benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

Üzüldüm cnm kardeşim için. Allahtan emit kesilmez. hem öle bi doktorun dediğine de inanmayın. bi iki doktora daha gözüksün. Hayat mucizelerle dolu, yarın ne getirir bilemeyiz. Umutla kal cnm:1hug:

sagol canım dogru Allahtan ümit kesılmez vardır her işte bı hayırrr ama bekarken öğrenmek bıraz acı olan galıba.ben h.sonu giremıyorum oyuzden bugun gırebıldım sıteyeee..geçen sana ve özçelik senaya dua ettimm hadı hayırlısı canım.şuan iş yerimdeyım yalnız pek iş yok bizim işte bıraz karısık maas alamıyoruz bakalım ne olacakkk

Tşk ederim cnm duaların için, Allah razı olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Bizdede benzer durumlar var işyerinde, iş var ama maaşı alamadık henüz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Tşk ederim cnm duaların için, Allah razı olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Bizdede benzer durumlar var işyerinde, iş var ama maaşı alamadık henüz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:Saruboceq:

ya demekkı herkes aynı derten bıımde öle maas alamıyoruzzz bıde eşimle aynı yerde çalısıyoruzz ıkımız bırden alamayınca zor oluyooo ben iş baktım ama oda hep avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturdugum içinde zor olur oyuzden düşünmuyorum walla bugun pek keyıfım yok doğrusu her bakımdan bıraz bunaldım elalı bakalım hayırlısıı inşallahhhmirmirmirmir

bide elalı senın gunune ne kadar kaldıgı hakkında bılgın varmı yada en son ne zaman oldun senayla bırlıkte senın içinde gun sayalım ben bu ay hesap yapmadım bazan aklıma gelıyo hemne sılıyorum beynımden o zaman çok stres oluyorum benn gun yaklastıkça oldummu olcammı dıye wc nın yolunu asındırıyorum hayırlısı olsunda..

Canım ben en son 8 ağustosta adet olmuştum. Adetim düzenli olsaydı dün olmam gerekiyodu, ama bişey yok henüz:1no2: geçen ay günümden 15 gün sonra olmuştum bu ayda gecikir heralde ama ne kadar bilemem:bbo:

Son düzenleme:
canım bakarsın bu ay sen ben sena hamıle kalırız canım benım ben bu ay sonu işten çıkıyorum şirketın durumundan bahsetmıstım ya bu ay sonuna kaadr gırebılecegım ondan sonra gıremem heralde evde yok bılgısayar ama ara ara anneme gıttıgımde tabı bakıcam durumlarınıza ben burda bı sızle konusuyorum devamlı ya abskalarıylada yazısıyom ama ılk defa sızle devamlı burda ist buldakı bayanlar buluscak dıye bıse var elalı sende gelırsen gıderız tabı musaıt olursak[/QUOTE]

İnşallah dediğin gibi olurda hamile kalabiliriz canım, Allahtan ümit kesilmez her ay yeni bi umut bizler için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Cnm dediğin topiği göremedim "istanbuldaki bayanlar buluşcak" diye müsait olursam gelirim tabikikaydirigubbakcemile5
İş olayını takma kafana rahat rahat bebek işlerine bakarsın, kafan dinç olur bide işi kafana takmamış olursun. Kendimden biliyorum çalışırken her defasında hastane için izin almak büyük problemÇok üzgünüm çoook

canım bakarsın bu ay sen ben sena hamıle kalırız canım benım ben bu ay sonu işten çıkıyorum şirketın durumundan bahsetmıstım ya bu ay sonuna kaadr gırebılecegım ondan sonra gıremem heralde evde yok bılgısayar ama ara ara anneme gıttıgımde tabı bakıcam durumlarınıza ben burda bı sızle konusuyorum devamlı ya abskalarıylada yazısıyom ama ılk defa sızle devamlı burda ist buldakı bayanlar buluscak dıye bıse var elalı sende gelırsen gıderız tabı musaıt olursak[/QUOTE]

İnşallah dediğin gibi olurda hamile kalabiliriz canım, Allahtan ümit kesilmez her ay yeni bi umut bizler için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Cnm dediğin topiği göremedim "istanbuldaki bayanlar buluşcak" diye müsait olursam gelirim tabikikaydirigubbakcemile5
İş olayını takma kafana rahat rahat bebek işlerine bakarsın, kafan dinç olur bide işi kafana takmamış olursun. Kendimden biliyorum çalışırken her defasında hastane için izin almak büyük problemÇok üzgünüm çoook

İş olayını takma kafana rahat rahat bebek işlerine bakarsın, kafan dinç olur bide işi kafana takmamış olursun. Kendimden biliyorum çalışırken her defasında hastane için izin almak büyük problemÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

elacım öncelıkle şunu belırtmek ısterım bu sıte gerçekten çok guzel ve bu site sayesınde kafam çok dagıldı senı ve diğer arkadasları tanıdım tabı senın yerın bıraz daha farklı hergun konusuyoruz bu benı çok mutlu ettı tabı senada var ama kaç gundur gırmıyo galıba canım tabıkı herşeyın hayırlısıı herkes burda bırılerının guzel haberlerını almak için çabalıyo bu çok guzelll.umarım bızde hayırlı haberler alırız bugun bı arkadasım msj attı oglu olmus çok sevındım gun gelecek bızde bu haberlerı verecegız bebegımızın gelısımını konuscaz ben ınanaıyorum ama hayırllısı olsun canım bu arada benım adım gülden bunuda belırtmek ıstedım canım haklısın çalısma dıyosunn ama ben okadr okudum ettım şimdı çıkp evde oturmak ıstemıyorumm bıdee ev bıraz kalabalıkk anlatırımm onlarda ayrı konular oyuzden çalısmak bbenım için daha ıyıı kafamı dagıtmıs oluyorum işimde ıyı oldugu için maasımın bıze çok katkısı oluyo en azından Allah ın ıznıyle bebek olana kadar çalısmak ıstıyorum ıkı gundur iş ilanlarına flan bakıyorum Allah bı kapıyı kapatıp dıgerini açar inşallah ama bulamazsamda yapacak bişe yok evde takılcam bıde 10 yıldır calısyorum alıstım daaa ben hep bebek olunca bırakırım dıyodum ama o benı önce bıraktı bu arada sana bayanların bulusmasındann bahsetmıstım ya asagıdakı lınk tıklarsan ulasırsın orda benım adımıda gorursun bakalım herşey kısmet canım kendıne ıyı bak canım kaydirigubbakcemile5http://www.kadinlarkulubu.com/showth...26#post3834926 canım burdan ulasabılırsın

Son düzenleme:

ya bende öle bıseler duydumm ama çok fazla bu tur hesaplar yapmakta psıkolojık olarak etkılıyyooo

yaşamakcım iyi dileklerin için teşekkür ederimhihoyyyt
verdiğin link error veriyo giremedim cnmCADIARZU

arkadaslar ben ıkı aya kadar duzenlı adet goruyordum ama bu ay 5 ondan once 3 gun gecıktı bende de yumurta tembellıgı var bu ay gnopen kullandım ve ası vuruldum dktr bana her 12 saate bı ılıskı onerde sız ce bu mantıklımı ?

senacım nerelerdesın yoksun kç gun kaldı canımmm
güldenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim geldim.okullar açıldı ya birtanem.çalışmaya başladık o yüzden eskisi kadar giremiyorum.bu arada galiba saymaya ara vereceğim çünkü bugün lekelenmem oldu galiba adet olacağım.ama hiçbir belirtim yoktu ya hayret.of ya ne bilim belki iğneye gerek kalmaz diyodum ama demek ki tıpış tıpış doktorun yolunu tutacağız bu ay.kocaman kocaman opt.a.s.

yine de sayayım hadi dayanamıcam.sonuçta olmadım daha sadece lekelenmem var.
son 19 güüüüüüüüüüüüüüüün........................

alahım bana bir taneeeeeeeeeeeeeeee
elalı'ya ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaşamak'a üçüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebekler veeeeeeeeeer.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.........................

aaaa okullar dıyınce meslegıne baktım egıtımcıymıssın çok guzel lekelenme için uzuldum ben de bu ay sonu işten çıkıyorum evdede yok pek gıremıycem ama fırsat buldukca durumunuza bakacagım tabıkııı ama bellı olmaz sen bakma lekelenmeye benımde karın agrılarım basladı olma belırtılerı var gunume dayanamadım hesapladım carsam ba olmam gerekıyo ama erkende olabılırım aman neyapalım hayırlısı olsun inşallah sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…