Benim durumumun adı nedir?

Aldatmamis olsa da ilgisiz ailesine sahip cikmayan bir insan neden bosanmayi dusunmuyorsun? Aşk bu kadar mi kör ediykr

Kizinin bir ihtiyacı var mi diye sormasin ama yabancı kadina para yollasin ve yine yollarim desin .
Adam değil esiniz ve aldatmış oteside yok .
Aldatmamis olsa da ilgisiz ailesine sahip cikmayan bir insan neden bosanmayi dusunmuyorsun? Aşk bu kadar mi kör ediykr
ortak vatsap grubu vardı.ona bi cümle yazdım baktım o kaçmış gitmiş. ben tüm bunlara rağmen neden yarım kalmış gibi hissediyorum. eskisine oranla daha iyiyim.belki yüz yüze konuşurum ama onun acelesi var heralde facebook hesabında ergenler gibi ilişkisi yok yazıuot bir birimze ekli falan değiliz hesaplar yeniden açıldı.insanın umudu kesip önüne bakması ne kadar zor aramızda 5 yaş vardı 25 den 30 a kadar yanımda büyüdü resmen. ama hiç iyiyie doğru bir değişim olmadı. kendini bulunmaz hint kumaşı sandı.şimdi neye göre kendini haklı görüyor bilmiyorum ailesinin de onu şımartmaları cabası.

Hala facebook diyosun. Tamam cok zor uzucu bi durum. Ama adam senide çocuğunuza sormuyor orda evli yazmakla evli olunmugorki

annemin arkadaşlarindan biri bisey satinalmak icin kocamin isyerine gitmiş.demis böyle şeyler duydum.kocamda demiş birde karşı tarafı dinlemek lazım(kendini hakli cikarmak icin).sonra çocuğa yazık değil mi demiş annemin arkadaşı.kocam ses çıkarmamış sırıtmış tuhaf tuhaf.
kadin bunu anneme anlatiyor o hali bi tuhafina gitmis kocamin

Tek soyleyebilecegim oturup konusup netlestirmeniz lazim. Ayrilcak misiniz ayrilmayacak misiniz boyle arafta kalmak cok zor

Tek soyleyebilecegim oturup konusup netlestirmeniz lazim. Ayrilcak misiniz ayrilmayacak misiniz boyle arafta kalmak cok zor
Kocam netlestirelim dedi ama benim onla konuşmaya mecalim yoktu.bide netlestirelim diyor normal bir koca yeter artik evimize dönelim sizi ozledim özür dilerim gibi bisey demez mi?.bir ay daha istedim.anormal ne varsa artmış gibi onda.bu daha korkutuyor beni.

Kabullenemiyorsunuz gibi geldi bana. Psikolog destegi alsaniz

1 ay daha istemenizin sebebi belki aklı başına gelir diye düşünmeniz. Adam iki güzel söz söylese, özür dilese koşa koşa gidecek gibisiniz.
Durumu bir an önce kabullenin bence. Gerekirse profesyonel yardım alın. Sizden bir şans daha isteyen bir adam yok karşınızda. İstese de şans verecek bir evlilik kalmamış zaten.
Çocuğunuzu da kendinizi de bu belirsizliğin içinde daha fazla bırakıp eziyet etmeyin kendinize.

Bosanmama sebebinizi bilmek isterdim ...
kocamın aldatması sorumsuzluğu.kendi sorumluluğunu anne babasına atması. sürekli beni suçlaması fiziksel şiddeti yoktu küfür de fakat psikolojik şiddet gibi oldu artan azarlamaları.alltan alsan olmaz. anlaşamayınca git ananda kal gel.demesi.hep kendi dediğini yaptırıp.hep senin istediğini yapıyorum demesi.artık iyicene eminim beyninde genetik yada sonradan ve artan bi tuhaflık var.
eskisi gibi cesaretsiz değilim.ama bilmiyorum neden kopamadım.sabrımın ödülü bu olmamalıydı.ara ara hatıralarım hücüm ediyor aklıma bazen de o ev bir hapishane gibi olduğunu düşünüp bu kısır döngüyü kırdığımı düşünüyorum.dediğim gibi sanki evlendiğimden beri bi rahatsızlığı vardı.önceden aşıktım kördüm anlamadım. anne babasının bu kadar onun üstüne düşmesini.ama zaman geçtikçe de arttı.

Cay bile 5 dk da sogur, bu nasil bir laf ve zihniyettir. Konu sahibi iyi bir avukat bulun lutfen ciger dalak karaciger ne varsa sokun alin,evladiniz icin. Hic muhattap olmayin,avukat halletsin.

Beni de özleme aldı bugünlerde.içim. acıyor.güzel zamanları hatırladıkca beynimi yoruyor.

Bugün karşılaştık annen soyle dedi yok.boyle böyle direttin dilekçe verdim adliyeye dedi

Guzel kardesim.suan iyo degilsin. Yazdiklarindan belli. Pssikolojin iyi degil. Bu adamin psikolojik siddetti, dengesizligi senin psikolojini bozmus. Bu adamdan eş olmaz. Bosuna duzelmesini bekleme. Adamin dava acmasini bekleme. Sen ac davayi ve haklarini iste. O acarsa kendi istelerini belirtecektir. Sen de karsi dava ac. Tazminat, taki, nafaka, edinilmis mal varsa mal paylasimi... haklarini iste.

Daha elimde kalan ziynetleri mi isteyecek utanmadan.agzi ve yaptıkları çakışıyor.dava 7.5tlden başlıyor.ben sordum ne için anlasmali icin mi cekismeli icin mi dilekçe verdin diye bisey demedi

Ameliyat için aldığım izin sırasında bi uzmana görüneceğim psikiyatr a yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…