benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

tatlım ben artık yumurtlama gunlerımden suphelenıom ne bıleyım rahım fılmıde cektırdım hormonlar vs sorun cıkmadı esımde test yaptırdı saglıklı acaba dogru gunu mu bulamıoz dıorum artık herseyden suphelenır oldum bu arada evet bransdaşız :)

o zaman tek yapabileceğiniz adet bittikten 4-5 gün sonra bir dahaki adeta kadar günaşırı ilişkide bulunacaksınız canım.en mantıklısı bu yani.böylelikle yumurtalam gününü kaçırman imkansız olacaktır.

tatlım tavsıyen ıcın cok saol benım kociş cok tembel :) ve bebek konusunda baya bunaldı bı decalısıoz ya hergun banyo olayı zor oluo zaten bende aksam eve gelınce yorgunluktan oluom ne yapalım bu tembellıkle zor olacak galıba ıns dualarımız kabul olurda bebıslerımıze kavusuruz amınnnnnnnnn

hergün değil ama zaten günaşırı birgün durup bir gün yan..ya da en azından iki günde bir .......:))))))

kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaslar özlemısım valla okadar zamandır gıremıyorumkı tabı unutulmusuzdur eve ınternet baglatcaz daha sık gorusme sansımız olur hsg yaptırdım bı sorun çıkmadı okadarda acıya katlandım ondan sonra çok umutlandım ama hala bıse yok hayırlısı olsun anladıgım kadarıyla sızlerdede yok napalım allah saglıklısını versınde gec olsun okadar bekledık zaten elacım ve senacım olmak uzere tum anne adaylarına sevgıler

yasamakcım cnm hoşgeldin özlettin kendini, ama unutmadım ben senii:1hug:
bende bi değişiklik var bitanem, HAMİLEYİM hihoyyyt tüp bebeğe başlamaya 2 ay kala bebeğim kendiliğinden geldi, darısı sana ve senama inşallah:Saruboceq:
cnm senin adına çok sevindim HSG nde bi problem çıkmamış, en kısa zamanda gelecek meleğin...
Şeniz

ya ne kadar sevındım hayırlı olsun kaç aylık oldu canım sızdede hiç problem yoktu dımı zaman gectı unuttum ben bugun regl oldum ve agladımm ama hayırlısı olsun hiç bı sorun yokken ıkı yıl oldu ılahı takdır canım cınsıyetı falan bellımı saglıklı olsunda inşallah kaydirigubbakcemile5

sena da hamiş canım ama biraz rahatsız yatarak geçiriyor hamileliğini inşallah sağlıcakla doğurur dualarımız onunla

ben de bilmiyorum yumurtlama tarihlerimi ve son 4 aylık döngüm 34 30 22 38 bu ay ovu testi kullanıcam bakalım sonuç değişecek mi.

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
canım bence döngüne göre yap mesela ben eylülde 22 günde olmuştum ve adetım 7 gün sürüyor
bu da demek oluyor ki 10. gün yumurtlamışım.
düzensiz olduğu için riske atmaya gerek yok ben bugün 8 gündeyim ve başladım yapmaya.

bebiş olsunda herşeye katlanır insan
katlanır derken??
aslında bebek olacak diye ilişkiyi görev haline getirmek de olmuyor.
çalışmaları akışına bırakmak lazım ama testler yumurtlamalar izin vermiyor maalesef.

katlanır derken??
aslında bebek olacak diye ilişkiyi görev haline getirmek de olmuyor.
çalışmaları akışına bırakmak lazım ama testler yumurtlamalar izin vermiyor maalesef.
tabi görev haline gelmemesi gerek ama akışına bırakıncada olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…