benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

kızlar ben şu soğan kürünü uyguladım pco lulara iyi geliyomuş ya.sanki işe yarıyo gibi hissediyorum.ara ara küçük ağrılar falan gelip gidiyor birazda akııntım var temizliyo mu dersiniz?siz de deneyip sonuçları bildirsenize.....

üstelik saraçoğlu uzun süre adet olmayan adet olablir diyor.hatta bugün bir topikte okudum biri adet olmuş 5-6 gün sonra korkup bırakmış.tabi korkacak bir durum değil de....

:roflol::roflol::roflol:
üstelik saraçoğlu uzun süre adet olmayan adet olablir diyor.hatta bugün bir topikte okudum biri adet olmuş 5-6 gün sonra korkup bırakmış.tabi korkacak bir durum değil de....

ay gülmekten öldüm yani biz kadınlarda adet olmayız korkarız oluruz yine korkarız.
:roflol::roflol::roflol:

işte şimdi anlamadım soğan suyundan neden korkmuş ki bende yapıcamda şimdi antibiyotik kullanıyorum bide hasta oldum hastalığım bitsin 15 gün kala yeni adetime ozaman kullancam

göya bende dün başlayacaktım sogan suyuna.ama kokar diye cesaret edemiyorum yaaa.naapıcam.içmek istiyorum ama nasıl içerim ki ben o suyu.delikafadulden

yanlız ilk içerken bişi yokta tadı ağzına geldiğinde birkaç gün sonra tiksinmeye başlıyosun.bence süzgeçten de geçirin geçen tanesi geldi ağzıma resmen çıkarıyodum yan.ama kokmuyor.zaten içtikten sonra ağzımın tadını değiştirsin diye şeker falan atıyorum ağzıma.hı bu arada şekeri de düşürüyomuş gebe kalabilmek için bu da önemli biliyosun.çok faydalı yani ya.

sagol canım.inşallah bize de faydası olur.ben soganı çig yiyemem mesela ölürüm midemin yanmasından ama,suyunu hiç içmemiştim bakalım bide mide sorunumuz var yani dokunmaz inşallah.öptüm.

bu arada 15 gün kullanıp bırakacağını biliyosundur herhalde canım

bu arada 15 gün kullanıp bırakacağını biliyosundur herhalde canım

biliyorum canım.ibrahim saraçoglunu yakından takip ediyorum.bilgileri sadece ondan alıyorum başka sitelerde aramıyorum.yanlız 15 gün içilip kür sonlandırılır diyor ya,diger ay tekrarlamıyoruz yani dimi bende o kısmı anlayamadım.:uhm:

Senacım sen normal bi gündemi başladın küre, yoksa adetin 2-3. günü mü?
Bende adet olunca başlamayı düşünüyorum
Yaaa cnm biraz anlatsana nasıl yapıyosun kürü? (soğanın rengi? suyun miktarı? kaynama süresi falan)
öpüyorum tatlımŞeniz

birtanem ben adetten birkaç gün önce başladım....soğan bal renginde olandan olacak yani açık kahve gibi olan.2 bardak su olacak kaynamay başladıktan sonra bu orta boy soğanı 4 ebölüp kaynayan suya atacan 5 dak kaynatacan.sonra kapatıp dinlendirecen yanlız ılık içmen gerkiyor soğuk beklemiş olmayacak opt birtanema.s.

Senacım ben uradım o topiğe hatta topiğin adı beni direk içine çekmişti sanada mesaj yazmıştım ama cevap vermedinÇok üzgünüm çoook görmedin sanırım...
Bazen bakıyorum o topiğe hatta ilk zamanlar tüm yazılanları okuyodum birbirlerini tanıyanlar çoğunlukta olduğu için genelde aralarında konuşuyolar, haliyle bişey yazamamıştım.

ayyyyyyyyyyyy birtanem öyle mi canımmmmmmmmm. ne olur tekrar gel ben akşamları orada oluyorum genelde.......ben görmedim gülüm yaaaaaaa..........çok özür dilerim....a.s.

kızlar bırsey sorcam ben bazen 27 bazen 28 bazende 29 gunde adet oluyorum acaba yumurtlamam kesın 13 14 veya 15 gunlerde mı oluyordur yanı mesela 24 gunde yumurtlama oluomudur ben takıp edıom ama anlayamıyorum

birtanem bence adet tarihlerin çok güzel düzenli bir gün önce sonra olması normal sen bizimkini bir görsen ooooooooooooooo...bence yumurtalma günlerin de düzenlidir yani.zaten otomatik hesaplayıcılar var yumurtlama gününü belki biliyosundur.bu arad ing. öğretmenisin galiba.ben de....branşdaşız yani.opt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…