- 22 Mayıs 2019
- 689
- 334
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Tabiki benim de uğraştığım şeyler var boş bir insan değilim ama bu durum tuhaf geliyorSizde kitap okuyup oyun oynamayı deneyin bi süre sonra bırakıcaktır..
O kadar uyku yetiyormuşSabah kalkıp nasıl ise gidiyor o saatte yattıktan sonra .
İlgimi çekmiyorBirlikte oynayın
Öyle olduğunu söylüyor yani stres atıyormuş .Aynı anda yatağa geçip uykuya daldığımız günler çok nadir.Gerçekten size zaman ayırıyorsa dediği gibi, yani kendi zamanından çalıp oynuyorsa dokunmayın bence . Stres atıyordur.
Öyle olduğunu söylüyor yani stres atıyormuş .Aynı anda yatağa geçip uykuya daldığımız günler çok nadir.
Birlikte yatıp uyumak önemli bence evlilikte.Ben uyuyup uyanmış lavaboya kalkmış oluyorum o yatmaya geliyo her gece.Aslında kendi haline bırakıyordum ama rahatsız olmaya başladım .Orta yol bulunabilir dediğinz gibiŞunu rica edebilirsiniz eğer rahatsız olduğunuz yer buysa. Hayatım ben yalnız uyumak istemiyorum beni uyutana kadar yanımda kal birlikte yatalım sonra sen oyununa devam edersin. Orta yol bulabilirsiniz.
Sabaha kadar başında kalamıyorum.Arada kalkıp baktığım oluyor lavaboya gitmek için falan bakıyorum oyun oynuyor.Ben de bazen şüpheleniyorum ama her gece böyleOyun oynadığına emin misiniz?
Ben de çok bir şey demiyorum aslında.Bir gece uyuyakalsa bu gece oynayamadım diye üzülme derecesinde bağımlı olması sorunBenim ki de oynuyor salonda laptopta ben de görüyorum çok bisey demiyorum stresli bir işi var birlikte de zaman geçiriyoruz kendinden kısıp oynuyor ben de Kk da takılıyorum bana sana da indirelim diyor istemiyorum
Evet böyle aslında göz ardı ediyorum bazen de batıyoBu kadarı bağımlılık ya. Peki yaptığı şu mu. Hafta içi ya da sonu siz yatana kadar sizinle zaman geçiriyor siz yatınca mı oynuyor? Eğer böyleyse göz ardı edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?