- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
üstelik saraçoğlu uzun süre adet olmayan adet olablir diyor.hatta bugün bir topikte okudum biri adet olmuş 5-6 gün sonra korkup bırakmış.tabi korkacak bir durum değil de....
:roflol::roflol::roflol:
ay gülmekten öldüm yani biz kadınlarda adet olmayız korkarız oluruz yine korkarız.
:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE
yani bu soğan suyunu kullandığı için korkmuş tabi anladın dimi canım?
bugün 5. günüm gülüm ama bugün yarın adet olacam o ara kullanmalı mıyım bırakmalı mıyım bilmiyorum yaaaaaa.......:uhm:özçeliksena kaç gündür kullanıyorsun canım?
yanlız ilk içerken bişi yokta tadı ağzına geldiğinde birkaç gün sonra tiksinmeye başlıyosun.bence süzgeçten de geçirin geçen tanesi geldi ağzıma resmen çıkarıyodum yan.ama kokmuyor.zaten içtikten sonra ağzımın tadını değiştirsin diye şeker falan atıyorum ağzıma.hı bu arada şekeri de düşürüyomuş gebe kalabilmek için bu da önemli biliyosun.çok faydalı yani ya.
bu arada 15 gün kullanıp bırakacağını biliyosundur herhalde canım
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.......
kızlar ben şu soğan kürünü uyguladım pco lulara iyi geliyomuş ya.sanki işe yarıyo gibi hissediyorum.ara ara küçük ağrılar falan gelip gidiyor birazda akııntım var temizliyo mu dersiniz?siz de deneyip sonuçları bildirsenize.....
birtanem ben adetten birkaç gün önce başladım....soğan bal renginde olandan olacak yani açık kahve gibi olan.2 bardak su olacak kaynamay başladıktan sonra bu orta boy soğanı 4 ebölüp kaynayan suya atacan 5 dak kaynatacan.sonra kapatıp dinlendirecen yanlız ılık içmen gerkiyor soğuk beklemiş olmayacak opt birtanema.s.Senacım sen normal bi gündemi başladın küre, yoksa adetin 2-3. günü mü?
Bende adet olunca başlamayı düşünüyorum
Yaaa cnm biraz anlatsana nasıl yapıyosun kürü? (soğanın rengi? suyun miktarı? kaynama süresi falan)
öpüyorum tatlımŞeniz
elalıcım sen de bizim topike uğrasana çok güzel dostluklar var orda biz hergün ordayız. adresi vereyim..gerçi bu da benim topicim buraya da uğra tabi de :))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...anne-olacagim-diyenlerrrbuyrun-burayaaaa.html
Senacım ben uradım o topiğe hatta topiğin adı beni direk içine çekmişti sanada mesaj yazmıştım ama cevap vermedinÇok üzgünüm çoook görmedin sanırım...
Bazen bakıyorum o topiğe hatta ilk zamanlar tüm yazılanları okuyodum birbirlerini tanıyanlar çoğunlukta olduğu için genelde aralarında konuşuyolar, haliyle bişey yazamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?