- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi _cankizim_
-
ben eşime bakıyorum da ,kadınlar ile konuşmaktan nefret eder,bankayı bile arasa kadın çıkmasın ister ,bana verir ,al sen konuş diye ,
kapı çalar bakmaz ,konu komşu kadın gelmiştir diye ,evde arkadaşlarım varsa ve tanıyorsa meraba der rüzgar hızı ile ortadan kaybolur ..
iş yerinde hiç kadın yok hep erkek çalışıyor ,iş çıkışı kızımı okuldan alıp eve geliyor ,e sabah beraber çıkıyoruz zaten ,hafta sonları birlikteyiz ,adamın aldatmaya vakti yoke haliyle yaşam standardı bu olan bir adama nasıl güvenmem ,adamın attığı adımı biliyorum ..
ben asıl kendimden şüpheleniyorumgeçenlerde telefonuma bir mesaj geldi ,aradım bende kimsiniz yalnış attınız önemli olabilir diye ,taaaa 10 yıl evvelki sevgilim çıktı karşıma kız kardeşi ile arada görüşürdüm ,telefonumu ondan almış zamanında kaydetmiş ,e tabi mesajı da yalnış atmış ,bende uzatmadım peki hoşçakal dedim kapattım .
şimdi kendimi suçlu hissediyorum ,aldatmışım gibi ,neticede onunla konuştum yani ,eşim konuşsa eski sevgilisi ile ,anlamam dinlemem asar keserim ama mevzu kendim olunca öyle olmadı
Yapmayın şunu; benim kocam yapmaz demeyin.
Gülüyorlar arkanızdan ki belki de gerçekten yapmaz ama bunu elaleme söylemenin de bir anlamı yok.
Tutun içinizde, saklayın kendinize güveninizi de güvensizliğinizi de. Bu konu uluorta konuşulacak konu değil; derler ki adama "güvenmiyorsan güvenmediğin adamın yanında işin ne? güveniyorsan bundan banane." Ayrıca o güvendiğiniz dağlara kar yağsın diye pusuda bekleyenler var.
Ne gerek var kendinizi komik duruma düşürmeye.
ne alakası var? ona göre kadınlar mı saldıracak ona? aldatmanın parası/güzeli/çirkini/fakiri yok anlatması da yok. kimse övünmüyor veya ahkam kesmiyor ki. yapan yapmıştır zaten
Kim kime saldırıyor yahu?
kimse kocana saldırmak için pusuda bekliyor demedim ki ben. Hahahah
Tamam pusu kelimesi biraz sert oldu. Bu lafı yüzüne çarpmak için bekleyenler diyelim o zaman.
Büyük lokma ye büyük laf etme babında:)))))
eşlerimiz birbirine çok benziyo :) benimki de aynen böyle.hiçbi kıza baktığını görmedim, arkadaşlarım gelse selam der geçer falan. kadınlarla muhabbet etmek istemez, zorunda kaldıysa kısa keser..hep böyle bi imajı var.bu size de bazen çok gizemli geliyo mu? ne biliyim ben bu gereksiz kaçışlarını pek normal bulmuyorum bazen, sonra da manyak olduğumu düşünüp gülüyorum kendi kendime.
Yapmayın şunu; benim kocam yapmaz demeyin.
Gülüyorlar arkanızdan ki belki de gerçekten yapmaz ama bunu elaleme söylemenin de bir anlamı yok.
Tutun içinizde, saklayın kendinize güveninizi de güvensizliğinizi de. Bu konu uluorta konuşulacak konu değil; derler ki adama "güvenmiyorsan güvenmediğin adamın yanında işin ne? güveniyorsan bundan banane." Ayrıca o güvendiğiniz dağlara kar yağsın diye pusuda bekleyenler var.
Ne gerek var kendinizi komik duruma düşürmeye.
Bu devirde babalar kızlarına, abiler kardeşlerine, arkadaşlar arkadaşlarının karısına kocasına yan gözle bakarken,
Birinin % 100 güvenilir olduğunu savunmak, asla demek çok safça olur
Hangi dünyada yaşadığımız çok açık
Amcamın oğlu eşi tarafından aldatıldı 7 yıllık evliler , kutsal bir mesleği vardı ve 2 yaşında çocukları.
Evet güven duymak zor ama öyle olduğuna inanmak kolay .
Oyüzden güvenen de güvenmeyende aynı yıkımı yaşıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?