Benim durumumun adı nedir?

sizin durumunuz: ne kadar değerli ve güçlü olduğunu unutma durumu.
bi silkelenip kendinize gelin, işiniz gücünüz var 1+1 bile olsa bi ev tutun çıkın yavrunuzla annenize de yakın olsun siz işteyken ona bırakırsınız.
ha bu arada tabii boşanma davasını çoktan açtınız sayıyorum.. çünkü açmalısınız, ilk nafakayla da cocugunuzla tatile çıkın oh mis helali hoş olsun.

Daha elimde kalan ziynetleri mi isteyecek utanmadan.agzi ve yaptıkları çakışıyor.dava 7.5tlden başlıyor.ben sordum ne için anlasmali icin mi cekismeli icin mi dilekçe verdin diye bisey demedi

Anlaşmalıda beraber gitmeniz lazım. Tek gittiyse çekişmelidir. E devletten baksanıza.

İmzaladım anlaşmalı olacak
Sartlari sana uyuyor mu? Bir an once kurtuluyum diye herseye razi olma. Haka davayi cekismeliye dondurebilirsin ya da bu anlasmayi kabul etmiyorum diye sonradan dava cekismeli devam ederken yeni anlasma sunabilirsin..

Sartlari sana uyuyor mu? Bir an once kurtuluyum diye herseye razi olma. Haka davayi cekismeliye dondurebilirsin ya da bu anlasmayi kabul etmiyorum diye sonradan dava cekismeli devam ederken yeni anlasma sunabilirsin..

uyuyor benim istediğim gibi yazıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…