gişede memura sahte para verip paranın sahte olduğu söylendiğinde tepki vermeyenlere sahtekar deniyor..babama laf etmek senin haddin değil haddini aşma
buraya konu açılıyorsa eleştirme hakkımızda olur
o 6 saatlik işi bend eyapacağım ilerde sadece diyorum ki bu kadar kötü meslekse gidin yapmayın önümüz açılsın biz öğretmenliğin hakkını veririz
bilmem kaç çocuk diye dert yanmayla vakit geçirene kadar ne yapsam daha iyi olur diye düşünürüm ben
tayin hakkına laf eden zaten yok
öğretmenlik sizin gibi herşeyden şikayet eden öğretmenler yüzünden bu hale geldi
beleşe mi para kazanacağız tabiki zorlukları olacak
ben sizin yorumunuza cevap verme geregı bıle duymuyordum ama
ogretmenler parayı begenmıyor degıller (ama bence bır ınsana egıtım vermek paha bıcılemez tabi bunu anlayan ınsanlar gerek!!) oturupta para kazanalım hic demıyorlar.
ben sızın derdınızı cozemedım tüm sorununuz ogretmenın aldıgı para mı?
ogretmen olmak demek sıkayetı bıldırmemek demek mı?
ögretmen köle mi? hıc sorunu derdı olamaz mı??
sız kendı ısınızde güllük gülistanlık mısınız? yani hic bır derdınız yok oyle m?
sanırım tek derdınız ogrtmen olmak ısteyıp olamayan sızın olanlara olan kıskanclıgınız
size açıklama yapma gereği duymuyorum zira anlayacak kapasiteniz olsaydı para olarak yorumlamazdınız
ne kadar paragöz olduğunuz ortada
kıskansam aman kızlar çok zor yapmayın derdim buna bile anlayamamış bir zekaya başka cevabım olamaz
umarım öğretmen değilsindir çocuklarımız anlama yeteneğinden yoksun zavallılara mı kalsın :26:
sükürler olsun ki ögretmenım.
evet ıyı kı acıklama yapma geregı duymuyormusum ki ne kadar haklı oldugumu gosterdınız
uslubunuz zaten sızı ele verdıı.
bu uslupla lutfen ogretmenlere dıl uzatmayın.
paragöz olan bızler mi yoksa 1.700lırayı basımıza kakan sızler mı?
ustelık egıtım vermek paha bıcılemezdır!!!yazık ki yazdıklarımı anlayamamıssınız
ben gayet iyiyim madem insanlar öğretmenlikten nefret ediyor yapmayın kardeşim o zaman
gene söylüyorum tayin falan istemek elbet herkesin hakkı bunda anormal bişi yok
ama 40 50 öğrenci falan yazılmış ya öğretmnlik bu zaten gerekirse 40 50 öğrenciyle ilgilenmek demek değil midir
her işin zorluğu var tabiki zordur bunlar ama sizde şunu bilin diye veriyorum bu örnekleri benzer sıkıntıları herkes çekiyor
öğretmen olursam bu sıkıntıları seve seve çekeceğim ben
öğretmenliğin tanımını yapmışsınız zaten
sınav yapmak veliyle görüşmek bilgisayara bilgi girmek zaten öğretmenin yapması gereken şeyler değil midir?
neyse amacım tartışmak değil kimse işinin kıymetini bilmiyor genede ne diyim Allah bildirmek zorunda bırakmasın kimseyi
neden en çok öğretmenler şikayet ediyor
çünkü çok fazla boş vakitleri var
nerde bir doktor polis girsin şuraya dert yazsın yazamaz vakti yok çünkü
2 ay tatil haftasonu 2gün tatil tatilde tatil
devlet başlarına silah mı dayıyor çaşılın diye hayır bu mesleği sevmeyerek bırakana saygım sonsuz
ama lisede öyle öğretmenlerim vardı ki hatta yarısından çoğu bir soru sorduğumuzda kılık kıyafet nutku atarlardı boşa değil öğretmenlerin yan gelip yattığınn düşünülmesi
tüm öğretmenleri bu şekilde suçlayamayız ama veliyle görüşmekte zor geliyosa yazık bu öğrencilere
gişede memura sahte para verip paranın sahte olduğu söylendiğinde tepki vermeyenlere sahtekar deniyor..babama laf etmek senin haddin değil haddini aşma
buraya konu açılıyorsa eleştirme hakkımızda olur
o 6 saatlik işi bend eyapacağım ilerde sadece diyorum ki bu kadar kötü meslekse gidin yapmayın önümüz açılsın biz öğretmenliğin hakkını veririz
bilmem kaç çocuk diye dert yanmayla vakit geçirene kadar ne yapsam daha iyi olur diye düşünürüm ben
tayin hakkına laf eden zaten yok
öğretmenlik sizin gibi herşeyden şikayet eden öğretmenler yüzünden bu hale geldi
beleşe mi para kazanacağız tabiki zorlukları olacak
gayet kıtsınız 1.700 yazan ben değilim
iyi bana cvp verme zahmetinde bulunmuyordunzahmette bulunsan ne kadar yazacaktın acaba
2 ay tatil yetmedi 4 ay yatın 5000 maaş olun eee kolay mı 40 50 öğrenciyle uğraşıp ders anlatmak 6 saat tam 6 saat
bana cvp vermeyin madem gerek duymuyorsunuz bakalım genç öğretmenimiz sözüne ne kadar sadık
gerek duymuyordum ama sonradan yazma geregı hıssettım. bunun ıcın kıme soz verımısım ki?
evet bence de tartısmamalıyım ogretmenlerle tartısmaya gırecek uslup goremedım sızde
gerek duymuyordum ama sonradan yazma geregı hıssettım. bunun ıcın kıme soz verımısım ki?
evet bence de tartısmamalıyım ogretmenlerle tartısmaya gırecek uslup goremedım sızde
size açıklama yapma gereği duymuyorum zira anlayacak kapasiteniz olsaydı para olarak yorumlamazdınız
ne kadar paragöz olduğunuz ortada
kıskansam aman kızlar çok zor yapmayın derdim buna bile anlayamamış bir zekaya başka cevabım olamaz
umarım öğretmen değilsindir çocuklarımız anlama yeteneğinden yoksun zavallılara mı kalsın :26:
benle tartışmaya girme muhattab olamam senin gibi tarışma delisiyle lütfen laftan anla
Evet zaten siz evet kızlar yapmayın diyince biz bırakıcaktık mesleği iyiki öyle dememişsiniz
önce benim üslubuma laf edecek karaktere sahip olun
kıskanç diye çirkinleşen sizdiniz
ne oldu örtmen hanımgerçekleri duymak acıdır öğrencilerinizdede böyle çelişkili izlenim bırakmayın amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?