evet sizden başka kimse yok boş yatan az olsa gerek ülkemde
birde diploma alıp atanmayla öğretmen oldukalrını sananlar içler acısı
öğretmenlik her koşulda öğrencisini düşünmektir..başından atan ana baba falan demekle olmaz
neyse siz 2 ayın tadını çıkarın..öğretmenim d,ye havalanın..2 derse girince ağlayın...nankör olmayagörsün insan
durum içler acısı..hangi birinize yetişeyim bilmiyorum adımı kullanarak yorum yapmayın öğretmen olmak atanmakla bitmez okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki daha..yetişemiyorum her yandan boş öğretmenler saldırıyor..yarn işe gitmeyeceksiniz tabi tadını çıkarın coşun gençler
öğretmenliğe saygım var olmasa öğretmen olmak istemezdim.tayin hakkınada tabiki...bazı öğretmenlerede saygım var nankörlere değil ... hakkını aramak nankörlük değildir..yapılması gerekene itiraz etmem nankörlüktür 6 saat ders anlatıyorlarmış..kaç saat dilerdiniz
durum içler acısı..hangi birinize yetişeyim bilmiyorum adımı kullanarak yorum yapmayın öğretmen olmak atanmakla bitmez okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki daha..yetişemiyorum her yandan boş öğretmenler saldırıyor..yarn işe gitmeyeceksiniz tabi tadını çıkarın coşun gençler
o zman bana yazabilirsin başından atmak kelimesini kullanan benim. buyur:
öğretmenlik her koşulda öğrencisini düşünmektir..başından atan ana baba falan demekle olmaz
neyse siz 2 ayın tadını çıkarın..öğretmenim d,ye havalanın..2 derse girince ağlayın...nankör olmayagörsün insan
Konuyu dağıtmayınız lütfen...
mune ımdadımıza yetısıyorsun ya sevıyorum seni
üniversitede hocalarımız hep söylerdi. o 2 ay diye düşündüğünüz tatil aslında sizin okul döneminiz.
kendinizi yenilenmek için kullanın.
yeni şeyler öğrenin diye. öğrencilerinize vereceğiniz hep yeni şeyler olsun.
mezun olduğunuz yılda kalmayın, bulunduğunuz yılın bilgisine yetişin.
ama maalesef içi beni dışı seni. bilmeyene yatmak için verilmiş geliyor.
şu an sadece metanetimi korumaya çalışıyorum. öğretmenlikle ilgili olumsuz genellemeler midemi bulandırıyor.
meslekteki 2. yılımda faranjit olmama, sözde 3 aylık yaz tatilinde sesim kısık dolaşmama, ayakta durmaktan bacaklarımda varis oluşmasına, maaşımın yıpranma payına göre düşük olmasına rağmen mesleğime aşığım. veliler "hocam biz evde bir tanesiyle zor başediyoruz, siz nasıl dayanıyorsunuz bu kadarıyla başetmeye?" dediklerinde gülüp geçiyorum. onlar benim canım çünkü.
öğretmenlik sevmeden, maaş karşılığı hele bu maaş karşılığı yapılacak iş değil.
böylesine sevdiğim mesleğime bu derece aşağılayıcı tabirlere tahammül edemiyorum.
Tüm yorumları baştan sona okudum da ben niye 6 saat çalışmaktan şikayetçi bir ögretmen göremedim. Kendi kendine senaryo yazıp cevap veriyor. Ben kesinlikle ögretmen olduguna inanmıyorum çünkü hiç bir ögretmen böyle üslup kullanmaz. Sadece ögretmenleri çekemeyen ve dil uzatarak kendini tatmin eden biri. Yahu şurda nice ögretmenlerimiz; köyde yaşadıgı ortamı, yaptıgı yardımı, öğrencisine naasıl sahip çıktıgını anlatmış. Bunlardan nasıl yemek yediği tabağa tüküren bir topluluk oldugumuzu çıkarmış, anlayamadım. Atama mezvusu nerden nereye geldi. Biz burda sadece o seviyesiz yapılan yorumlara cevap verdik, onun gibi zihniyete sahip olana kızdık. Onlardan deger görmediğimizi dile getirdik. Yani tükürdüğümüz bir şey varsa o da bu görüşteki insanlardır. Öğretmen ve ögretmen adayı arkaşlarım eğitimin sadece okulda yapılmadıgını, burdaki yorumlarınızla gösterdiniz. Umarım alması gereken dersi layıkıyla verebilmişizdiz kendisine. Atatürk ilke ve inkılaplarından uzak bir insan ancak bu kadar zıt konusabilirdi Başöğretmen'in sözlerine.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?