Benimki neler yaptigini asla kabul etmiyor.ona göre o dünyadaki tek mükemmel anne ve insan.konuşmadigim çok oldu kestigim ama sürekli arayarak sürekli aratmalari hiç bitmedi.acmadim kapadim araliksiz aramaya devam etti.Ben kaç aydır konuşmuyorum ama kendisi de biliyor yaptıklarını. Bu bir marifet değil konuşmamak, aşırı kırıldığında insan bunu yapıyor. Sen o sınıra henüz gelmemişsin sanırım.
Benimki neler yaptigini asla kabul etmiyor.ona göre o dünyadaki tek mükemmel anne ve insan.konuşmadigim çok oldu kestigim ama sürekli arayarak sürekli aratmalari hiç bitmedi.acmadim kapadim araliksiz aramaya devam etti.
Benim annemde çenesini tutamayip herkesle kavga ettiginden çok cezalar aldi bana ve çevreme hep hakaretler edip beni rezil etti bu yaptiklari birebir ayni ama yaptiklarini kabul etmiyor.yurt dışına gorevlendirildim birazdan uçucaz oradan gelmemek için elimden geleni yapicamBenimki de arıyor mesaj atıyor bazen ama içimde çok şeyi kopardı attı. Bana borç bırakmalar,evlendiğimde evime haciz gelme tehlikeleri, cezaevine girmesi (çenesi tutamadığından aldığı cezalar) ,bana hakaretleri etrafımdakilere hakaretleri ve en son evime yerleşmeye çalışması beni soğuttu. Etrafa karşı yerle bir olan imajım da cabası. Benim haklı sebeplerim bunlar. Kimsenin beni yargılaması da umrumda olmuyor artık. Büyük büyüklüğünü yapcak ki küçük de saygı göstersin diyorum yakın çevreden soran olduğunda.
Aa bu kadar olur benim annemi anlatmişsin yaa.demek yalnız degilim.huzur batar agzindan şirretlik saçar sonra kendini acindirir dedin ya aynısı ya bu kadar olur okurken agzim açik kaldi.o kadar çok isterdimki normal bir ailem olsun.buda sınav amaHerkes dogurur ama Anne olamaz. Ben sahsen annemi sevmem, Allah dediginden baska lafina inanmam. Kadina huzur batar illa bir sirretlik cikaricak, cikaricak ki kendini masum gostersin acindirsin "ben ne yaptim ki" ayagina yatsin ortaligi karistirsin. Ve bu dusuncelerim sadece benim dusuncelerim degil. Benim annem iki ulke arasinda savas cikarir. Allah islah etsin ve benden ve kardeslerim den uzak tutsun onu. Amin Ben anne olana kadar annelik nasil birsey bilmedim. Bilmiyorum o insan nasil can vericek.
Benim annemde çenesini tutamayip herkesle kavga ettiginden çok cezalar aldi bana ve çevreme hep hakaretler edip beni rezil etti bu yaptiklari birebir ayni ama yaptiklarini kabul etmiyor.yurt dışına gorevlendirildim birazdan uçucaz oradan gelmemek için elimden geleni yapicam
Çok kadın var anne olmaması gereken ama sırf kısır demesinler çocuğum olsun yaslaninca bana baksın çocuksuz kalmayayim diye çocuk doğuran ama asla çocuk büyütmeye hazir olmayanOnun büyüttügünü nereden cikardin.ben adaletli ve iyi bir insanim.çocukken abim beni çok döverdi o ise ayırıcana seyrederdi.oğluna dogruyu yanlisi asla anlatmaz beni dövmesine göz yumardi.böyle caniye benzemem
Her insan annesinden böyle şeyler bekler.iyi gündede bekler kötü gündede bekler.beklemem kadar doğal bisey olamaz.onun yapmaması tuhaf olan
Iyi et bananeMirası kıskanmış buda.derde bak allahım yaa
Sen etmezsin ben ederim herkes farklidir.herkes kimden nefret ediceni kendisi bilir
Bir de annenizi dinleseydik keşke .
Sizi 9 ay karnında taşıyıp doğum acısı çekip dünyaya getirmek bile ANNELIKTIR
Sana öfkelerini boşaltan tüm kadınlar ego tatmini yapıyor çünkü onlar mükemmel anne sen burda annenden nefret ederek tüm kutsal anneler birliğine hakaret ediyosun onlar da voltranı oluşturuyor artık mecburrrr napsınlarBazıları konuyu okuyup anlayıp üyeye fikir beyan etmeye değilde sinirini atmaya yada ego tatmini yapmaya yazıyo o çok belli
Sana öfkelerini boşaltan tüm kadınlar ego tatmini yapıyor çünkü onlar mükemmel anne sen burda annenden nefret ederek tüm kutsal anneler birliğine hakaret ediyosun onlar da voltranı oluşturuyor artık mecburrrr napsınlar
Kimse kimseyi tanimaz etmez ne diye ofke bosaltsin, cok sacma bu dusunce.
Konu sahibinin cvplarina bakin, icini oyle karartmis ki onu desteklemeyen herkese cemkiriyor.
Herkes kendi fikrini soyler, hatta akil verir bunu ister sallar ister sallamaz.
Annelik birligi mi varmis bu arada?
Hepimiz etten kemikteniz, annelerimiz de buna dahil.
Hatalari olur, oluyor da..
Napalim?
En son nefret edilmesi gereken kisiyi nefret edilesi ilan etmekte mutevazilik o zaman sizin icin, hepimiz birlestik ego tatmin ediyoruz.
Komik gercekten.[/QUOT
Evet kadın hakkını savunuyor buda siz sabit fikirler için çemkirmek oluyor ve bu ego tatmini burda sanki daha önce hiç olmadı bütün konular da görüyorum sürekli bi saldırı asla empati yok evet bence zaten komik gülüyorum ben :)
Iyi gulun, iyi gulmeler.
Anne olmadiginizi su sacma yorumunuzla anladim.
Anne olup cocugunuzun size nefret kusma ihtimaliyle karsi karsiya kalirsaniz birkez daha iyice gulersiniz.
Bnmde annemle mesafeli bir iliskim var bu arada ama nefret cok agir bi duygu.
Anne kizini peskes ceker o zaman insan annesinden nefret eder evet ama iki laf etti, sunu bunu yapti diye nefret edilmesi komik, oturun siz buna gulungucci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?