benim gibi dertli öğretmenler nerde?

durum içler acısı..hangi birinize yetişeyim bilmiyorum adımı kullanarak yorum yapmayın öğretmen olmak atanmakla bitmez okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki daha..yetişemiyorum her yandan boş öğretmenler saldırıyor..yarn işe gitmeyeceksiniz tabi tadını çıkarın coşun gençler

ya suan cok sinirlendim kımse kusura bakmadsında.benım dayım bi koyde ogretmenlık yaptı derme çatma bi ev verdiler ona adı lojmanmıs.hanı havalı bı adı vardır ya o lojmanların.bide onunkını gormeliydiniz.ne su var ne elektrik .hangı cagda yasıyoruzkı demeyın bunlar gercekler.ve uzak bi tarih degil 6 sene oncesi.o koydekı cocukların halını gormeliysiniz icler acısı.dayım bı kere sikayet etmedı.bitr sınıfta 1 den 5 e kadar ogrencılerle bi arda ilgilendi.bu kadar zor bi meslegin ıkı aylık tatılını mı cok gordunuz .kendini bilmez ukala

tatlım inşallah atanırız da işyerimin adresini yazayım gel belki sana da faydam olur.

hala tatıl dıye tutturuyorsunuz degıl mi?
Allah askına soylenılen o kadar sozden hıc mı bır sey anlamadınız?
su an cok saskınım

hayatında hiç 6 saat derse girdin mi?

işte bunu anlayamamışsın:
haklı olsaydın zaten yanında birkaç kişi daha olurdu.

O mesleğini küçümsediğiniz tatili çok gördüğünüz öğretmenler olmasaydı burda yorum yazcak kadar bile birşey öğrenemezdiniz.

gerektiği gibi çalışmayıp para diyen öğretmenlere kızgınsın, haklısın da tüm öğretrmenleri aynı kategoriye sokmak doğru mu
senin her yorumunu okudukça kendimi kötü hissediyorum
çok şükür mesleğin artı rahat yönleri de var zor yönleri de
bak ben okula gitmek için 120 km yol gidiyorum
az önce de yazdım sadece bir kere 1700ü gördüm
çok şükür diyorum
ama yan gelip yatmıyoruz hepimiz, herkesi boş öğretmen diye görmen bizi incitiyor

buraya giren bayanların birçoğu devlet memuru ve bütün gün kkdalar,ama öğretmenler mesai saatlerinde öğrencilerinin başındadırlar.
elbetteki istisna kişiler vardır mesleğini iyi yapmayan ama öyle hepsi için atıp tutmayın.hele ki doğuda,güneydoğuda çalışanlar için.hele ki köylerde zor şartlar altında çalışan sınıf öğretmenleri için.neyi savunuyorsunuz hala şurda anladım?
arkadaş sıkıntısını anlatmış siz nerelere getirmişsiniz konuyu?

ben olacakları soylemıstım.
maalesef anlamadı hatta anlamak ıstemedı
su an arkadas cevrımdısı. ya da pasıf ya da gıtmek zorunda kaldı ya da ya da yadaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyomusunuz kızlar okulda da beni en cok okudugunu anlamayanlar yoruyor.. Okadar cok caba harcıyorum ki okuduklarını anlamaları için ama bu aksamdan sonra daha da cok caba harcıycam zira durum vahim...

üniversitede hocalarımız hep söylerdi. o 2 ay diye düşündüğünüz tatil aslında sizin okul döneminiz.
kendinizi yenilenmek için kullanın.
yeni şeyler öğrenin diye. öğrencilerinize vereceğiniz hep yeni şeyler olsun.
mezun olduğunuz yılda kalmayın, bulunduğunuz yılın bilgisine yetişin.

ama maalesef içi beni dışı seni. bilmeyene yatmak için verilmiş geliyor.

Tüm yorumları baştan sona okudum da ben niye 6 saat çalışmaktan şikayetçi bir ögretmen göremedim. Kendi kendine senaryo yazıp cevap veriyor. Ben kesinlikle ögretmen olduguna inanmıyorum çünkü hiç bir ögretmen böyle üslup kullanmaz. Sadece ögretmenleri çekemeyen ve dil uzatarak kendini tatmin eden biri. Yahu şurda nice ögretmenlerimiz; köyde yaşadıgı ortamı, yaptıgı yardımı, öğrencisine nasıl sahip çıktıgını anlatmış. Bunlardan nasıl yemek yediği tabağa tüküren bir topluluk oldugumuzu çıkarmış, anlayamadım. Atama mezvusu nerden nereye geldi. Biz burda sadece o seviyesiz yapılan yorumlara cevap verdik, onun gibi zihniyete sahip olana kızdık. Onlardan deger görmediğimizi dile getirdik. Yani tükürdüğümüz bir şey varsa o da bu görüşteki insanlardır. Öğretmen ve ögretmen adayı arkadaşlarım eğitimin sadece okulda yapılmadıgını, burdaki yorumlarınızla gösterdiniz. Umarım alması gereken dersi layıkıyla verebilmişizdir kendisine.
Atatürk ilke ve inkılaplarından uzak bir insan ancak bu kadar zıt konusabilirdi Başöğretmen'in sözlerine.

.

Son düzenleme:

anlamayı bekleme canım bazı ınsanlardan. hele bu sekılde tartısmaya gırmek bıle ıstemedım ama mecbur bıraktı.
bırının dur demesı gerekıyordu. cevapta veremıyor bari cekıl tartısmadan degıl mı onu da yapmıyor.
gercekten bu gercekler ıcın uzgunum. ogretmenı köle yerıne koyanlara

arkadaşım bekara karı boşamak kolay derler ya sen ğretmenlik ve senin hakkında denilenmelere üzülme.....ben de yaygın eğitimde öğreticilik yapıyorum bizede 657 den dolayı saat 5 e kadar çalışma şartı getirdiler.... ama bu kuralları getirenler masa başında oturduklarından önlerinde çayları bilgisayarları canları istediğinde lavoba diğer arkadaş odaları vesaire gidebildiklerinden senin benim halimi anlamazlar hiç bir memurun durumu 45 dakika aktif olarak çalışan ve sürekli kendini geliştirmek zorunda olan bir öğretmenin durumundan zor olamaz......

umarım anlamıstır canım. ınan ki su an kötü hissedıyorum kendımı
demekk ki gercekkten boyle dusunenler varmıs
yazık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…