- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ahaha aynı ben yaKızlar siz neden kilolu erkek sevmiyorsunuz ya?
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer.
Erkek dediğin iri yarı olur azcık göbekli olur.
Benim erkek arkadaşım 187 boyunda 92 kilo, 5 kilo vermiş 87'ye düşmüş. Çok üzüldüüüüm ve kızdımmm
Daha kilo vermek yok dedim.
Kızlar siz neden kilolu erkek sevmiyorsunuz ya?
Benim erkek arkadaşım 187 boyunda 92 kilo, 5 kilo vermiş 87'ye düşmüş. Çok üzüldüüüüm ve kızdımmm
Ahaha aynı ben yabende hep abime verme ya niye veriyon diye kızıyorum adam dediğin iri yarı olcak ya
dikkat et vallahi. adamı zayıflayınca tatlı dilli bir kadına gitmesineşim zayıflaması lazım ya . Daha öncede konu açmıştım . Bırazcık dıkkat edıyor işte . Arkadaşlarımın eşleri var zayıflar baya göbek yapınca hemen dıkkat edıyolar benımkınde illa ben dıcem((
ay bende sevmem zayif erkegi :).
Pamuğummmm nerdesin sen gız?
Aşırı zayıfı ben de sevmem ama gömleğin etek kısmından göbek taşan biri de hoş değil.Kızlar siz neden kilolu erkek sevmiyorsunuz ya?
Ben de 53 kiloyum da daha az olmak bana gitmiyormuş. Siz neden zayıflıyorsunuz?90 kilo ne ki
Benim esim 116hiç de niyeti yok zayıflamaya
En ufak bi umut bile yok kola çikolata gırla bi litre portakal suyu içer içinde cok seker var diyince de meyve ki bu der beni iyice sinir edergobek 9 aylık gibi
Ben onun yerine zayıflıyorum ben de 53 kiloyum bu arada diyetteyim yinee
Türkiye´deydim yeni döndüm :)
Boyu kaç eşinizin benımkı 174 mu ne küloda 96 97 98 lerde işte fazla yani ben eve aldırmıyorum gazlı içicekler meyve suyu bile ıstemıyorum cıps falan yemıyorum önceden yerdım severdım yenı yenı bıraktım. Elımden geldızfınce almıyorum eve öyle şeyler gecen cıkolatar almış bana bıskuvı bende verdım dagıttım çocuklara . Sen mısın alan . Sevıyormusum ondan almış bıtane halley yedı zaten . Ama dagıttım ben hemen alma dedım alırsan güder . Öyle işte . Almıyor genelde ugrasıyoruz bakalım . Hele atlet gıymesını ıstemıyorum daha kötü oluyorAşırı zayıfı ben de sevmem ama gömleğin etek kısmından göbek taşan biri de hoş değil.ya da göğsü olan bir erkek. Onun dışında kalın kolları olan, sarılınca kolumun gelişmediği, geniş omuzlu erkek ben de severim.
Ben de 53 kiloyum da daha az olmak bana gitmiyormuş. Siz neden zayıflıyorsunuz?
Eşiniz de abartmış iyice, 1 litre nasıl içiyor ya?
Aşırı zayıfı ben de sevmem ama gömleğin etek kısmından göbek taşan biri de hoş değil.ya da göğsü olan bir erkek. Onun dışında kalın kolları olan, sarılınca kolumun gelişmediği, geniş omuzlu erkek ben de severim.
Kesinlikle banada"boylu poslu" derler öyle çocuğum gibi olur yaBen zayıf adam sevmem yanıma da yakışmaz zaten
150 kilo da olmasın ama 60 kiloluk bir erkek de istemem. Gerçi o boyla da alakalı ama bilemedim
Göbek mutlaka olmalı erkek de.
Özellikle de uzunsa
Ben bekarım canım, kocam yok.Boyu kaç eşinizin benımkı 174 mu ne küloda 96 97 98 lerde işte fazla yani ben eve aldırmıyorum gazlı içicekler meyve suyu bile ıstemıyorum cıps falan yemıyorum önceden yerdım severdım yenı yenı bıraktım. Elımden geldızfınce almıyorum eve öyle şeyler gecen cıkolatar almış bana bıskuvı bende verdım dagıttım çocuklara . Sen mısın alan . Sevıyormusum ondan almış bıtane halley yedı zaten . Ama dagıttım ben hemen alma dedım alırsan güder . Öyle işte . Almıyor genelde ugrasıyoruz bakalım . Hele atlet gıymesını ıstemıyorum daha kötü oluyor
Aşırı zayıfı ben de sevmem ama gömleğin etek kısmından göbek taşan biri de hoş değil.ya da göğsü olan bir erkek. Onun dışında kalın kolları olan, sarılınca kolumun gelişmediği, geniş omuzlu erkek ben de severim.
Üzülüyorsa boğazına sahip çıksın.insan ister istemez kıyasliyor içinden bile olsa. Bilmiyorum sizin obez bir kocaniz var mı. Mesela benim kocam 185 boyunda 118 küsur kiloydu en son.. Yani bu reva mi bana. Eşimin yaninda fare gibi duruyorum. Yok gibi duruyorum. Yarısı kadarim.
düşündüm de o nedir ya hadi kendisini dusunmuyo sizi düşündüm bari.göz zevki diye bisey varÜzülüyorsa boğazına sahip çıksın.insan ister istemez kıyasliyor içinden bile olsa. Bilmiyorum sizin obez bir kocaniz var mı. Mesela benim kocam 185 boyunda 118 küsur kiloydu en son.. Yani bu reva mi bana. Eşimin yaninda fare gibi duruyorum. Yok gibi duruyorum. Yarısı kadarim.
2 katınızdan fazla cidden de ve sağlığını tehdit eder bu. Kilo vermesi şart artık bence.Mide geniş benimkinde masallah içiyor valla o iciyor ben deliriyorum bi kilo mandalina yiyor meyve bu bişey olmaz diye
Benim aslında zayıflamak niyetim soyle 53 kiloyum ama yağ oranım cok yanı 58 falan gibi gornuyorum tamamen yağdan verip kas yapmak istiyorum yani aslında rakamlarla cok isim yok daha cok goruntude sıkılaşmak istiyorum bunun icin sağlıklı beslenme yolumu sectim 2 haftadır boyle devam ediyorum şekersiz yağsız beslenmeye calısıyorum , ama bana eslik etmeyen 120 kiloya merdiven dayanıs bir kocam var
2 katınızdan fazla cidden de ve sağlığını tehdit eder bu. Kilo vermesi şart artık bence.
Eşimin memişleri benimkilerden büyükYa ben kalıplı erkek severim ama şişman değil.İkisi de aynı değil mi diyecekler var belki de ama değil işte. 7 aylık hamile göbeğinden bahsetmiyorum, sadece geniş omuzlar ve geniş bir gövde gibi bir şeyler işte. Bu kadarı hoşuma bile gider.
Fakat artık kilodan göğüsleri çıkmaya başlamışsa orada dur derdim ben de.Arada filmlerde falan görüyorum da tesadüfen, bir tuhaf oluyorum bakasım gelmiyor. O nedenle aaa ayıp falan diye Asya hanımı yargılamaya hakkım yok He bana da gelirsek ben de bir Ebru Şallı değilim fakat boyuma oranla normal bir ağırlığım var. Kilo almamak için 3 yıldır ekmek yemiyorum be! Erkekler de bencil olmayıversinler biraz, pazar keyfine keyif katan ekmekle ayrılmış kadınım ben! Kızdım şimdi
Kıyaslama konusu hariç haksız bir tarafı da yok gibi. Herkes eşini beğenmek, hoş bulmak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?