- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.241
Kızlar bugün nerde esma dan haberi olan varmı
kızlar işler yoğun diye yazamıyorum bugun. nasılsınız bakalım ben idare ediyorum 2 gunudr bıcak saplanması gıbı sızım oluyor randevu aldım doktordan 5 bucukta gidicem kontrole bakalım ne diyecek. hem ults. da baksın ısteyeceyım belki cinsiyetini de öğreniriz :)
yaaa sorma cnm pzt herkes bi yanda
ehh idare ederim haftasonunda hiçbişe anlamadım yaa...
iyi yapmışsın cnm bi görün bakalım için rahatlasın
inş bahaneyle cinsiyetide öğreniriz hadi bakalım :)
Esma şirkette çalışıyormuş
selam kızlar nasılsınız?
ayy acarsa öğrenriz teyzesı bugun bır tekme attı ellımle bıle hıssetım :)
esma şirkette doğurursa hiç şaşırmayacağım :)
iyi canım hoşgeldin sen nasılsın doğum yaklaştı iyice ne zaman günün
Esma şirkette çalışıyormuş
selam kızlar nasılsınız?
bende iyi sayılırım işte eşim işi gereği yurtdışına gitti c.tesi gelicek bende suanda evdeyim perdeleri yıkıyorum perş. cuma temizlikçi gelicek ona iş cıkarıyorum :) ama moral olarak fazla iyi değilim cuma günü doktotra gittim oğlum 48 cm 2400 kg olmuş fazla kilo alamıyor plasentam erken yaşlanmaya başlamış erken yaşlanan plesanta da erken doğuma sebep olup bebeğe iyi bir şekilde besin ve kan almasını engelliyormuş
kızlarrr yoğun bir haftaya başladık
çok uykum var çok keyifsizim sbhtan beri toplantılar raporlar vs.
brz daha işim var sonra sizleyim inş bugünü tatile dicem kendime :)
selma'cım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabırlar versin ailesine de
genç ölüm çok zor çok...
geçen sen eşimde öyle gencecik çocukluk arkadaşını kaybetti
eşin içinde hiç kolay değildir anlayabiliyorum
burcu'cum ne güzel böyle pozisitfsin allah bozmasn
beklemek istiyorsan bekle cnm bu sıpaların en zmn geleceği belli olmaz
kimbilir tedaviye gerek kalmadan kendi gelir belki
örneğini çok gördükkk
Melek'cim sende pozitif ol lütfen ilişşki az olsa kaç yazar
tek ilişki hatta tek sperm yetiyor o yumurtayı döllemeye
o yüzden umutsuzluğa yer yokkk
bata çok az kalmış o yzden halay için gardımızı alalım
inş rabbim nasip etmiştir, gelmez o lanet kırmızılar
hakkıdna hayırlısı olsun canım...
haticem baharım sizler napıyosunuz bakayımmmmmm
serpil yok esma yok ve diğerleri
topicimiz öksüz kalmış bugün yineeeee....
s.a kızlar nbrsnz esma rahat durmadı demi rahat batıyo kı buna dogurmazsa şaşırmam
selam cnm hoşgeldin iyiyiz asıl haberler sende
paşa geliyor artık az kaldı cnm allah yardımcın olsın,
temizlikle fln yorma kendini,
9 ayı tamamlıyorsun nerdeyse cnm erken sayılmaz
kilosuda iyi gibi geldi bana ama en fazla bikaç gün kuvezde kalıyomuş öyle durumlarda
çok anlamam bu işlerden ama bişicik olmaz sen içini rahat tutt canım.[/COLOR]
kızlar işler yoğun diye yazamıyorum bugun. nasılsınız bakalım ben idare ediyorum 2 gunudr bıcak saplanması gıbı sızım oluyor randevu aldım doktordan 5 bucukta gidicem kontrole bakalım ne diyecek. hem ults. da baksın ısteyeceyım belki cinsiyetini de öğreniriz :)
hiç sıkıntı etme zühalcim bu aradaiçimi rahat tutuyorumda ne bilim fazla besin e kan gitmemesi biraz canımı sıkıyor temizlik yapmıyorum zaten canım yapamıyor ki insan bel e kasık ağrısı oluyor korkuyorum o yüzden tüller yıkancak onları makinaya atıcam kadın gelicek ya o ütüleyip takıcak işte oğlumun kıyafetlerini yıkadım onlar ütülenecek işte çok ütüm var kadın gelicek ertesi günde temizlik yapıcak bakalım nasıl olucak çok heyecanlıyım birde korkular sarmaya başladı beni çocukla ilgi ya saglıklı olmazsa ya bi sorunu olursa filan die offf son günler çok kötü
içimi rahat tutuyorumda ne bilim fazla besin e kan gitmemesi biraz canımı sıkıyor temizlik yapmıyorum zaten canım yapamıyor ki insan bel e kasık ağrısı oluyor korkuyorum o yüzden tüller yıkancak onları makinaya atıcam kadın gelicek ya o ütüleyip takıcak işte oğlumun kıyafetlerini yıkadım onlar ütülenecek işte çok ütüm var kadın gelicek ertesi günde temizlik yapıcak bakalım nasıl olucak çok heyecanlıyım birde korkular sarmaya başladı beni çocukla ilgi ya saglıklı olmazsa ya bi sorunu olursa filan die offf son günler çok kötü
Eki Görüntüle 350994 Eki Görüntüle 350995
bakın arkadaş bebeğime ne almış bebek rendesiymiş bide bip bip diye ses çıkaran yeşil önlük
hayırdır tatlım ya neyin var ayyy desene cinsiyetini ögrencen gösterrse tabi nazlı bende istyrm ama eşim ay başında giderz diyr
serpil nerde yav onu da merak ettim
kızlarrrr niye konuşmuyosnuuzz çok cnm sıkılıyo bnm
bu akşam ne yicez ya söleyin bakim ne yapcanız ilham alayım sizden kolay olsun ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?