- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.201
çokkk sıkıldımm çokkk... uykumda var uyuyamadım dönüp durdum.
paşamda sıkıştırıyo zaten. tvdede bişi yok
nekadr sitem ettm yaw bu gnleri iple çekiyodum ama başa gelince öle olmuyomuş
bende çok sıkıldımmmmmmmmmmm
he vallaa şuanda bak senin yernde olmak isteyen ne çok insan var orda burda şurda
heryerde vardır eminim,
uykuuuuuuuuuuuuuu
yatakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
battaniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en sevdiğim üçlü :)
hulyaa fıyatı nasıl bızımkı pusetsız sanırım 425 dedı gıbı esım yalan olmasın
canım 6 ay önce eltim doğum yapmıştı onlar pusetiyle birlikte yanlış hatırlamıyosam 400 e almışlardı şimdi bu fiyatları duyunca çok şaşırdım bence almadan önce iyice araştırın isterseniz eltime sorayım nerden aldığını birde oraya bakın
esmaaa şikayet etme otur bakim oturduğun yerde, bugünleri de ararsın uykusuz gecelerde
bir arkadaşımın bebeği var 3 aylık diyor ki aylardır hiç uyumadım anne olmaktan bişey anlayamadım diyor bebek çok gazlı ve de nazlıymışş, inşallah bizimkiler üzmez bizi, bu arada bir arkadaşım bebeğine 15. günden itibaren kimyon yağı vermiş kaşıkla hiç gaz problemi olmamış, illa ki 15. gün başlamak lazımmış ne kadar verdiğini bilmiyorum ama arkadaşım da eşi de doktor, ben de denemeyi düşünüyorum...
melek şu hareket olayına takılma 24. haftaya kadar hissetmeyen arkadaşlarım var hiçbişey yoktur tatlım bebekte sorun olsa illa belli eder kendini kanama olur bişey olur takılma içini ferah tut ve sadece bekle, ben de bugün pek hissetmedim, bikaç kez tekmeledi çikolata yedikten sonra, aslında onlar günboyu hareket halindeymiş uyanık olduklarında ama biz hissedemezmişiz hepsini kadın doğumculara göre..
hülya bebek arabanız güzelmiş ama fiyat çokmuş. güle güle kullanın inşallahh
melek2828 o ezik lafını hiç beğenmedim, kadın çocuk doğurunca hamile olunca mı kadın oluyor değerli oluyor ki, başka hiçbi vasfımız kişiliğimiz özelliklerimiz yok mu bizim, kendini öyle değersiz hissetmen hiç hoş değil, ne kadınlar var çocuklarını öldürüyor sokağaatıyor hamile olmak çocuk yapmak marifet değil kii kavuşacaksın Allah ın izniyle bebeğine
bencede ya çok uçuk bu fiyat kızlar ya ne yaptınız böyle
aynen canım gündz muhabbet çok bende msjına cvp yazmıştım zaten inş canım ya allahım korusun onlarıgörüp cevap yazmıştım diye hatırlıyorum canım topicte kaçırmış da olabilirim malum çok yazılıyor gündüz, ebn de ancak akşam giriyorum ama hepinizden haber almak güzel oluyor yazın bolbolöyle şeyler düşünme herşey senin başına gelecek diye bişey yok, Allah a emanet bebeklerimiz hayırlısıysa sağlıkla doğacaklar inşallahhh.... yalan dünya var yeni bölüm başlar az sonra onu seyredicem gülmeye ihtiyacım var
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..yaklaşık 3 haftalık bir dönemde tuhaf bulgular tespit etmekteyim kendimde.mide bulantıları , kusma , başdönmesi , sık idrar , kasıklarda sıkışma , bel ağrısı , yoğun bir sekilde halsizlik ve ruh halimin değişikliği ..gecen gün adetimden önce test yaptım çitf çizgi cıktı fakat biri silikti , erken yaptığım için zaten sonuç vermezdi..bugün ise adet olmam gerekiyordu olmadım ve hale midem bulantı halinde ve halsizim...
simdi ne yapmalıyım , acaba hamilemiyim...
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..yaklaşık 3 haftalık bir dönemde tuhaf bulgular tespit etmekteyim kendimde.mide bulantıları , kusma , başdönmesi , sık idrar , kasıklarda sıkışma , bel ağrısı , yoğun bir sekilde halsizlik ve ruh halimin değişikliği ..gecen gün adetimden önce test yaptım çitf çizgi cıktı fakat biri silikti , erken yaptığım için zaten sonuç vermezdi..bugün ise adet olmam gerekiyordu olmadım ve hale midem bulantı halinde ve halsizim...
simdi ne yapmalıyım , acaba hamilemiyim...
silik çizgi çıktıysa hamilesindir canım büyük ihtimalle,
ancak hapşu'nun dediği gibi, 2-3 gün geçtikten sonra kan testi yaparsan emin olursun.
öncesinde emin olunamıyor malesef...
umarım hamilesindir ve bebeğin seninle kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?