İnsallah ya hayırlısı ile insallah İnan’ın bende artık sağlıklı bi gebelik yasamak istiyorumE yani. Hayırlı Hayırlı sağlıklı olsun kız erkek boş beklentiler. Insallah siz de yakında kavuşursunuz bebeginize.
Ayyyy yok şimdiden diyo ikiz olsun TEK’ini ben alcam (sanki ben vercem deCocuk olunca bakmamak icin kose bucak kacar. O zaman bu laflarini hatirlat.
Allah tez zamanda nasip etsin insallah. Canını sıkma
Ahhhh ahhhh bilmiyorlar ki bizimde bi hayatımız var bizde karar alabiliyoruz uygulayabiliyoruz... herseye karışmak neden ??? Bak ben yalan söyleyemem herseyime karışmaz sadece bu bebek mevzusu oda cok istediğinden Emin’im ama bende istiyorum sanki ben istemiyo muyum ama zamanı var demek ki sen inançlı bi insansın bunları biliyosun benim söylememe gerek var mı neden sürekli dile getirip beni üzüyorsun ne kadar da olsa ben el kızıyım annem dediğinde bile sinirleniyorum zoruma gidiyo sen niye sürekli beni üzüyorsun ki... herkesin oldu niye bizim olmadı kafasında...Kuzum sen kv denize anne bana birdaha bole seyler deme üzülüyorum ve soranmarada rabbim nasip ederse de saglik olsunda inan cocuk gozun görmüyor benimde 3 dusuk ve 1kayip verdim 9ay her sorununu bile bile karnimda taşıdım ama yasadiklarimi bir ben birde allah bilir bebegimin sorununu unuttumda disardaki insanlar beni yordu basta kocan olmak üzere benegimin acisinida yaşayamadım şimdi belki bir bebegimiz olur yine ama suan korkuyorum yine ayni sorunlsr olcak diye hep karisiyorlar bana herseyime kv tek sorunum hayatimin merkezi ona gore hareket ediyoz oyuncak gibiyiz resmen esimde nekadar da savunsa sonucu kvle bitiyor ne sorunlar bir bilsen niye bole bu dunya niye bizi yoruyor hayat ama malaesef oluyor kuzum bunlar ama ben sana hepimize saglikli bebek dünyaya gelsin diliyorum.
Eee olur illaki kendisini kim yarattı rabbim dicenki seni allah yaratmasa sen olmazdin demekki allah bunu bize layik görürse verir cokta israrla isteyip hadi sagligiyla sorun var ne olcak herşeyin zamanını bekleyecen yani ben umursamiyom benide esim bunaltiyor laf sokuyor herkesin olmus sole bole kaynanam zaten anlamadjm istiyormu istemiyormu herseyde o olcak yanimda ailemi çekemiyor bir bilsem ole birsey arasindayimki zaten okadar yasadiklarim bksa kaldi ailemde kendi hallerinde karismaz oldular kvnin dunyasinda dönüyoz allahim görüyor biliyor allah diyelim biz rabbim duysun sesimizi ondan isteyelim yalvaralım ancak o bilir kimseye bk yemek düşmez . Bos cene yapıyorlar.Ahhhh ahhhh bilmiyorlar ki bizimde bi hayatımız var bizde karar alabiliyoruz uygulayabiliyoruz... herseye karışmak neden ??? Bak ben yalan söyleyemem herseyime karışmaz sadece bu bebek mevzusu oda cok istediğinden Emin’im ama bende istiyorum sanki ben istemiyo muyum ama zamanı var demek ki sen inançlı bi insansın bunları biliyosun benim söylememe gerek var mı neden sürekli dile getirip beni üzüyorsun ne kadar da olsa ben el kızıyım annem dediğinde bile sinirleniyorum zoruma gidiyo sen niye sürekli beni üzüyorsun ki... herkesin oldu niye bizim olmadı kafasında...
Yaşamayan bilmez tabi ama bana kötü niyetli gelmedi kv size direk al bunu iç falan da dememiş kendince yardimci olmaya calisiyo gibi rüyada gördüm demesi falan belki moral olsun diye soyluyodur siz hassas oldugunuz ya da bu konuda yipranmis oldugunuz icin alınmış olabilirmisinizselam hanımlar...
Öyle üzgünüm ki gerçekten artık içim sızlıyo... gerçekten benim günahım ne?
Her kv gelişimde bebek konusu açılıyo her şeyi bebeğe bağlıyo nasıl desem İnan’ın suan içimin sızısından onu hatırlayamıyorum bile...
Gitmiş kendi basına ot almış neymiş ben kadına sormuşum benim yumurtalıklarım çalışmıyor bana ot ver içeyim bende salaktım yedim zaten. Zebra sanada vereyim iç yumurtalıkları çalıştırıyormuş diyo...
Eee sen kendine mi aldın bana mı kendine aldıysan 50 yasından sonra yumurtalık çalıştırıp çocuk mu yapacaksın yani bu ne alaka?
Kendime almışım ama sizede vereyim oğlumla beraber için (oğlumla)
Ya anlamıyorum gerçekten iki kere hamile kaldım bunu biliyo ve bunu bilmesine rağmen bana bu muameleleri yapıyo en sonunda bende patladım dedim yani anne teknik olarak sorun bende değil oğlunda...
Bu arada eşim test verdi arkadaşlar ileri hareket en az %50 olması gerekirken eşimin %25 ve bi ara tütün kullanımından dolayı bu oranında iyice düştüğünü düşünüyorum neyse velhasıl kelam
Ben cok yoruldum herkesin çocuk sormasından ne zaman bebek müjdesi almak istediğinden şimdi diyeceksiniz ki düşünmüyoruz deyin bunu defalarca söylememe rağmen ay onun cocugu olmus vah bunun cocugu olmus ya gecende seni rüyamda gördüm çocuğun vardı işte rüyamda gördüm bahçede çocuk geziyodu falan filan...
Suan ev yapıyorlar da muhabbet su:
Biz şimdi ev yapıyoruz burası cok güzel olacak sakın bizden istemeyin dedim niye isteyelim bizim evimiz var dedi ki aslında burası sizin için daha iyi bahceside var Allahım dedim içimden sana geliyorum
Yani çocuklar olur bahçede oynarlar
Offf offff benim günahım ne gerçekten anlayamıyorum
Artık cok zoruma gidiyo ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum
Sende izin verme kvnin o kadar karışmasına bakma benimki böyle gene gülerek soyluyo seninki biraz daha kötüymüş eşini yont sen önce bak şimdi Eşinede sinir oldum yani herkesin hemen cocugu olacak olsaydı dünya kaç milyar olurdu bilinmez yani herseyin zamanı var Allahım ya sinir oldum gene gece gece... Benimki oyle seyler dese kafasını kopartırım hiç affetmem ki bende oyle seyler söylemem zaten bende eşime zamanla gösteriyorum bak gör bunları unutma bak bu bize bunu yaptı unutma diye insallah unutmaz tabi çünkü yaralı olarak biz hiç unutmicaz...Eee olur illaki kendisini kim yarattı rabbim dicenki seni allah yaratmasa sen olmazdin demekki allah bunu bize layik görürse verir cokta israrla isteyip hadi sagligiyla sorun var ne olcak herşeyin zamanını bekleyecen yani ben umursamiyom benide esim bunaltiyor laf sokuyor herkesin olmus sole bole kaynanam zaten anlamadjm istiyormu istemiyormu herseyde o olcak yanimda ailemi çekemiyor bir bilsem ole birsey arasindayimki zaten okadar yasadiklarim bksa kaldi ailemde kendi hallerinde karismaz oldular kvnin dunyasinda dönüyoz allahim görüyor biliyor allah diyelim biz rabbim duysun sesimizi ondan isteyelim yalvaralım ancak o bilir kimseye bk yemek düşmez . Bos cene yapıyorlar.
Ya kötü niyetli değil bende biliyorum ama düşüncesiz davranıyor biliyo ben kayıp vermişim neler cekmişim yaşamışım niye üsteliyo ki herkesin içinde söylemesi de ayrı... ya inanır öısın bana bugun ilişki pozisyonu söyledi ben sokkk oldumYaşamayan bilmez tabi ama bana kötü niyetli gelmedi kv size direk al bunu iç falan da dememiş kendince yardimci olmaya calisiyo gibi rüyada gördüm demesi falan belki moral olsun diye soyluyodur siz hassas oldugunuz ya da bu konuda yipranmis oldugunuz icin alınmış olabilirmisiniz
Benim 3.5 sene oldu 4 e doğru gidiyoruz ilk zamanlar çok aglardim yikardim ortalığı Allah'a var ky hiç birşey demedi olur kızım dedi üzme kendini dedi tedaviye başladım insallah olurda dönüp buralara baktigimizda Allah'ım şuna bak ne kadarda çok. Konular acmisim halbuki oldu çocuğum diyeceğiz kendimi neden bu kadar üzmüştüm diyeceğizsorun sizde değil eşinizde ise iki hamilelik nasıl gerçekleşti?
sorunu bu şekilde ona buna atmayın. sizin canınız daha çok yanar.
adam iki kere kaldın, sürdürülemedi, sorun bende değil de diyebilir eğer bu ayrına giderseniz.
kimse bana çocuk muhabbeti yapmadı, sormadı.
çünkü izin vermem. siz de izin vermeyin. gerekirse görüşmeyin.
Ahhh KuZum insallah insallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınYoulost16 canım Allah büyüktür yer gök dua ile cNm rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah biraz ky görüşme anlaşılan canını sıkıyorlar üzmeye değmez onlar için kendinide strese sokma rahat ol hayatını dolu dolu yaşa kafana takma olur işte ozman
Sende haklısın canım da sende lafını vur geç noldu hemn çocuk derdine düştünüz de biz eşimle geziyoruz tozuyoruz çocuk olunca gezemeyiz şimdi hayatin tadını çıkarıyoruz rabbim benden önce isteyen herkese versin de ama onları kandırmak için değil kendinde böyle düşün bak ozman nasıl da yoluna giriyorAhhh KuZum insallah insallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınya zaten sık görüşmüyoruz ama bir araya geldik mi ekmekten çocuğa bağlıyoruz İnan artık öğğğ geldi yani ben stres olmasam da onlar beni iyice geriyo valla
Yardımcı olmaya calisirken nerde duracagini bilememis sanırım. daha az görüşmeye çalışin bu süreçte.Allah hakkınızda hayırlısını versin tez zamanda canımYa kötü niyetli değil bende biliyorum ama düşüncesiz davranıyor biliyo ben kayıp vermişim neler cekmişim yaşamışım niye üsteliyo ki herkesin içinde söylemesi de ayrı... ya inanır öısın bana bugun ilişki pozisyonu söyledi ben sokkk oldum
Ben söylesem eşim istediğini soyluyo bu sefer ben yalancı konumuna düşüyorumSende haklısın canım da sende lafını vur geç noldu hemn çocuk derdine düştünüz de biz eşimle geziyoruz tozuyoruz çocuk olunca gezemeyiz şimdi hayatin tadını çıkarıyoruz rabbim benden önce isteyen herkese versin de ama onları kandırmak için değil kendinde böyle düşün bak ozman nasıl da yoluna giriyor
Evet işte biliyorum cok istiyo ama benim elimden bişey gelmiyo işte keşke elimde olsa ne güzel olurdu... amiinnn insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinYardımcı olmaya calisirken nerde duracagini bilememis sanırım. daha az görüşmeye çalışin bu süreçte.Allah hakkınızda hayırlısını versin tez zamanda canım
Nediyim cnm evde kavga etmeyin olumsuz düşünmeyin ne sen üzül ne de eşin ağzınızin tadını bozmayin genetik mutlaka yaptır herşey çıkar ona göre bir yol izlenirBen söylesem eşim istediğini soyluyo bu sefer ben yalancı konumuna düşüyorumeşim annesine cok düşkün hani düşünmüyoruz dese üzüleceğini bildiği için oyle söylemek istemiyo bende bişey diyemiyorum ortada kalıyorum ama bugun patladım eşime ağladım dedim kimse sana bişey demiyo benim annem sana aynısını yapsa ne hissederdin falan haklısın dedi üzüldü teselli etti bakalım hatta hastaneyi aradı genetik test için ücret sordu bende dedim sorun bende belki gene ben gideyim dr a bakalım ne diyecek artık duyup gitmediğim dr kalmadı da
Ayyy cok sevindim adınızaAhh sanki bu yazıyı ben yazmışım.. burada actigim ilk konuya göz gezdirin benzer şeyler yazdım. Benide çok sıkıştırdılar sorun eşimde çıktı neler neler yasadik..
Şunu soylıyım arkadaşım malesef sen bir tane doğurana kadar bu muhabbet bitmeyecek..
Biz tüp bebek yaptık şimdi bir oğlum var Rabbim sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Ya kavga etmedik ben sadece dayanamayıp ağladım düşüncelerimi dile getirdim .. evet yaptıralım diyoruz bide ben rahim filmi çekineyim diyorum bakalım artık ondan sonrası da nasip...Nediyim cnm evde kavga etmeyin olumsuz düşünmeyin ne sen üzül ne de eşin ağzınızin tadını bozmayin genetik mutlaka yaptır herşey çıkar ona göre bir yol izlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?