- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Boşanmanızı öneririm çünkü kimse aşağılanmayı daha da kötüsü başkalarının kocalarıyla kıyaslanmayı hak etmiyor bence. Yani bir erkeğin şöyle bir başlık açtığını düşünün. Herkes nasıl topa tutardı. Ama kadın olunca her şeye hakkı varmış gibi düşünüyor insanlar.Tamam da evlendiğimizde böyle değildi ki bu adamlar70 kg adam oldu 95 kg. O zaman ben neden her doğumdan sonra yemeği bırakıp deli gibi spor yapıyorum. O yemeğe devam ediyor. Reva mı bu. Sağlık kısmına tembellesmesine deginmiyorum bile
Valla benim eşim de bana diyor. Aaa o kadin doğum mu yapmış. Nasıl zayıf falan diye. Ben kıyaslamam onu kimseyle sadece eski haline gelsin istiyorum. Sonuçta ben onunla eski halindeyken evlendim o bana nasıl kilo aldın zayıfla ya da dikkat et diyorsa benim de ona deme hakkım var. Ben onun için 5 doğum yaptığım halde evlenmeden önceki kiloma düştüm. Şimdi sıra ondaBoşanmanızı öneririm çünkü kimse aşağılanmayı daha da kötüsü başkalarının kocalarıyla kıyaslanmayı hak etmiyor bence. Yani bir erkeğin şöyle bir başlık açtığını düşünün. Herkes nasıl topa tutardı. Ama kadın olunca her şeye hakkı varmış gibi düşünüyor insanlar.
Eee senin de boyun 1.50 miÜzülüyorsa boğazına sahip çıksın.insan ister istemez kıyasliyor içinden bile olsa. Bilmiyorum sizin obez bir kocaniz var mı. Mesela benim kocam 185 boyunda 118 küsur kiloydu en son.. Yani bu reva mi bana. Eşimin yaninda fare gibi duruyorum. Yok gibi duruyorum. Yarısı kadarim.
Birşey sorucam 5 doğumu da isteyerek mi yaptınız?Valla benim eşim de bana diyor. Aaa o kadin doğum mu yapmış. Nasıl zayıf falan diye. Ben kıyaslamam onu kimseyle sadece eski haline gelsin istiyorum. Sonuçta ben onunla eski halindeyken evlendim o bana nasıl kilo aldın zayıfla ya da dikkat et diyorsa benim de ona deme hakkım var. Ben onun için 5 doğum yaptığım halde evlenmeden önceki kiloma düştüm. Şimdi sıra onda
Evet isteyerek :)Birşey sorucam 5 doğumu da isteyerek mi yaptınız?
Niye başkalarının eşleriyle kıyaslıyorsunuz ki
Niye başkalarının eşleriyle kıyaslıyorsunuz ki
İstıyor bıraz dıkkat edıyor bıraz valla rencıde edıyorum Hemde cok çünkü nefret edıyorum kat kat gövdeden. Ne gerek var yeme zayıfla hepsı bu . Beş bucuk aylık bebegım var herkes zayıfladın dıyor bana çünkü az da olsa dıkkat etmeye çalışıyorum ama daha beş altı kilom var gıdecekHep kadınlar mı kilolarıyla eleştirilecek.. Aferin kız sana, hepimizin intikamını al yerden yere vur boşarım seni de, internetten çıplak erkek vucütlarına bak
Şaka bir yana kendi memnunsa mümkün değil verdiremezsin. Önce kendisi isteyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?