Benim günahım ne?

Ayyy valla ağzın bal yesin ben eşime cok kızdım sonunda idrak etti bakalım bundan sonra görcez dediğimi bi yapmasın valla acaba diyorum millete neler demiştir varya arkamdan kesin
Aman umursama onlar alışmış ilk günden hamile kalınacak daha evleneli bir yıl olmadan çocuk doğurulacak eskiden öyleymiş
Benim de oldu bir tane kimyasal
Sen de hamile kalabildiğine göre oluyor yani demek ki daha nasip değil

Evet benim akrabalarım oyle oldu arkadaşlarım da bunu duyduğu için hemen benimde olsun istedi aslında oldu ama sağlıklı olmadı ne yapalım nasip değilmiş zamanı var

Nasıl öğrendi canım KESK’e söylemeseydiniz
Doktora gidip geliyoruz birinde demesen ikincide mecbur diyosun bide durmadan kv olsun kp olsun çocuk deyince insan diyo sussunlar diye çünkü zaten benim stresim bana yetiyo onları çekemem

Doktora gidip geliyoruz birinde demesen ikincide mecbur diyosun bide durmadan kv olsun kp olsun çocuk deyince insan diyo sussunlar diye çünkü zaten benim stresim bana yetiyo onları çekemem
Ne bileyim KuZum aynı apartmanda falan mı oturuyorsunuz öyleyse öğrenmesi kolay olabilirde ayrıysa ben söylememeyi tercih ederdim nitekim diğer türlü düşünmek istemiyorum

Ayyy cok sagol Peki kacıncı gün başlıyoruz sütle maydonozu ne kadar kaynatıyoruz bideee divan percemiyle Aslan pençesini karıştırıp mı cay yapıyoruz
Ben adetim bitti 2 gun sonra basladim
Yumurtalama haftama gelene kadar yaptim
10gun sürdü. Acayip rahatlatiyor varya altindan.ilik ilik buhar giriyor dusunsene
Asdghkl
Evet caylari karistirdim. Zaten civanpercemi dehset bir bitki cok faydali. Lakin cok igrenc tadlari var. Sskersiz ic katma birsey

Kuzumm konunu şimdi gördüm. Şöyle varsayalım, diyelim ki ikinizde de bir sorun yoksa bile ki yok bence. Şu an çocuk düşünmeseydiniz ne olacaktı? Ne diyeceklerdi acaba. Sonuçta bu eşin ve senin kararın yaa. Kim karışabilir ki? Evlilik olur istersem 5 sene sonra düşünürüm. Ya da ilk gece hadi çocuk için yapalım deriz. Ne alaka ya? Onlara ne? Hatta istersek hiç düşünmeyiz de. Orda bi dursunlar yani tamam torun sevgisi çok güzeldir buna eminim herkes ister ama buna karar verecek olan eşlerdir.

Benim kv dede aynıydı, ben 2 yıldır vajinusmusum. Zaten onun stresi var, yine sordu. Ben mutfağa gittim, eşim arkamdan geldi. Eğer bana bir daha çocuk sorar ya da ima ederse adımımı atmam bu eve dedim. Ay bi de isim koymuş doğmamış çocuğa, .....’u ne zaman doğuracan diye soruyor. O oldu ağzını açmadı bir daha. Ha ben şimdi sormasını bekliyorum, kısırım çocuğum olmuyor diyeceğim. Keşke o zaman deseydim, yeni gelinlik işte...Senin günahın halen bu sorularla mücadele etmen arkadaşım, ben iki kez hamile kalacağım da yarama tuz basacak öyle mi! Merhametsiz. Lütfen sesinizi çıkarın biraz, bu psikolojiyle bastır bastır olacağı varsa da olmaz. Ha bu arada Allah tez zamanda en hayırlı, sağlıklı evlattan nasip etsin inşallah sana

Canım sanki cocuk olsa kendimi bakacak ney sende yoksa onu kv ler gündeme getirir sen kafanı serin tut denemeye devam et mevlam verir inş. Herseyden benim gibi nem kapma canım.hayatının en güzel yılları... Bi daha gelmez

Ne bileyim KuZum aynı apartmanda falan mı oturuyorsunuz öyleyse öğrenmesi kolay olabilirde ayrıysa ben söylememeyi tercih ederdim nitekim diğer türlü düşünmek istemiyorum
Altlı üstlü oturuyoz. Ilk soylemiyodum da eşim demiş bende geriyi getirdim yani. Bildiği iyi aman bide onla uğraşamam valla

Esin mutlaka sigarayi birakmali. Sigaranin spermler uzerinde gercekten buyuk etkisi var. Yuzde 1 ileri hareketli spermi vardi arkadasimin esinin. 10 ay sigarayi birakti, bol bol keci boynuzu tuketti, saglikli beslendi ve plastik seyleri biraktilar. Ozellikle doktor hayatinizda ne kadar plastik sey kullaniyorsaniz hepsini birakacaksiniz demisti. 10 ayda yuzde 30 40lara cikmisti.
Kaynanaya gelince ne zaman kendimizi hazir hissedersek o zaman yapacagiz. Surekli sorup durma de. Hatta sen diyemiyorsan esin desin. Ve sana tavsiyem mumkun oldugunca anlatma. Cunku bazi insanlar cok acimasiz. Seni daha cok uzebilirler

Eşine keçiboynuzu kuru yap çok etkili oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah tedaviye falan gerek kalmadan hamile kalır kucağına alırsın

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.okuyunca bile yaşamış gibi oluyor bana söylenenleri hatırlıyorum,içim ağrıyor.nasıl biseyse.sırf bu yüzden kimse ile görüşmek istemiyorum mecbur olmadıkça bu konuşmaların olacağını bildiğim yerlere gitmiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin en yakın zamanda sizi de beni de kurtarsın şu tarz konuşmalardan.yaşamayan anlamıyor çünkü söyledikleri kendilerine göre normal oluyor.Allah Yaşatmasın böyle bişeyle sınamasın da kimseyi.siz de üzülmeyin,doğru bir zamanı vardır o günü bekliyor bebis diye düşünün

ayyy Allah seni Ahahahah ay dur regl bitsin bende yapcam bende Aslan pençesi vardı civan percemi alayım o zaman yapayım bi sorum olursa sana sorarım olur mu
ahhh KuZum İnan anlatamıyorum ya bugun atama konusunu konuştuk diyoki siz giderseniz cocugu bize bırakın ya varya olsa kimseye vermez böyle oyle ki onu aşkla bekliyo kadın hevesini de görüyorum ama işte bu dönemde insan gerçekten cok hassas oluyo ya ben tövbe bi daha kimseye bebek sormıcam ya...
Hepsi geride kalacak sabır..
Susmaz onlar.susturamazsın.
gerçekten kalacak mı
ya insan bişey diyemiyo ki şimdi söylerken de böyle kötü maksatlı söylemiyor biliyorum ama ben üzülüyorum hani aslında söylemesine bile gerek Yok çünkü ben elimden geleni yapıyorum ama işte bende kırıcı olupta sorma diyemiyorum offf offff sabır sabır ceke ceke bi hal oldum İnan... Allahım insallah bi an önce sanada nasip eder canım
Canım sanki cocuk olsa kendimi bakacak ney sende yoksa onu kv ler gündeme getirir sen kafanı serin tut denemeye devam et mevlam verir inş. Herseyden benim gibi nem kapma canım.hayatının en güzel yılları... Bi daha gelmez
ya ben rahat olmaya çalışıyorum er seferinde çocuk muhabbeti insanı üzüyo bugun geldi bugünde torun mevzusu artık canıma tak ediyo
Altlı üstlü oturuyoz. Ilk soylemiyodum da eşim demiş bende geriyi getirdim yani. Bildiği iyi aman bide onla uğraşamam valla
uğraşma KuZum valla tebrik ederim seni bende soyle kendimi
Eşine keçiboynuzu kuru yap çok etkili oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah tedaviye falan gerek kalmadan hamile kalır kucağına alırsın

Çok sık görüşmeyin, görüşürseniz de bu muhabbetlerde mutfaga gidin yada biriyle konuşur gibi başka odalara gidin.

Hamile kalmışsınız zaten. Eşinizin degeri de normal demek ki,hiç düşük falan demeyin. Herşeye de sinir olup kimseyi mutlu etmeyin.

Artık cevap veriyorum önceden susardım ama şimdi tahammülüm pekte kalmadı... bide evet eşimin değeri iyi olabilir şuan ama tütün kullandı bayağı bi süre daha da kötü olmusta olabilir ama tabi suda var hersey nasip...

Üzmesinler benim zebramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…