Benım koca ne Zaman zayıflıcak yaaaaa :((((((

Boşanmanızı öneririm çünkü kimse aşağılanmayı daha da kötüsü başkalarının kocalarıyla kıyaslanmayı hak etmiyor bence. Yani bir erkeğin şöyle bir başlık açtığını düşünün. Herkes nasıl topa tutardı. Ama kadın olunca her şeye hakkı varmış gibi düşünüyor insanlar.

Valla benim eşim de bana diyor. Aaa o kadin doğum mu yapmış. Nasıl zayıf falan diye. Ben kıyaslamam onu kimseyle sadece eski haline gelsin istiyorum. Sonuçta ben onunla eski halindeyken evlendim o bana nasıl kilo aldın zayıfla ya da dikkat et diyorsa benim de ona deme hakkım var. Ben onun için 5 doğum yaptığım halde evlenmeden önceki kiloma düştüm. Şimdi sıra onda

eşimde kilolu hatta kocaman bir göbeği var :) bana hiç soğuma falan gelmiyo valla öyle de seviyorum ben sadece sağlık açısından kilo vermesinin önemli olduğunu düşünüyorum ama geçen gün doktora gittik genel baktırmak için tüm değerleri benden bile iyi çıktı kilolu diye soğuma geliyorsa kusura bakmayında sevginizi birazcık sorgulayın

vay arkadaş, bu dertlerden bir bende yok.

bende tam tersi kilo almak için spora giden bir koca var,
azıcık kendine dikkat etmese çiroza döner.

ben de malum kilo almaya meyilli bir Türk kadınıyım, kalçalar en ufak kaçağı yakalıyorlar.

e yaşla birlikte bünye de ağırlaşıyor, şu konudaki kocaya yapılan önerileri uygulayayım ben de bari.

bu arada eşim, bir başka kadınla kıyaslayıp yorum yapsa, ortalık fena karışır.

Eee senin de boyun 1.50 mi

Birşey sorucam 5 doğumu da isteyerek mi yaptınız?

Ya ben kalıplı erkek severim ama şişman değil. İkisi de aynı değil mi diyecekler var belki de ama değil işte. 7 aylık hamile göbeğinden bahsetmiyorum, sadece geniş omuzlar ve geniş bir gövde gibi bir şeyler işte. Bu kadarı hoşuma bile gider.
Fakat artık kilodan göğüsleri çıkmaya başlamışsa orada dur derdim ben de. Arada filmlerde falan görüyorum da tesadüfen, bir tuhaf oluyorum bakasım gelmiyor. O nedenle aaa ayıp falan diye Asya hanımı yargılamaya hakkım yok He bana da gelirsek ben de bir Ebru Şallı değilim fakat boyuma oranla normal bir ağırlığım var. Kilo almamak için 3 yıldır ekmek yemiyorum be! Erkekler de bencil olmayıversinler biraz, pazar keyfine keyif katan ekmekle ayrılmış kadınım ben! Kızdım şimdi
Kıyaslama konusu hariç haksız bir tarafı da yok gibi. Herkes eşini beğenmek, hoş bulmak ister.

Niye başkalarının eşleriyle kıyaslıyorsunuz ki
Niye başkalarının eşleriyle kıyaslıyorsunuz ki

Al benden de okadar
Yani eşim beni arkadaşlarının eşiyle kıyaslasa sanırım evde kıyamet kopar ne munasebet ?
Ama canım sağlığın için bir dr görünüp spor salonuna yazılsan uygun olmaz mı diye sorsa yerinde olur.
Banane arkadaşlarının eşinden !!!

tercih meselesi tabi..gorsellige önem veriyosunuz demek ki..ben erkegi kilolu severim, sevgilim 75 idi iliski basinda yedire yedire 95 yaptim cok.sukur..göbek gidik kollar dolacak

Ben su ara kilo aldım.. Eşim bana başkalarının karılarına bak, bir de kendine bak dese direkt.. Biraz üsluplu duşunun en azından.. Saglıgı ıcın dert edınsenız neyse..

Ya eşim 175 e 96 mı 97 kılomu ne bazen 100 oluyor . Dıyet yaptıryırum. Sevmıyorum kadın gıbu göğus cıkınca yada göbek kat kat nesını seveyım ayrıca evet rencıde cok ederım cok laf soylerım Hakkı'mda var ben dogum yaptım eski kiloma donmeye çalışıyorum. Oda zayıflamak zorunda . Kalıplı hem hem de kilosu var cok cok abartılı degıl ama bana göre fazla işte ve Zaman'la üstüne kilo eklenırse ne olacak

Hep kadınlar mı kilolarıyla eleştirilecek.. Aferin kız sana, hepimizin intikamını al yerden yere vur boşarım seni de, internetten çıplak erkek vucütlarına bak
Şaka bir yana kendi memnunsa mümkün değil verdiremezsin. Önce kendisi isteyecek...

İstıyor bıraz dıkkat edıyor bıraz valla rencıde edıyorum Hemde cok çünkü nefret edıyorum kat kat gövdeden. Ne gerek var yeme zayıfla hepsı bu . Beş bucuk aylık bebegım var herkes zayıfladın dıyor bana çünkü az da olsa dıkkat etmeye çalışıyorum ama daha beş altı kilom var gıdecek

Afrıkadayım ben şu an öyle imkan pek yok yürüyüş yapmamam lazım ama işte geç gelınce çıkmak istemıyorrrrr dün yemek yedık cıkcıp yuruyelımdedım başı agrıyodu bebegıde banyo yapmıstım istemedı geç oldu vs bilmiyorum hayırlısı

Ben yillardir evde kekler kurabiyeler yapip cogu zaman tadina bile bakmiyorsam ondan da ayni ozeni beklerim. Erkeklerin cogu evlendikten sonra kendilerine bakma gereksinimi duymuyorlar, ama eslerinden surekli bakimli, fit, marifetli, seksi olmasini beklemeyi biliyorlar. Insan eşini sevmiyorsa ne sagligini ne goruntusunu takar ama seviyorsa bunlarin hepsini onemser. O yuzden tepkinizde haklisiniz, aksam yemeklerini hafif yapin eve ekmek almayin, zorla spor yaptirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…