Benim durumumun adı nedir?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Boşanan boşanma. Aşamasındaki bayanlardab özellikle cevap bekliyorum.ocak ayından beri anneödeyim önceki konularımdan kocam tuhaf bir karaktere sahipti.evi otel gibi kullanıyordu.kocamı gezmeye giderken annesine giderken görebiliyordum.evde yemek pişirtmeyip yemek yapma becerime laf sokuyordu.en son çeyrek altın istedi. Vermek istemedim bosanmak ile tehdit etti annemde kaldım bi süre sonra verdim her şey güzel olacaj dedi.tabi olmadı.yine yatıya gelmeye başladı annem bakıyordu kızıma annem resti çekip bakıcı bul dedi kocama.bu esnada. Sosyal hesaplarından eski bir bayan arkadaşı. Boşanma arifesinde 6 yaşında kızı var.onla yazıştı direk aşk filan yoktu sözcüklerinde ama sürekli buluşmak isteyince. O kadınla anasına babasına söyledim.onlar. yüzüne vurmadı.oğullarının hatta bide aldatmaz dedi anası.sonrasında akrabalarından bakıcı bulduk ama akrabası. Da evime sülalesini doldurmaya başladı uyarınca kötü oldum.kocam. benim ve annemin evine karışma. Annende kal uzunca bir süre dedi.o esnade işte idi bende. Taksi çağırdım toplayabildiğimi topladım anneme geldim.bir ay boyunca hiç aramadı.gizli gizli onun hesabını takip ettim kadın ona o kadına. Çok zarf atmış. Da umduğunu. Bulamadı gibiydıler.kızımız için de aramadı her hangi bir ihtiyacı var mı diye ben çalıştığı m için üstüme. Yıktı.bir ay sonra arayınca açamadım.aradığını. görünce gerildim.sonra mesaj attı ama mesajda hiç pişmanlık özlem yok. face hesabına ilişkiisi yok yazınca aradım üzüldüğümü söyledim.neyse o kaldırdı fakat face hesabının şifresini benden almaya çalıştı bende izin vermedim kendi hesabımı ve onunkini kapadım.bir kere buluştum.ona kadınla olan diyaloğunu yalanlarını. Yüzüne. Vurdum.kadınla bir kez buluşmuş ama hala arkadaşım dedi.kadına 300tl para yollamış.helalı hoş olsun yine istese. Yollarım dedi.yok çay bile 5 dk bekleyince soğur dedi.aramızda hiç problem yokken sorularımız. Var dedin deyince yalanları için bile özür vb bişey demedi.ben o evde oturmayacağım başka. Bakıcı tutalım dedim o akrabasını istedi.hem senelerce yemek pişirtmeyip hala yemek becerime laf etti.gecen hafta. İçi aradı açmadım.mesaj atmış netleştirelim diye.sanki şirket anlaşması.bende. mesaj attım.sen beni anneme bırakıp kafanı dinledin. Bende kafamı dinleyeceğim kendim netleşmedim diye.son kendine yeni face adresi açıp ilişkisi yok yazmış.
Benim telefonu açamamam evime kalan eşyalarıma bile. Bi kere bakamamam neden böyle oluyor. Tramva mı geçirdim. Nedir.iyi yada kötü o eşyaları gidip almam gerekecek ama kendimi oraya gitmeye teşebbüs edince boğuluyor gibi hissediyorum.
Uzun oldu. Alel acele yazdım. Yanlışım varsa özür dilerim

Sorunuzu anlayamadım . Önemli an sizsiniz şuan da siz boşanmak istiyormusunuz istemiyor musunuz??. Bence kardeşim boşan hayatını kur yolunu kur. Hayatına bak. Çünkü seven biri yok burda. Sizi bekleyen de. Siz bekliyorsunuz hala . Bırakın yolumuza bakın. Uzulmeyi mutsuz olmayı bırakın. Açın davamızı beklemeyin. Yarın ya da 2 dkka sonraniz için biletiniz yok. Beklemek içinde . Bekliyor ek birşey yok yolunuzu çizin. Ve geride bırakın herşeyi.

Hayatınıza bu illeti musallat etmeye devam etmek mi istiyorsunuz gerçekten? Aldatmış, çocuğunun rızkını başka kadına helal etmiş, sorumsuz, hayat arkadaşlığı bir yana düşmanın yapacağı şeyler yaşatmış. Aklınız hiç karışmasın, çocuğunuzla kendinize bir hayat kurun

Zor okudum ama okudum..O adamdan hayır gelmez artık,bırakın yoluna gitsin
Sizin durumunuzun adi su: en basindan evlenmemeliydiniz. O cocugu dunyaya getirmemeliydiniz. Iliskiniz hep face uzerinde kalmaliydi.
Peki neden başka aşk aramaya kalkınca üzülüyorum.neden boşanmak istemiyorum.bitiremiyorum
annesi babası da aramadı. Bu zamana kadar geçen kayınpederim aradı ama ona da açamadım teli.sanki birşey geriyor. Boğuyor beni.ona başka bir evde oturalım belli saatte evde ol diye şartlar koysam.buluşmamızda hem haklı bulup beni üstteki dengesiz konuşmayı yapmıştı.konuşmanın sonunda kendine güveniyorsan aile terapistine gidelim dedim.bununla ilgili birşey demedi

hani ozellikle bi sans daha verin yuva kolay kurulmuyo diyelim diye yazmis gibisiniz konuyu.

psikologa gidin belki de depresyona girdiniz. adam size o kadar değersiz hissettirmis ki... sanki onla olursaniz iyi kötü bı degeriniz olacakmis gibi pesinden gitmek istiyosunuz.bence sağlıklı bi ruh hali içinde degilsiniz bu durumdan kurtulmak için esinizden onun ailesinden adim bekleyeceginize yeni bir hayat kurun.

evlilik terapisi bu evliligi kurtarmaz bence. adam sizi cantada keklik görüyor ama istemiyo son care donecek size

Sizin evliliğiniz hep sürüncemedeydi.
Sonu geldi.

Kendinizi toparlayıp kızınızla mutlu olmaya odaklanın.

Bu arada yazıstığı para yolladığı. Kadın kocasınla barıştı. Bu kendini bana rezil ettiği yuvayı bozduğu. İle kaldı
Bakın önce gerçekçi olun.
Çocuktan önce de sonra da yuvanız yoktu.
Kocanız kendi halinde takılan biriydi.
En başından beri siz kendinizi ona mecbur sandınız.
Yani evliliğiniz hep böyleydi.

Sizin şart öne sürecek ne kararlılığınız, ne özgüveniniz var. Yine sizi aşağılayıp paranızı kullanacak ve aldatacak. Hepsi bu.

Sizin evliliğiniz hep sürüncemedeydi.
Sonu geldi.

Kendinizi toparlayıp kızınızla mutlu olmaya odaklanın.
Kızımı. Pek göstermek istemiyorum.zaten benim azmimin eseri gibi oldu.bana vereceği birşey. Kalmayınca çocuğa. Ne kalsın aradığında. Bile nen kızımı. Özledim. Demiyordu annem özledi. Diyordu.

Ben arkamı döndüğüm anda faceden ordan burdan başkalarıyla görüşecek buluşacak adamı ben ne yapayım size değer vermeyene siz hiç vermeyin atın başınızdan gitsin böyleleri iş ciddiye binince bide yalvarma moduna giriyor ki inanmayın

Kızımı. Pek göstermek istemiyorum.zaten benim azmimin eseri gibi oldu.bana vereceği birşey. Kalmayınca çocuğa. Ne kalsın aradığında. Bile nen kızımı. Özledim. Demiyordu annem özledi. Diyordu.
O zaman bir an önce onsuz hayat kurmaya çalış. Kızın da "babam beni neden sevmiyor" düşüncesiyle boğuşmasın babasıyla aynı evdeyken.

En azından ayrı evde seninle mutlu olsun.

Kaçan kovalanır ama eşinizi kaçmıyor. Baya baya arayışlara girmiş. Hayır gelmez. Gurur yapıp yolunuza bakın.

Arkadaşım sen belli ki sağlıklı dusunemiyorsun. Çocuğuna 5 kurus vermeyip arayıp sormayan adam,elin kadınına para yolluyor.sen burdan bak olaya yok terapi,bakıcı şu bu hikaye. Adam da ne seni ne çocuğunu sevmiyor.gercekler acıdır malesef bir an evvel kabullen ki yeni bir sayfa açabilesin hayatina.

Ben kesinlikle haksızsınız vb bir şey demiyorum.benim. merak ettiğim bu muamele sonucu bu hissettiğim hal durumun adı nedır.hala kalan eşyaları mı almaya gitmek istemiyorum. Sanki uzaktqn bakmak konuşmamak daha iyi hani elimde bi seçenek olsa başkası. Gitsin toplasın esyalarımı kesinlikle gitmek istemiyorum.o eve fiziksel şiddet yaşamadım.ama oraya herhangi bir şey için geri dönmek bile kabus gibi.hani olumlu bişey bile olsa büyük konuşmayayım orada asla yaşamak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…