Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm gaz sancısı son aylara kadar sürebiliyoda. çıkartabiliyo olman çok iyi. bn hiç çıkartamıyordum hastanelik olmuştum bikere çıkaramasan sancıdan duramazsn

kızlar ya bazen geç azıyorum okumuyosunuz kızıyorum ama hatice mesela tosunun için yazmştım görmedn bile tosunun çok tatlıydı kı gerçi ben cinsiyet bölgesini pek anlamıyorum ama tipi tam tosun maşallah bacaklarını yerm onun çok şirin durmuştu allahım korusun

MELEKÇİM ÇOK SAĞOL CANIM RABBİM HEPİMİZİN EVLADINI KORUSUN YÜZLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.DR ERKEK DİYOR BAKALIM.DURDUĞU YERDE DURMUYOR AYAKLAR HEP AÇIK YİĞİDİN MALI MEYDANDA AHANDA SİZE PİPİ DİYOR :))))))))

demi ya benmkide asla göstermem diyr artık kızmı erkekmi bilmiyom ama kızki göstermiyo ulu orta

bi güzel yağlandım geldim kızlar bütün vücuduma kakao yağı sürüyorum cildim çok prüzsüzleşti ama malesef çatlaklar yinede oluştu
acayip kar yağıyo bursada heryer bembeyaz

bu haftasonu bebek arabamızı alıcaz inş..concord neo quantum almaya karar verdim

bu arada deryacım sanada yazmıştım hiç cvp vermemştn bana nasıl oldun sancın varmı daha

kızlar bugun cok hanımefendı pek sesızler

melekcim iyiyim bugün ağrım yokk allaha şükür brz azaldıda sanki
inş çok uzun sürmez biter hemencik..

yaa öyle güzel kar yağıyo ki lapa lapa mest oldum resmen dışarıyı izlemekten mayıştım
ben cam kenarında oturuoom zati iş miş yapabildiğim yok bugün
uyucam brzdam bugün benden hayır yokkkkkk

hayırlı olsun hülyacım çok güzelmş odayı tamaladınmı görmedk

inş canım ya geçer geçer biz neleri atlatmadık dimi tatlım

araba ısı ıle kocam ılgılenıyor ayy hergun nette arastırma yapmakta
sanırım yanlıs hatırlamıyorsamm kraft flame alıcak bebeler sarayından tel beklıyor getırtınce arıcaklar

hulyaa fıyatı nasıl bızımkı pusetsız sanırım 425 dedı gıbı esım yalan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…