ben kendı yazdıklarımda cırkınlık gormuyorum. zira sızın yazdılarınız yanında lafı bıle olmaz.
gercekeerı duymak daha cok sızın zorunuza gıtmıs gıbı gorunuyor.
ben hala cıddı ve kendımı bılen uslupla yazıyorum:44:
Dönüp dönüp başa gelyorlar TATİL COK BOS VAKİT COK PARA COK nazar etme ne olur calıs seninde olur
tartısma delisi ha hıc gulecegım yoktu. savunmamın haklı gururunu yasıyorum
Dönüp dönüp başa gelyorlar TATİL COK BOS VAKİT COK PARA COK nazar etme ne olur calıs seninde olur
gayet kıtsınız 1.700 yazan ben değilim
iyi bana cvp verme zahmetinde bulunmuyordunzahmette bulunsan ne kadar yazacaktın acaba
2 ay tatil yetmedi 4 ay yatın 5000 maaş olun eee kolay mı 40 50 öğrenciyle uğraşıp ders anlatmak 6 saat tam 6 saat
bana cvp vermeyin madem gerek duymuyorsunuz bakalım genç öğretmenimiz sözüne ne kadar sadık
öğretmnlerin boş vakti çok burda tartışma çıkarın ancaaa
kıskanç demek size göre ciddi üslup olabilir
şurda bi tane polis doktor varmı dertlenen öğretmenler var boş vaktiniz bol uğraşın milletle
''ustelık egıtım vermek paha bıcılemezdır '' çok dogru söylemişsin :) Sana anlayışsız diyenin anlayışını da gördük. Bu yazdıgın cümleden nasıl paragöz anlamını çıkardıysa, te allam. Gerçi, dervişin fikri neyse zikri odur.Boşver sen, cahille cahil olmamak için muhabbeti uzatmamak gerekir. İnsan üslubuyla kendi karakterini belli ediyor zaten. Neyse ki senin gibi öğretmenler hep var ve var olmaya devam edecek Bak ben kendisine cevap verme gereği bile görmüyorum.
Biz ne maaşımızdan, ne de çalışma koşullarından değil, gereken değerin verilmemesinden şikayetçiyiz. Örnek isterseniz, yapılan o saçma sapan yorumlara bakabilirsiniz. Hani o çamur atanlar, hani bize her şey çok kolay diyenler var ya. Onlara tavsiyem burda laf sokma yarışına girmektense o çok rahat dediğiniz işi siz yapın o zaman, sizi kim tutuyor ?!
vallahi sozlerımızı anlaman ıcın ne desek bos sızın ıcın onu farkettım. zaten bayanın sorununu da anlayamamıssınız.
esiyle aynı yerde gorev almak ıstemıs bunun ıcın konu acmıs nerelere getırmıssınız.
bos vakıt dıye dııye konuyu tartısmaya cekıyorsunuz ama maalesef o tartısmay hıc gırmek ıstemıyorum.
ha cok ıstıyorsan yorumumu soyleyım
yazın okul acıkta bız mı ders vermedık?
Bende bu yıl sınava girdim ve 4 yıl sonra ingilizce öğretmeni olarak mezun olcam hayırlısıyla...
Kesinlikle öğretmenlik basit bir meslek değil.
Öğretmenlik rahat meslek hafta sonu var 5 de eve geliyorsun 3 ay tatilin var diyenlere de kızıyorum şahsen.
Öğretmenler sadece okulda mesai yapmıyor.
Öğretmen olmak demek hala öğrenci olmak demek... Bi öğretmen diğer mesleklerden farklı olarak sürekli kendini geliştirmek zorunda.
''ustelık egıtım vermek paha bıcılemezdır '' çok dogru söylemişsin :) Sana anlayışsız diyenin anlayışını da gördük. Bu yazdıgın cümleden nasıl paragöz anlamını çıkardıysa, te allam. Gerçi, dervişin fikri neyse zikri odur.Boşver sen, cahille cahil olmamak için muhabbeti uzatmamak gerekir. İnsan üslubuyla kendi karakterini belli ediyor zaten. Neyse ki senin gibi öğretmenler hep var ve var olmaya devam edecek Bak ben kendisine cevap verme gereği bile görmüyorum.
Biz ne maaşımızdan, ne de çalışma koşullarından değil, gereken değerin verilmemesinden şikayetçiyiz. Örnek isterseniz, yapılan o saçma sapan yorumlara bakabilirsiniz. Hani o çamur atanlar, hani bize her şey çok kolay diyenler var ya. Onlara tavsiyem burda laf sokma yarışına girmektense o çok rahat dediğiniz işi siz yapın o zaman, sizi kim tutuyor ?!
öğretmnlerin boş vakti çok burda tartışma çıkarın ancaaa
konuyu ben buraya getirmedim okumaya tenezzül etseydin başından çocuk savan anne falan yazmalarına tepki gösterdim ilk başta
tabi zeka unsuru yoksa anlamanı bekleyemem güle güle cnm başka kapıya tartışmak için sonuçta 2 ay evde yatmak kolay değil sıkılmışsındır
daha önce yazdım tayin hakkına saygım sonsuz diye anlayana ya ne uğraşcam boş çenelerle
öğretmenlik mesleği heryerde yapılır yeter ki eğitime ihtiyacı olanlarolsun. biz her yerdeyiz
konuyu ben buraya getirmedim okumaya tenezzül etseydin başından çocuk savan anne falan yazmalarına tepki gösterdim ilk başta
tabi zeka unsuru yoksa anlamanı bekleyemem güle güle cnm başka kapıya tartışmak için sonuçta 2 ay evde yatmak kolay değil sıkılmışsındır
daha önce yazdım tayin hakkına saygım sonsuz diye anlayana ya ne uğraşcam boş çenelerle
öğretmenlik mesleği heryerde yapılır yeter ki eğitime ihtiyacı olanlarolsun. biz her yerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?