benim gibi dertli öğretmenler nerde?

kıskanç demek size göre ciddi üslup olabilir
şurda bi tane polis doktor varmı dertlenen öğretmenler var boş vaktiniz bol uğraşın milletle

Dönüp dönüp başa gelyorlar TATİL COK BOS VAKİT COK PARA COK nazar etme ne olur calıs seninde olur

anlamak ıcın alim olmaya gerek yok sanırım ama bu duruma cözumde yok Turkıye gerceklerı maalesef

tartısma delisi ha hıc gulecegım yoktu. savunmamın haklı gururunu yasıyorum

''ustelık egıtım vermek paha bıcılemezdır '' çok dogru söylemişsin :) Sana anlayışsız diyenin anlayışını da gördük. Bu yazdıgın cümleden nasıl paragöz anlamını çıkardıysa, te allam. Gerçi, dervişin fikri neyse zikri odur. Boşver sen, cahille cahil olmamak için muhabbeti uzatmamak gerekir. İnsan üslubuyla kendi karakterini belli ediyor zaten. Neyse ki senin gibi öğretmenler hep var ve var olmaya devam edecek Bak ben kendisine cevap verme gereği bile duymuyorum.

Biz ne maaşımızdan, ne de çalışma koşullarından değil, gereken değerin verilmemesinden şikayetçiyiz. Örnek isterseniz, yapılan o saçma sapan yorumlara bakabilirsiniz. Hani o çamur atanlar, hani bize her şey çok kolay diyenler var ya. Onlara tavsiyem burda laf sokma yarışına girmektense o çok rahat dediğiniz işi siz yapın o zaman, sizi kim tutuyor ?!

Son düzenleme:
Dönüp dönüp başa gelyorlar TATİL COK BOS VAKİT COK PARA COK nazar etme ne olur calıs seninde olur

çalışmayı sana sorcak değilim çok bilmiş öğretmen hanım
ben hakkını veririm işimin sağda solda ağlayacağıma öğrencilerime faydalı olmaya bakarım
hangi devlet memuru 2 ay tatil yapıor nankör olmam yediğim tabağa tükürmem

affedersin atanmayı bekleyen bir arkadaş mısın? eğer öyle ise umarım en kısa zamanda göreve başlarsın ve bizi anlarsın bir öğretmen olarak eğitimciler hakkında bu tarz düşüncelere sahip olman beni çok üzdü

Bende bu yıl sınava girdim ve 4 yıl sonra ingilizce öğretmeni olarak mezun olcam hayırlısıyla...

Kesinlikle öğretmenlik basit bir meslek değil.

Öğretmenlik rahat meslek hafta sonu var 5 de eve geliyorsun 3 ay tatilin var diyenlere de kızıyorum şahsen.

Öğretmenler sadece okulda mesai yapmıyor.

Öğretmen olmak demek hala öğrenci olmak demek... Bi öğretmen diğer mesleklerden farklı olarak sürekli kendini geliştirmek zorunda.

kıskanç demek size göre ciddi üslup olabilir
şurda bi tane polis doktor varmı dertlenen öğretmenler var boş vaktiniz bol uğraşın milletle

vallahi sozlerımızı anlaman ıcın ne desek bos sızın ıcın onu farkettım. zaten bayanın sorununu da anlayamamıssınız.
esiyle aynı yerde gorev almak ıstemıs bunun ıcın konu acmıs nerelere getırmıssınız.
bos vakıt dıye dııye konuyu tartısmaya cekıyorsunuz ama maalesef o tartısmay hıc gırmek ıstemıyorum.
ha cok ıstıyorsan yorumumu soyleyım
yazın okul acıkta bız mı ders vermedık?

nankörsün yediğiniz tabağa tükürüyorsunuz karakteriniz bu işte
cahil diyince siz ben cahil olmadım boş laf kalabalığını kendinize saklayın

konuyu ben buraya getirmedim okumaya tenezzül etseydin başından çocuk savan anne falan yazmalarına tepki gösterdim ilk başta
tabi zeka unsuru yoksa anlamanı bekleyemem güle güle cnm başka kapıya tartışmak için sonuçta 2 ay evde yatmak kolay değil sıkılmışsındır
daha önce yazdım tayin hakkına saygım sonsuz diye anlayana ya ne uğraşcam boş çenelerle

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum ogretenlere laf edenlere tahammulum olamaz .ögretmek kolay sey mi.bak hala aynı şeyde diretiyolar kapasitelerının bellı bı sınırı var ıste o sınırı asmakta biz ogretmen ve ogretmen adaylarına dusuyo.ısımız gercekten zor

cok tesekkur edıyorum canım.

öğretmenliğe saygım var olmasa öğretmen olmak istemezdim.tayin hakkınada tabiki...bazı öğretmenlerede saygım var nankörlere değil ... hakkını aramak nankörlük değildir..yapılması gerekene itiraz etmem nankörlüktür 6 saat ders anlatıyorlarmış..kaç saat dilerdiniz

az sonra uyarı alacaksın umarım farkındasındır.
basından berı okudum ve ogretmen arkadaslarımın her sozune hak verdım.
sükür tenezzulumuzu ogretmenler ıcın kaybetmedık.
bana cevap veremıyorsun bu sekılde hakaret edıyorsun
gercekten uzuldum

Gercekten biz öğretmenler yetersiziz sanırım ben anlamadım bak ahirim...in söylediğine göre mesleğini sevmeyen, yakınan parasını az bulan cocukları sevmeyen öğretmenler dertlerini dile getirmiş.. Okuyorum okuyorum meslegini sevdiği için yaptıklarını mesleklerinin kolay olmadıgını söyleyen öğretmenler görüyorum cok saskınım...

öğretmenlik mesleği heryerde yapılır yeter ki eğitime ihtiyacı olanlar olsun. biz her yerdeyiz

evet sizden başka kimse yok boş yatan az olsa gerek ülkemde
birde diploma alıp atanmayla öğretmen oldukalrını sananlar içler acısı
öğretmenlik her koşulda öğrencisini düşünmektir..başından atan ana baba falan demekle olmaz
neyse siz 2 ayın tadını çıkarın..öğretmenim d,ye havalanın..2 derse girince ağlayın...nankör olmayagörsün insan

o zman bana yazabilirsin başından atmak kelimesini kullanan benim. buyur:

şu an sadece metanetimi korumaya çalışıyorum. öğretmenlikle ilgili olumsuz genellemeler midemi bulandırıyor.

meslekteki 2. yılımda faranjit olmama, sözde 3 aylık yaz tatilinde sesim kısık dolaşmama, ayakta durmaktan bacaklarımda varis oluşmasına, maaşımın yıpranma payına göre düşük olmasına rağmen mesleğime aşığım. veliler "hocam biz evde bir tanesiyle zor başediyoruz, siz nasıl dayanıyorsunuz bu kadarıyla başetmeye?" dediklerinde gülüp geçiyorum. onlar benim canım çünkü.

öğretmenlik sevmeden, maaş karşılığı hele bu maaş karşılığı yapılacak iş değil.

böylesine sevdiğim mesleğime bu derece aşağılayıcı tabirlere tahammül edemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…