benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

evet canım bazı kişilerde yumurtlama günleri degişebiliyor birkaç gün farklı oluyor.o yüzden hergün demiştim ama hayırlısı canım yaa.olacagı varsa 1 kerede de olur sen içini ferah tut.

arkadaşla 3 aydır bende düzensizlik yaşıyorum hormon testi istedi doktor yaptırdım yarın sonuçları alacağım hayırlısı inşallah güzel şeyler duyarım yolunda gitmeyen bir şey yoktur.

ben pko luyum kilo haricinde bütün belirtileri yaşıyorum malesef 16 aydır da bebeğim olmuyooo dr aşılama dedi ama ben biraz daha erteledim kendiliğinden olmasını istiyorum

birtanem yaaaaaaaa.ben de kilolu değilim aynen benim gibi.ben de tam 12 aydır deniyorum olmuyoooooooooooooooooo.

bende pco luyum 18 aydır olmadı bişi yumurtlamam yokta ondan olmuyo bizede tüp bebek dediler bende kendiliğinden olsun dedim allaha sığınıyorum o isterse tüpe filan gerek kalmaz.

merhabalar
daha yeni üye olduğum için forumlardaki konuları henüz okudum
ben de pko hastasıyım ve aynı dertlerden muzdariptim.3 ay hiç olmuordum..kilo artışım vardı ..vs.vs
Yaklaşık 9 aydır gluchopage kullanıyorum ve adetleri nihayet düzene girdi.Gerçi her ay sabit 28 günde ya da 30 günde bir olmuyoum ama her ay oluyorum bu da bana yetiyor :)
Meğer insülin direnci olduğu için çoğu kadında pko başlarmış.
Paylaşmak istedim

hoşgeldin aramıza birtanem .......insülin direnci derken?

bir nevi şeker hastalığı yani.
gluchopage ilacı da şeker hastalarının kullandığı bir ilaçmış.
bendeki pko'e bu ilaç iyi geldi.
çok pko'lilere iyi geldiği söyleniyor.
doktor tavsiyesi ile tabii

aaaaaaaa. doğru ya tamam tamam.ben de kullanıyorum şeker hapı birtanem.........

ben pko lu falan değilim ama ne yazıkki hep düzensiz oluyo-tatlicadiarzu- evet ne zaman yumurtladığımı veya yumurtluyomuyum onuda bilmiyorumbenneyaptımki
geçen ay 40 . günde oldum bu ay 38. gün oldu hala tık yok:1no2:
testte yaptım negatif:1no2:
acayip stres ve kötü bi durumÇok üzgünüm çoook
nasıl düzelticez bilen varmı kızlar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…