benim KOCAM mi ???ASLA??

geçen arkadaşlarla konuşuyorduk bunui ben de diyorum ki benim kocam yapmaz. ama neden yapmaz, beni sevdiğinden evli olduğundan vs değil. çünkü eşimin karakterinde yok. gerçekten. benim eşim ben ölsemde başkasıyla evlenmez. bence evlenebilir mesela ama o evlenmez. çünkü o tamamen tek eşli.

mesela abim yapabilir, veya tanıdığım bir erkek arkadaş yapabilir. ama bunu ben karaktere göre değerlendiriyorum. bu klişelerden kurtulmak lazım nasıl ki her dişi kuş yuva kurmaaz, her anne fedakar olmaz, her erkek de uçkur düşkünü değildir.

üstelik ben hiç kıskanç değillim yani başının etini yemedim hiç.

eşlerimiz birbirine çok benziyo :) benimki de aynen böyle.hiçbi kıza baktığını görmedim, arkadaşlarım gelse selam der geçer falan. kadınlarla muhabbet etmek istemez, zorunda kaldıysa kısa keser..hep böyle bi imajı var.bu size de bazen çok gizemli geliyo mu? ne biliyim ben bu gereksiz kaçışlarını pek normal bulmuyorum bazen, sonra da manyak olduğumu düşünüp gülüyorum kendi kendime.

Siz sizin gibi düşünenlere işte bu diyorsunuz ozaman konu başında aksi yorumlar olmasın diyivereydiniz .

Ne alakasi var
Hanfendi benim konu acmama takmis kafayi
guveniyorsa guveniyor sanane diyo buraya konu acacak kadar ne var diyo

hayir anlamiyorum burda kim ne ile ilgilu konu acarken birilerinemi soracak
ne bu hal tavir anlamiyorum

Tabiki onun yorumunu okudum buda bir fikir
ben sadece arkadasin yorumuna sastim
guvenirse guvenir sanane diyo Sacma buluyo

Ama şunlara da gülmedim değil .
Ben nerde buraya açılcak konu değil demişim.
Nerde saçma demişim , siz bence olayları çok ilginç yorumluyorsunuz.
Evet güvenirse güvenir dedim güveniyor diye insanlara aciz deme hakkınız saf diye burda anlatmaya hakkınız yok.
O kadın aldatıldı da ne oldu , uh ben demiştim işte mi olay.
Kusura bakmayın bana tavrınız garip geldi.
Ben buraya yorum yapar geçerim kimseye soracak değilim.
Polemiğe girmeye gerek yok demişsiniz ama siz neden oldunuz :))
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın şunu; benim kocam yapmaz demeyin.

Gülüyorlar arkanızdan ki belki de gerçekten yapmaz ama bunu elaleme söylemenin de bir anlamı yok.

Tutun içinizde, saklayın kendinize güveninizi de güvensizliğinizi de. Bu konu uluorta konuşulacak konu değil; derler ki adama "güvenmiyorsan güvenmediğin adamın yanında işin ne? güveniyorsan bundan banane." Ayrıca o güvendiğiniz dağlara kar yağsın diye pusuda bekleyenler var.

Ne gerek var kendinizi komik duruma düşürmeye.

ne alakası var? ona göre kadınlar mı saldıracak ona? aldatmanın parası/güzeli/çirkini/fakiri yok anlatması da yok. kimse övünmüyor veya ahkam kesmiyor ki. yapan yapmıştır zaten

Konunun amacı kamuoyu yoklaması gibi bir şey mi?

İyi de kimin kime güvendiği, neden güvendiği ya da güvenmediği kime ne ilgilendirir?

Burada bir hanım anlatır derdini güvenirim ya da güvenmez der anlarım da.

''Güvenenler siz ne safsınız'' alt metni ile soru haline getirilmesi ne mana?

ne alakası var? ona göre kadınlar mı saldıracak ona? aldatmanın parası/güzeli/çirkini/fakiri yok anlatması da yok. kimse övünmüyor veya ahkam kesmiyor ki. yapan yapmıştır zaten

Kim kime saldırıyor yahu?

kimse kocana saldırmak için pusuda bekliyor demedim ki ben. Hahahah

Tamam pusu kelimesi biraz sert oldu. Bu lafı yüzüne çarpmak için bekleyenler diyelim o zaman.

Büyük lokma ye büyük laf etme babında:)))))

Biz insanlar genel olarak ben demiştim demeyi severiz.
Halbu ki bu bence onun aldatıldığından ötürü zafer kazandığını düşünmek bana göre.
Bunu doğru bulmuyorum bende.
Çünkü güvenen de , güvenmeyende aldatılınca yıkılıyor .
Sizce %50 güvenen daha mı az üzülecek
Şahsen ben çok gerçekçi biriyimdir hayatta herşey olur diye düşünen biriyim.
Ablam vefat etti benim ondan sonra kimsenin yokluğuna üzülemez oldum.
Ama şimdi 3 yıllık erkek arkadaşım ki herşeyden çok güvenirim bu gerçekliğime rağmen aldatsa ben tarifi imkansız bişey yaşarım.
Olay güveniyorum demek ki , çünkü %50 diyenin bile içinde benim kocam yapmaz vardır .

Kadın psikolojisi ışte aldatilmanin konusulmasina bile tahammulumuz yok. Konu sahibi arkadaş bişey dememiş ki koru korune güven yanlış demek istemiş.. Bazıları da olayı karaktere baglamis. Benim eşimde aldattı ki dünyada tanıdığım en iyi en mükemmel adamdı. Üniversiteye giderken tanışmıştık yıllarca hayatımın en büyük desteği her an yanımda olan en kötü anlarimda herşeyim olan kişiydi.. Öyle ayrı geçen zamanlarımiz da yoktu kendisi mali müşavir ve büroda calisip altida benden önce gelip yemekler sofralar hazırlayan günde on kez arayan defalarca mesaj yazan biriydi.. Ve dünyada böyle bir adam yoktur ne şanslıyım derdim ki internetten yazışmalarını vs görünce kabus oldu herşey.. Hiç istemem de kim emin olabilir face twitter whatsapp vs den eşinin hickimseyle alakadar olmadığını? Şu an evliyim bende ve aynı şey benim eşim için de geçerli.. Allah şaşırtmasin diyorum sadece..

Allah Allah insanın kocasına güvenmesi ne zamandan beri ayıplanır , yargılanır oldu.
En yakınına , en sevdiğine güvenmek ne büyük kabahatmişte birilerine eğlence konusu oluyormuş.

Kocama guvenirim ama yuzde yuz degil...koru korune guveniyorum demek bana dogru gelmiyo...basina boyle bsey geldgnde yikilmamak icn bi acik kapi nirakmak lazim...kocam asla yapmaz demem hcbi zaman brn kaybetmek istiyosa yapar cnku boyle bi durumda 1 dakka durmicami bilir....ha bu da karamsar dusunmek anlamina gelmez...aldatan afam kendni belli eder zaten..karsindaki insana guvendgni gosterceksn ama temkinlide olucaksn bemce

kocam yapar yapmazdan ziyade büyük konuşmaktan korkuyorum ben çünkü yakın bi zamanda asla yapmam dediğim şey başıma geldi.

hep 3.bir çocuk düşünüyor musun diye sorarlardı asla deli miyim ben aklımı yitirmedim henüz derdim şimdi 6 aylık hamileyim 3.çocuğuma

o yüzden ben asla yapmam-kocam asla yapmaz demiyorum ama açıkçası çok güvenmediğim bi evlilik hayatını da sürdürmek de bana garip geliyor.evet eşime güveniyorum (ama sınırsız değil) şimdi saf mı oldum ben :)

Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.

Son düzenleme:
Çok seviyorumm eşimi çokk sevildiğimi de hissediyorum, biliyorum.
Karakter meselesi evet, öyle bi karakteri olmadığını düşünüyorum. Umarım yanılmam. Allah nefsine uydurmasın.

vallahi canım gizem değilde ben onun çekingenliğine veriyorum ,çok çok harika bir sosyal yaşamı olmamış kocamın ,küçük bir ilçede yaşamış 18 inede askere gitmiş ,döndüğünde beni tanımış ,benden önce birtek sevgilisi olmuş ,onuda arakadaşları zorla tanıştırmış ,yapapamış ayrılmış ,yani şimdi ben bu adamla 15 yıldır beraberim ,beyninden geçenleri bile okuyabilecek kadar iyi tanıyorum ,karakteri belli ,senin eşinde aynıymış az çok anlarsın beni ,mevzu güven değil ,bu devirde babana bile güvenme derler ama ben bu adama güveniyorum ,güvenmesem sırtımı dayamazdım ona ,telefonuna bile yalnış mesaj gelse hemen bana verir ,al ya bak bakalım kimmiş bu beni muhattap etme diyen bir adama ,sosyal ağ kullanmayan ,bir mail adresi bile olmayan ,telefonunun internet geçmişinde sadece fanatik ,sabah gazetesi v.s bulunan adama nasıl güvenmiyim ..

gülüyorlar mı arkamızdan ,kim ?

Bu devirde babalar kızlarına, abiler kardeşlerine, arkadaşlar arkadaşlarının karısına kocasına yan gözle bakarken,
Birinin % 100 güvenilir olduğunu savunmak, asla demek çok safça olur
Hangi dünyada yaşadığımız çok açık

bu konuda haklı olabilrisin ama birde karakter var ,adamın karakteri değil ,içinde allah korkusu ve inancı var ,maneviyatı çok yüksek ,başka bir kadına bırak bakmayı geçerken kafasını eğer ,2 yıldır aynı apartmanda oturuyoruz ,karşı komşumla hafta içi 1-2 gün ya onda ya bendeyiz ,hala asiyedeydim dediğimde asiye kim der ..asiye de yalnız oldukça hoş bir hanım .
ben yokken aşure getirmişler kapıya ,hiçbirini almamış ,açmamış kapıyı ,birtek 65 yaşındaki komşuma açmış,bir onun aşuresi vardı evde.
evde internet var ,laptop var tablet var ama çocuğun derslerinden yada benim kaçırdığım dizileri izlemekten başka işe yaramıyor ,yüzüne bakmaz bilgisayarın ,o ancak kitap okusun ,arkadaşlarıyla pes oynasın ,yada uyusun ister .bendne öncede eve gelir ,yemek filan hazırlar ,yani şimdi bu adam aldatır diyemem asla bunu ona konduramam..kocasını tanıyan herkes te benim kocam yapmaz diyebilir ..

valla aldatmayan erkek yok
aldatan kadında var tabi
ama kadının aldatma oranı daha düşük çevresel etkenler mahalle baskısı felan filan
kim kimi ne kadar aldatıyor o da tartışılır
çoğumuz gözü açık cengaveriz maşallah ve karşımızdakinin ne halt yiyebileceğini iyi biliyoruz
o yüzden bu aldatma değil
erkeğin seçimi olur
seçen de yoluna bakarrrr

Amcamın oğlu eşi tarafından aldatıldı 7 yıllık evliler , kutsal bir mesleği vardı ve 2 yaşında çocukları.
Evet güven duymak zor ama öyle olduğuna inanmak kolay .
Oyüzden güvenen de güvenmeyende aynı yıkımı yaşıyor zaten.

zaten birine güvenmeden nasıl evli kalabilirsin ki? bırak evliliği güven duymadığın biri ile arkadaş dahi olamazsın.

ama şu da var ki haytta kimseye de % 100 güvenemezsin kendine bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…