Anlasmalida dilekceyi iki taraf da imzalar verir. Cekismeli de kendi bosanma nedeniylw dilekcesini sunar. Internetten arastir.Daha elimde kalan ziynetleri mi isteyecek utanmadan.agzi ve yaptıkları çakışıyor.dava 7.5tlden başlıyor.ben sordum ne için anlasmali icin mi cekismeli icin mi dilekçe verdin diye bisey demedi
çekişmeli için verip. anlaşmaktan bahsediyor o zaman.yine dengesiz. artık konuşasım gelmiyor ama bigün iş yerine gidip anlatıcam neden olmuyoruz.şöyle annem gibi kestrip atamıyorum ya. annem benim durumlarımı yaşamadı. dedem babanem köyden her canları sıkılınca gelmezdi.babam ters huysuz olsa da annemi hayatından çıkarmayı düşünmezdi.çok kavgalarına şahit oldum.babamı ne ailesi ne arkadaşı gazlardı kavga etmek için annemle.akşam evini bilirdi.şeker hastalığından iyicene psikolojisi bozulmadan güçten düşmeden annemi koşturmazdı her işe.babamın başkasına güzel hoş görünmek gibi kaygısı yoktu en azından herkese hoş görünmek onun için zorunluluk hissetmiyordu.babamı çok sevmezdim ama aileyi bir arada tutacak kadar adamdı. annem ev hanımıydı.Anlasmalida dilekceyi iki taraf da imzalar verir. Cekismeli de kendi bosanma nedeniylw dilekcesini sunar. Internetten arastir.
hak veriyorum size 5 senede tükendim.acaba alışkanlık hissi mi beni böyle seviyor hissettiren.açıkçası kızımı da görmesini pek istemiyorum.çünkü ailece pek insana değer verip zaman ayıran kişiler olmadıklarını anladım iyicene.babanesi dedesi özlüyordur.Eşiniz olacak kişiyi hala seviyorsunuz . Seviyor olabilirsiniz ancak size bunca yaşattığı şeyden sonra hadi diyelim ki geri döndü , bunca şeyi sineye çekebilecek misiniz ? Bu adamla ömrünüzün sonuna kadar yıpranmaya devam mı edeceksiniz ? Sizi sevmediği apaçık ortada olan bir insan ile yola devam edebilecek misiniz ? Tekrar aynı şeyleri ve belki daha fazlasını size yaşatma ihtimali çok yüksekken bu riski göze alabilecek misiniz ? Açıkçası eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum tüm bunlara ilave olarak.
Duzelmez. Asla. Bunu unut. Genler degismez.çekişmeli için verip. anlaşmaktan bahsediyor o zaman.yine dengesiz. artık konuşasım gelmiyor ama bigün iş yerine gidip anlatıcam neden olmuyoruz.şöyle annem gibi kestrip atamıyorum ya. annem benim durumlarımı yaşamadı. dedem babanem köyden her canları sıkılınca gelmezdi.babam ters huysuz olsa da annemi hayatından çıkarmayı düşünmezdi.çok kavgalarına şahit oldum.babamı ne ailesi ne arkadaşı gazlardı kavga etmek için annemle.akşam evini bilirdi.şeker hastalığından iyicene psikolojisi bozulmadan güçten düşmeden annemi koşturmazdı her işe.babamın başkasına güzel hoş görünmek gibi kaygısı yoktu en azından herkese hoş görünmek onun için zorunluluk hissetmiyordu.babamı çok sevmezdim ama aileyi bir arada tutacak kadar adamdı. annem ev hanımıydı.
karı koca çalışıyoruz bi yuvayı tutamadık tek taraflı olmadı.benimde gücüm kalmadı.böyle birini sevenlerin çoğu soğumuştur karakteri yüzünden hislerinde.tek taraflı sevmek olmuyor.
içten içe düzelip gelmesini bekliyorum saçma sapan.
Haklısınız teşekkür ederim iş çıkışı bir avukat ile görüşeceğim.Duzelmez. Asla. Bunu unut. Genler degismez.
Cekismeliden anlasmaliya donebilirseniz evet, eger 2 taraf da sartlari kabul ederse. Sen bir avukata git bence.
E devlette gördüm şiddetli geçimsizlikten dava açılmış görünüyor.değişik bi talep. Yada isteği yok.ama dilekçeye yazacak bişeyde yok.ben avukata aldattığını söyledim.ekran görüntülerinden. Bazılarını okuyup asılıyor resmen kadına dedi.ilk önce dilekçe tebliğ edilecek dedi.sonra yine gel dedi.20 ,20. 40 bin taZminat olur. Dedi.kazanırız vs dedi.ama varıp da kazanmayız demezde.şimdi çekişmeli. De ne başıma gelir bilmiyorum. Avukata göre uzun yada kısa sürmesi hakimin insiyatifi.4bin gibi. Bi ücret dedi ama bir bucuk yıl süren dava. İçin bir kere mi veriliyordur nedir.Duzelmez. Asla. Bunu unut. Genler degismez.
Cekismeliden anlasmaliya donebilirseniz evet, eger 2 taraf da sartlari kabul ederse. Sen bir avukata git bence.
Davayi siddetli gecimsizlikten acmasi normal. Siddet uyguladi ya da aldatti diyemeyecegine gire. Siddetli gecimsizlik genel bir kavram. Sonra eline dilekcen gececek. Hatra avukat adliyeden dilekcesini alabilir. Orada seni ne ile sucladigini gorursun. Sonra sen de dava acarsin. Avukat ucretleri degisken. Tek seferde vermemistim ben.E devlette gördüm şiddetli geçimsizlikten dava açılmış görünüyor.değişik bi talep. Yada isteği yok.ama dilekçeye yazacak bişeyde yok.ben avukata aldattığını söyledim.ekran görüntülerinden. Bazılarını okuyup asılıyor resmen kadına dedi.ilk önce dilekçe tebliğ edilecek dedi.sonra yine gel dedi.20 ,20. 40 bin taZminat olur. Dedi.kazanırız vs dedi.ama varıp da kazanmayız demezde.şimdi çekişmeli. De ne başıma gelir bilmiyorum. Avukata göre uzun yada kısa sürmesi hakimin insiyatifi.4bin gibi. Bi ücret dedi ama bir bucuk yıl süren dava. İçin bir kere mi veriliyordur nedir.
bana tüm ücreti o miktar söyledi başka avukatlardan 7.500tl duydum.cevaben dilekçe yazacakmışım dilekçeni al gel dedi avukat.hem böyle dilekçe işleme koyup hemde anlaşmaktan bahsediyordu.saçma sapan bi hal aldı bu iş boşanacaksa boşanacağım der. hem işim görülsün hem istediğim olsun olmuyor öyle.sülalecenek uzmanlık alanları yalancılık ama bilmiyorum dava sürecinde başka iftiralar atarlar mı?benim en büyük avantajım bu ayrılık sürecinde.onun aldatma ve yalanlarını yüzüne vurduğumda karı koca hayatı yaşamamam yoksa affetmeye giriyormuş.Davayi siddetli gecimsizlikten acmasi normal. Siddet uyguladi ya da aldatti diyemeyecegine gire. Siddetli gecimsizlik genel bir kavram. Sonra eline dilekcen gececek. Hatra avukat adliyeden dilekcesini alabilir. Orada seni ne ile sucladigini gorursun. Sonra sen de dava acarsin. Avukat ucretleri degisken. Tek seferde vermemistim ben.
Simdi bak, eski esin bosanma davasi acmis. Bosanmak icin gerekce sunacak. Seni birtakim seylerden dolayi suclayacak. Bu yuzden bosanmak istiyorum diyecek. Ve sonra dilekcede belki de senden bazi talepleri olacak. Onun talepleri ile bosanmak istemiyorsan sen de karsi dava acmalisin. Senin actigin davada sen de şu şu sebeplerden bu evlilik bitti dersin. Sonra da şu kadar nafaka istedigini, takilarin onda ise takilarini istedigini, su kadar tazminat, evlendikten sonra edinilmis mal varsa o mallarin paylasimini istersin. Sonra dava baslar. Taki icin dugun cd sinin bir kopyasini delil olarak sunarsin. Sonra ikinizin de davasi birlestirilir. Taniklar dinlenir. Kim daha kusurlu ise diger tarafin davasi rededilir. Davasi red edilen karsi tarafa da avukat parasi oder, senin odedigin haricinde. Davasi red edilen mahkeme masraflarini da oder. Daha dogrusu once sen odersin. Sonra onun davasi red edilirse odedigin masraf parasini geri alirsin.bana tüm ücreti o miktar söyledi başka avukatlardan 7.500tl duydum.cevaben dilekçe yazacakmışım dilekçeni al gel dedi avukat.hem böyle dilekçe işleme koyup hemde anlaşmaktan bahsediyordu.saçma sapan bi hal aldı bu iş boşanacaksa boşanacağım der. hem işim görülsün hem istediğim olsun olmuyor öyle.sülalecenek uzmanlık alanları yalancılık ama bilmiyorum dava sürecinde başka iftiralar atarlar mı?benim en büyük avantajım bu ayrılık sürecinde.onun aldatma ve yalanlarını yüzüne vurduğumda karı koca hayatı yaşamamam yoksa affetmeye giriyormuş.
Simdi bak, eski esin bosanma davasi acmis. Bosanmak icin gerekce sunacak. Seni birtakim seylerden dolayi suclayacak. Bu yuzden bosanmak istiyorum diyecek. Ve sonra dilekcede belki de senden bazi talepleri olacak. Onun talepleri ile bosanmak istemiyorsan sen de karsi dava acmalisin. Senin actigin davada sen de şu şu sebeplerden bu evlilik bitti dersin. Sonra da şu kadar nafaka istedigini, takilarin onda ise takilarini istedigini, su kadar tazminat, evlendikten sonra edinilmis mal varsa o mallarin paylasimini istersin. Sonra dava baslar. Taki icin dugun cd sinin bir kopyasini delil olarak sunarsin. Sonra ikinizin de davasi birlestirilir. Taniklar dinlenir. Kim daha kusurlu ise diger tarafin davasi rededilir. Davasi red edilen karsi tarafa da avukat parasi oder, senin odedigin haricinde. Davasi red edilen mahkeme masraflarini da oder. Daha dogrusu once sen odersin. Sonra onun davasi red edilirse odedigin masraf parasini geri alirsin.
Bu yuzden senin de karsi dava acman gerekiyor.
o da senin eski eşin gibi hiçbirşey vermeden boşanmak istiyor dilekçesini okuduk avukatla dilekçe içinde.boşanmak istemesi ve çocuğun velayeti annede olsun diye madde koydurmuş. başka dilekçe içeriğinde geçimsizlik harici suçlama yok.dilekçe harici davada suçlama yapar mı?hatta avukat tutmaya gerek yokmuş gibi bir şeyler söylüyordu.ben şimdi karşı dava açıp şartlarımı sıralayıp.tazminat istesem haklıyım.5 sene sonunda bi tuhaf oldum çıktım.hala iş yerinde bekliyor gideyim konuşayım diye. siz çekişmeli davanın kurallarına göre ödeme durumları harici size düşen avukat parasını bir kere de mi ödediniz. yani bu dava sürecinde benim kendi avukatımın ücretini ödemem gereken durumda. bir kere atıyorum 4bine anlaşıp. o ödemeyi yapıp başka herhangi bir ücret veremem gerekken durum ortaya çıkmıyor değil mi?temyiz olmadığı dava sonuçlandığı sürece.Cekismeli davalar uzun surer. En kisasi 1 ya da 1.5 sene. Temyiz ederse karsi taraf ya da srn daha da uzar. O yuzden esin cekismeli acip sonra da seni su kadar veriyim anlasalim bitsin bu is diye anlasmaloya cevirip bitirebilir de. Ama anlasma sartlarini begenmezsen sen de hayir o kadar istemiyorum bu kadar ver, bir de nafakayi şu kadar ode diyebilirsin. O da kabul edrrse bir protokol ilzalatir ve mahkemeye sunarsiniz. Biz anlastik diye. Hakim de hemen bosanmayi sonlandirir.
Ben cekismeli bosandim. 2 yil surdu. Biz anlasamadik. Cunku o hicbirsey vermeden bosanmak istiyordu. Ben de kabul etmedim. Tazminat aldim ondan. Takilarimi da aldim. Oglum icin nafaka istedim. Oglumu da belirli gunler de goruyor. Birlikte aldigimiz evi bile vermek istemiyordu. Ev benim.diyordu. Evi de paylastirdik. Hatta is yerinde ortakligi vardi. O da paylastirildi. Umarim anlatabilmisimdir.
Sen onun sartlarinda bosanmamak icin karsi dava acip kendi sartlarini sun. Ilerde anlasalim derse de ille anlasmak zorunda degilsin. Cekismeli de davaya devam edebilirsin.
Ben avukata senin soylediginden fazla odedim. Cunku bizde mal paylasimi falan da vardi.Bosanma davasinda en kusurlu oydu ve bana tazminat odedi. Ancak bizde ikimixin bosanmasi da kabul edildi ve bu yuzden ben onun avukatina, o da benim.avukatima hakimin belirledigi ucreti de odedik. Eger onun davasi red olsa idi o odeyecekti sadece.o da senin eski eşin gibi hiçbirşey vermeden boşanmak istiyor dilekçesini okuduk avukatla dilekçe içinde.boşanmak istemesi ve çocuğun velayeti annede olsun diye madde koydurmuş. başka dilekçe içeriğinde geçimsizlik harici suçlama yok.dilekçe harici davada suçlama yapar mı?hatta avukat tutmaya gerek yokmuş gibi bir şeyler söylüyordu.ben şimdi karşı dava açıp şartlarımı sıralayıp.tazminat istesem haklıyım.5 sene sonunda bi tuhaf oldum çıktım.hala iş yerinde bekliyor gideyim konuşayım diye. siz çekişmeli davanın kurallarına göre ödeme durumları harici size düşen avukat parasını bir kere de mi ödediniz. yani bu dava sürecinde benim kendi avukatımın ücretini ödemem gereken durumda. bir kere atıyorum 4bine anlaşıp. o ödemeyi yapıp başka herhangi bir ücret veremem gerekken durum ortaya çıkmıyor değil mi?temyiz olmadığı dava sonuçlandığı sürece.
Ben avukata senin soylediginden fazla odedim. Cunku bizde mal paylasimi falan da vardi.Bosanma davasinda en kusurlu oydu ve bana tazminat odedi. Ancak bizde ikimixin bosanmasi da kabul edildi ve bu yuzden ben onun avukatina, o da benim.avukatima hakimin belirledigi ucreti de odedik. Eger onun davasi red olsa idi o odeyecekti sadece.
Siddetli gecimsizlik derken ne ile suclamis? Dir dir etmekten falan mi? Her ne ile sucladi ise bunu taniklarla kanitlamali.
Ayni sekilde sen de karsi dava acarsan ya tanik ya da resim mesaj gibi yazili seylerle sucladigin seyi kanitlamalisin.
Eger ortaya sundugu gerekceler fasa fiso ise davasi red edilir.
Ne yapip huzursuzluk cikariyormussun? Bunda birsey yok ki... Simdi sen onun dilekcesine cevap vereceksin biliyorsun degil mi? Avukatin yazar. Sen aldatildigini asil aile birlikteliginin onun rarafindan bozuldugunu soylersin. Avukatin gereken cevabi yazar. Teblig eline gectikten sonra 15 gun icinde onun dilekcesine cevap yazmalisin. Avukatinin yazmasini tavsiye ederim. Hatta karsi dava acip tazminat talep et ve nafaka...Huzursuzluk çıkarıyor demiş.ayrıntıya girmemiş.siddetli gecimsizlikle aile birliğinin sarsılması demiş
Benim eş kişiside bana haber bile vermeden çekişmeli bosanma davasi açmiş.Kayinvalide yüzünden tartişmistik bir de baktim bosaniyomuşuz hemde 5 aylik bebeğim varNe yapip huzursuzluk cikariyormussun? Bunda birsey yok ki... Simdi sen onun dilekcesine cevap vereceksin biliyorsun degil mi? Avukatin yazar. Sen aldatildigini asil aile birlikteliginin onun rarafindan bozuldugunu soylersin. Avukatin gereken cevabi yazar. Teblig eline gectikten sonra 15 gun icinde onun dilekcesine cevap yazmalisin. Avukatinin yazmasini tavsiye ederim. Hatta karsi dava acip tazminat talep et ve nafaka...
Gecmis olsun. Esin pislik olmasa bosanmak istedigini seninle konusurdu. Tartisma bu isin bahanesi olmus. Bence altinda baska seyler var.Benim eş kişiside bana haber bile vermeden çekişmeli bosanma davasi açmiş.Kayinvalide yüzünden tartişmistik bir de baktim bosaniyomuşuz hemde 5 aylik bebeğim var
Haklisin zaten aklinda varmis ama benim haberim yokmuş.Yazilarini okuyorum bosanmak üzere olan kadinlara çok yardimci oluyorsun Allah razi olsunGecmis olsun. Esin pislik olmasa bosanmak istedigini seninle konusurdu. Tartisma bu isin bahanesi olmus. Bence altinda baska seyler var.
Bir avukata git bence. Bakalim ne gerekce gostererek dava acmis.Haklisin zaten aklinda varmis ama benim haberim yokmuş.Yazilarini okuyorum bosanmak üzere olan kadinlara çok yardimci oluyorsun Allah razi olsun
Avukatla görüstüm yalan ve iftira dolu bir dilekce dava red olur kesin dediBir avukata git bence. Bakalim ne gerekce gostererek dava acmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?