- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.161
o zaman erkenden göstermyor sennki canım benm bir haftadan başlardı sancılar
ben hiç hissetmyrm ama yada anlamıyormuyum ya ama tekmeyi insan nasıl anlamaz ne biliyim şaşırdım valla
bu gerizekalı regl beni hep şaşırtıyo yani artık vucudumu tanıyamıyorum bazen 10 gün önce başlıyo bazen hiç bi belirti yokken geliyo bazende bikaçö gün evvel birde ben artık kendimi çok kötü hissediyorum ofisteki hamilemize bakıp kendimi ezik hissediyorum offffffffff yaaaaaa
canım tekme sekılınde bugun hıssetım normalde snakı karnında kelebek varmıs gıbı bır hıs ama benım karnım cok kucuk yanı dusun 19. haftaya gırıyorum yenı cıktı bıraz mıllet hanı ya gobek yok dıyor dar elbıse gıydıgımde kucuk bır cıkıntım var okadar belkide ondan erken hıssetım normalde 20 hatada hissediliyomus ilk hamılelıkte senin karnın buyudumu ? ben yenı elbise almadım henuz hala xs gıyıyorum
bu gerizekalı regl beni hep şaşırtıyo yani artık vucudumu tanıyamıyorum bazen 10 gün önce başlıyo bazen hiç bi belirti yokken geliyo bazende bikaçö gün evvel birde ben artık kendimi çok kötü hissediyorum ofisteki hamilemize bakıp kendimi ezik hissediyorum offffffffff yaaaaaa
baharcım sen zaten zayıftın ben 55 le başladım en son 58 dim 59 filan olmuşumdur ve artık hiç bi etegm olmuyo bana kıyafet almak için ile gidicem onu beklyrm yani senn çıkmaması kilondan sanırım ama gerçi benm bildgm zayıflarda karın daha çok çıkar demekki sennde benm gibi iç karın genş
canım benm streste neden olur buna lütfen düşünme böyle herkes kısmetini yaşıyo sennde zamanın var demekki üzme kendini allahın iznyle gelicek bebişin
esmacım sana bişiler yazmıştım görmemşsn sanırım evdesn demek yat dinlen canım ya istirahat et sürekli bende senn gibiyim eşim dgidince uyku yok sonrada tüm vücudum agrıyo
Elimdeki kalemi çeviriyorum doğrulukmu cesaretmi diye :))))))))) hadi oyun oynayalım
kızlar sabredın bırazcık daha tekmeledıkce uyancaksınız buarda gecen gun yemgem karsıdan fark ettı tekmelıyor dımı dıe evet dedım bende sızde gorcenız ıns az daha sabır
canım tam aksıne zayıflarda daha gec cıkıyor ablamın 8 aylıkken cıkmıstı nerdeyse göbegı 9 aylıkken ınsanlar ınanmıyodu doğuracagına bırazda yapı meselesi canım senın gaz dıye sandıgın arada bebegın olmasın sakın cok rahat karıstıra bılırsın. dert etme dediğim gibi begen sağlıklı bakalım neler yapıyodur ıcerde hem bugun ıs arkadasım bugunun degerını ıyı bıl dedı buyuyunce ınanılmaz oluyo agrıtıyo benım ufaklık deyıp durdu :)
canım tam aksıne zayıflarda daha gec cıkıyor ablamın 8 aylıkken cıkmıstı nerdeyse göbegı 9 aylıkken ınsanlar ınanmıyodu doğuracagına bırazda yapı meselesi canım senın gaz dıye sandıgın arada bebegın olmasın sakın cok rahat karıstıra bılırsın. dert etme dediğim gibi begen sağlıklı bakalım neler yapıyodur ıcerde hem bugun ıs arkadasım bugunun degerını ıyı bıl dedı buyuyunce ınanılmaz oluyo agrıtıyo benım ufaklık deyıp durdu :)
yok canım ya bildgn gaz afdersn ama sabaha kadar taramalı tüfek gibi oluyorum anlamadım gitti ya ay kendmden utanıyorum inan eskiden hiç böyle degldi benm bebiş yerne bumu oynuyor ne
atlamışım özgecim. evdeym yatıyorum ama çok sıkıldım yaa zaman geçmiyo bişide yapmak istemiyom. uyuyamadımda çok uykum vr ama:)
tekmeleri hssetmemen normal cnm. çoğu hamişler 21 haftadan sonra hissediyolar. takma kafana hem bebeğin çok hareketlidir şuanda sen hssetmiyosun sadece bnce:) kelebek kıpırtısı gibi ilk başlarda sert değil
baharcım gerçekten doğru sölemiş arkadşaın okadr çok can acıtıyo ki büyüyünce:d ama çok mutlu ediyo insanı. neresiyle vurduğunu hissediyosun bile:)
artık bn döndüğünü hissediyorum. tekmelemeye yeri kalmadı yavrumun dizini dayıyo kolunu dayıyo falan tekmeleyemiyo:)
canıcok normal hamılelerde olurmus bu gaz olayı bende asırı yok ama ablamı hatırlıyorum varyaa ınanılmazdı :) esını acıyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?