- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.221
Çok tesekkür ederim arkadaslar..bilmiyorum daha öncede süphelendim ama hiç bu kadar içimde hissetmemiştim..
2 gün daha bekleyecegim..inş...
Offfffff Pazartesilerden nefret ediyorum :95::113::95::113:
slm kızlar çok güzel bir güne merhaba dedikiçim kıpır kıpır güneşin olması ve bu kadar harika görünmesi sebebiyle ....dr gittim bugün sonuçlarımı gösterdim herşey normal reglin 3 günü gel dedi arkadaşına yönlendircekmiş ama ben eşimle konuştum gitmek istemiyorum yazdan sonra tedaviye devam ederim diye düşünüyorum hazır çocuk isteme işini aklımdan atmışken bunalıma girmek istemiyorum siz neler yapıyonuz bakalım deryacığım nasılsın melek sen ne alemdesin ve diğer arkadaşlar nasılsınız esma doğum yapmadı değil mi ?
hoşgeldin cnm hakkında hayırlısı olsun evet kafandan atmışken iyice rahatla keşke bende senin gibi atabilsem aklımdan,burdada güneş var ama çok soğuk,ben bat bekliyorum 23 şubat inş. gelmez ama hayırlısı bakalım yinedee bir umutttt
inş canm rabbim gönlümüze göre versin acaba neden atamıyosun kafandan nete çok girdiğin için mi ? yoksa etrafında söylenen birimi var kaynana gibi ? valla elinden geliyosa at aklından uzaklaşmaya çalış canım benm bu durumdan çünkü gerçekten yıpratıyo düşünceler acabalar nedenler falan fistan
slm kızlar nerde bu mıllet nerde bu huriler
herkezı pztsı carptı sanırım
ayy kızlar esım bırazdan cenazeye gıdıcek cumartesı gece arkadası trafık kazası yapmıs ve vefat ettı hala onun sokundayım daha 27 yasındaydı bende tanıyordum hıc gozumun onunden gıtmıyor sıması annesı ve aılesı ıcın cok acı
yok ya kayınvalideyi pek görmem ben görsem bile bana söyleyemez o tarz seyler çekinir benden ama benim kendi tarafım durmuyo annem ve babam artık torun istediklerini belirtiler ama elden bişe gelmiyo birazda benim ihmalliğime kızıyolar git artık bi doktora diye ama içimden gelmiyo doktora gitmek işte böyle salak salak bekliyorum büyük olasılıkla olmayacak ama işte umut fakirin ekmeği misali yoksaa koskoca 2 yıl geçmiş tutmadı bu aymı tutacak hemde dogru dürüst çalışma olmadan :S
ayy kızlar esım bırazdan cenazeye gıdıcek cumartesı gece arkadası trafık kazası yapmıs ve vefat ettı hala onun sokundayım daha 27 yasındaydı bende tanıyordum hıc gozumun onunden gıtmıyor sıması annesı ve aılesı ıcın cok acı
ay canım valla üzüldüm he benm anam babamda söylenmeye başladılar ama ben anneme söledim söylemeyin bana böle şeyler kafamdan atmaya çalışıyorum dedim anlayışla karşıladı ve babama daha yeni evliler zamanı var demişöle işte yani rabbimin mucizeleri çok ve sınırsız olmayacak diye bişey yok ...bende sana tavsiye ediyorum bi dr görün be bebeğim bakalım ne dicek
bundan sonraki aşama aşılama dedi doktorum ondan gitniyorumm yani ben testlerimi falan yaptım hsgmi falan çekindim sebepsiz benimkisi aşılama olmazsa tüp bebek ama ben istemiyorum çok sıkıntılı o aşamalar((
haklısın canm benm bende bundan korktuğum için tedaviye ara vermeye karar verdimgerçi bende pko var hormon testlerim normal sadece testestoron değerim biraz yüksek çıktı insülin direnci için glukofen vermişti zayıflamam gerekiyo bakalım benm hastalığımda olan hanımlar çok kolay zayıflayamıyolar ama inş becerebilirim eşimin testleri normal hsg açık sadece pko yüzünden olmuyomuş bende soğan kürü ve hayıt denemek istiyorum bu dinlenme aşamasında bakalım hayırlısı ama kesin zayıflamam gerekiyo son 2 gündür hiç bişey yapmadan zayıfladığımı hissediyorum ama inş öledir
kızlarrr yoğun bir haftaya başladık
çok uykum var çok keyifsizim sbhtan beri toplantılar raporlar vs.
brz daha işim var sonra sizleyim inş bugünü tatile dicem kendime :)
selma'cım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabırlar versin ailesine de
genç ölüm çok zor çok...
geçen sen eşimde öyle gencecik çocukluk arkadaşını kaybetti
eşin içinde hiç kolay değildir anlayabiliyorum
burcu'cum ne güzel böyle pozisitfsin allah bozmasn
beklemek istiyorsan bekle cnm bu sıpaların en zmn geleceği belli olmaz
kimbilir tedaviye gerek kalmadan kendi gelir belki
örneğini çok gördükkk
Melek'cim sende pozitif ol lütfen ilişşki az olsa kaç yazar
tek ilişki hatta tek sperm yetiyor o yumurtayı döllemeye
o yüzden umutsuzluğa yer yokkk
bata çok az kalmış o yzden halay için gardımızı alalım
inş rabbim nasip etmiştir, gelmez o lanet kırmızılar
hakkıdna hayırlısı olsun canım...
haticem baharım sizler napıyosunuz bakayımmmmmm
serpil yok esma yok ve diğerleri
topicimiz öksüz kalmış bugün yineeeee....
işte sorun belli olsa yogunlaşır halledersin evvel allahın izniyle ama ortada sorun olmayınca öylece bekliyosun allah sana kolaylık versin cnm inş. incecik bir hatun olursun :)sonrada bebegin gelir şişersin gene :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?