- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaslar özlemısım valla okadar zamandır gıremıyorumkı tabı unutulmusuzdur eve ınternet baglatcaz daha sık gorusme sansımız olur hsg yaptırdım bı sorun çıkmadı okadarda acıya katlandım ondan sonra çok umutlandım ama hala bıse yok hayırlısı olsun anladıgım kadarıyla sızlerdede yok napalım allah saglıklısını versınde gec olsun okadar bekledık zaten elacım ve senacım olmak uzere tum anne adaylarına sevgıler
yasamakcım cnm hoşgeldin özlettin kendini, ama unutmadım ben senii:1hug:
bende bi değişiklik var bitanem, HAMİLEYİM hihoyyyt tüp bebeğe başlamaya 2 ay kala bebeğim kendiliğinden geldi, darısı sana ve senama inşallah:Saruboceq:
cnm senin adına çok sevindim HSG nde bi problem çıkmamış, en kısa zamanda gelecek meleğin...
Şeniz
hergün değil ama zaten günaşırı birgün durup bir gün yan..ya da en azından iki günde bir .......:))))))
canım bence döngüne göre yap mesela ben eylülde 22 günde olmuştum ve adetım 7 gün sürüyorMerhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
gün aşırı çok sık değil bence.Acaba gelecek adetimden bir sonraki adetime kadar günaşırı ilişki yapsam ? cokmu harapp oluruz
bebiş olsunda herşeye katlanır insangün aşırı çok sık değil bence.
yine de kendinizi en iyi siz tanırsınız tabi
katlanır derken??bebiş olsunda herşeye katlanır insan
tabi görev haline gelmemesi gerek ama akışına bırakıncada olmuyor malesefkatlanır derken??
aslında bebek olacak diye ilişkiyi görev haline getirmek de olmuyor.
çalışmaları akışına bırakmak lazım ama testler yumurtlamalar izin vermiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?