha istyrm eşim ne o kaba kaba diyr ama çok istyrm ben olmasını kız içinde eşim bi radyodan duymuş gülirana diye benmde hoşuma gitti bakalım hilalcim ya bi cinsiyetini ögrensem zaten eşim erken diyo isim için belki öneriler gelrmş lafa bak

ay yok ya selmacım dr bişi demedi zaten hareketli olsaydı cinsiyeti görrdk ama yaramaz hiç açmamıştı korkutyr o yüzden beni kıpırdama filan olmayınca

esmacım sana bişiler yazmıştım görmemşsn sanırım evdesn demek yat dinlen canım ya istirahat et sürekli bende senn gibiyim eşim dgidince uyku yok sonrada tüm vücudum agrıyo

ya korkuyo insan baharcım sennki oynuyomu peki ben sadce arada hafif sıkışma hissedyrm başkada tık yok hatta tatlı yiyorm yine tık yok

bende arada hissediyorum canım dun hıc hıssetmedm bugun bir kez bı tekme attı oturdugum yerde ırktım bekledım tekrar olurmu dıye ama olmadı kı sıksık hissetmemeiz cok normalmıs 20 haftadan sonra esas hisetmeye başlıyomus hamıleler :) aslında deneyımlı arkadaslar daha ıyı bilir :)

ben hiç hissetmyrm ama yada anlamıyormuyum ya ama tekmeyi insan nasıl anlamaz ne biliyim şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…