- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Üzüldüm cnm kardeşim için. Allahtan emit kesilmez. hem öle bi doktorun dediğine de inanmayın. bi iki doktora daha gözüksün. Hayat mucizelerle dolu, yarın ne getirir bilemeyiz. Umutla kal cnm:1hug:
sagol canım dogru Allahtan ümit kesılmez vardır her işte bı hayırrr ama bekarken öğrenmek bıraz acı olan galıba.ben h.sonu giremıyorum oyuzden bugun gırebıldım sıteyeee..geçen sana ve özçelik senaya dua ettimm hadı hayırlısı canım.şuan iş yerimdeyım yalnız pek iş yok bizim işte bıraz karısık maas alamıyoruz bakalım ne olacakkk
Tşk ederim cnm duaların için, Allah razı olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Bizdede benzer durumlar var işyerinde, iş var ama maaşı alamadık henüz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:Saruboceq:
son 22 güüüüüüüüüüüüüün
bide elalı senın gunune ne kadar kaldıgı hakkında bılgın varmı yada en son ne zaman oldun senayla bırlıkte senın içinde gun sayalım ben bu ay hesap yapmadım bazan aklıma gelıyo hemne sılıyorum beynımden o zaman çok stres oluyorum benn gun yaklastıkça oldummu olcammı dıye wc nın yolunu asındırıyorum hayırlısı olsunda..
Canım ben en son 8 ağustosta adet olmuştum. Adetim düzenli olsaydı dün olmam gerekiyodu, ama bişey yok henüz:1no2: geçen ay günümden 15 gün sonra olmuştum bu ayda gecikir heralde ama ne kadar bilemem:bbo:bı ay geçtı
canım bakarsın bu ay sen ben sena hamıle kalırız canım benım ben bu ay sonu işten çıkıyorum şirketın durumundan bahsetmıstım ya bu ay sonuna kaadr gırebılecegım ondan sonra gıremem heralde evde yok bılgısayar ama ara ara anneme gıttıgımde tabı bakıcam durumlarınıza ben burda bı sızle konusuyorum devamlı ya abskalarıylada yazısıyom ama ılk defa sızle devamlı burda ist buldakı bayanlar buluscak dıye bıse var elalı sende gelırsen gıderız tabı musaıt olursak
kızlar yumurtlama sırasında gelen akıntı varmış... normalde daha kuru oluyomuş ama yumurtlama yaklaştığı zaman akıntı artıyomuş... ve yumurtlamada bu akıntı uzuyomuş galiba... bende tam olarak bilmiyorum bilen ve yaşayan biri anlatsa daha iyi olur aslında...
güldenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim geldim.okullar açıldı ya birtanem.çalışmaya başladık o yüzden eskisi kadar giremiyorum.bu arada galiba saymaya ara vereceğim çünkü bugün lekelenmem oldu galiba adet olacağım.ama hiçbir belirtim yoktu ya hayret.of ya ne bilim belki iğneye gerek kalmaz diyodum ama demek ki tıpış tıpış doktorun yolunu tutacağız bu ay.kocaman kocaman opt.a.s.senacım nerelerdesın yoksun kç gun kaldı canımmm
güldenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim geldim.okullar açıldı ya birtanem.çalışmaya başladık o yüzden eskisi kadar giremiyorum.bu arada galiba saymaya ara vereceğim çünkü bugün lekelenmem oldu galiba adet olacağım.ama hiçbir belirtim yoktu ya hayret.of ya ne bilim belki iğneye gerek kalmaz diyodum ama demek ki tıpış tıpış doktorun yolunu tutacağız bu ay.kocaman kocaman opt.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?