Benim ne suçum var şimdi!

Ablamin maasi var bende onun uzerine 600 700 koyarim dedim kendisi dedi en basta. Acikca soyluyorum.

Ben alirim cocugu birsey degil. Ama evde kiyamet kopacak. Cok sorunlu bir mahallede oturuyorum ve buyuk ev bosu bosuna baska kira bulamadik esimde buraya neden tasindik ozaman diyecek. Ve hemende tasinir biliyorum.
Evet eşiniz başta problem yapabilir ama benim anlattıklarınızdan anladigim annenizin şikayetçi olduğu durumlar var sürekli ev işlerinden filan bahsetmiş demekki artık bakamıyor , zorlanıyor.
Işler daha kötüye gitmeden , aranız bozulmadan başınızın çaresine bakın derim ben.
Çünkü anneniz açık açık olmasada size bakmak istemediğini belli ediyor .

Evet eşiniz başta problem yapabilir ama benim anlattıklarınızdan anladigim annenizin şikayetçi olduğu durumlar var sürekli ev işlerinden filan bahsetmiş demekki artık bakamıyor , zorlanıyor.
Işler daha kötüye gitmeden , aranız bozulmadan başınızın çaresine bakın derim ben.
Çünkü anneniz açık açık olmasada size bakmak istemediğini belli ediyor .

Hani aylar gecse neyse 2 hafta oldu calisali daha. Hergun soruyorum anne nasil uzdumu seni diye yok kizim diyor. Devamli dengesiz halleri bigun neseli bigun kapilari carpiyor sinirle ev isimden bahsediyor da mubarek evde ablamda var. Koskocaman kizin dolabini katliyor yatagini degistiriyor 33 yasinda. Hic ona soylenmiyor. 2 tane cocug var evde hic bakmamissin onlara ben yokken demesi cok koydu bana. eskiden daha yorgundu el isinde. Esimin ailesine laf soyluyorum aynisini bana benimkiler yapiyor.

Hani aylar gecse neyse 2 hafta oldu calisali daha. Hergun soruyorum anne nasil uzdumu seni diye yok kizim diyor. Devamli dengesiz halleri bigun neseli bigun kapilari carpiyor sinirle ev isimden bahsediyor da mubarek evde ablamda var. Koskocaman kizin dolabini katliyor yatagini degistiriyor 33 yasinda. Hic ona soylenmiyor. 2 tane cocug var evde hic bakmamissin onlara ben yokken demesi cok koydu bana. eskiden daha yorgundu el isinde. Esimin ailesine laf soyluyorum aynisini bana benimkiler yapiyor.
Benim annem de abimin kızına bakıyor yani karşılıksız hiç bir ücret vs. almadan .
Annemi o kadar yoruyor ki anlatamam ve evde üni sınavına hazırlanan ve kpss sınavına hazırlanan iki kardeşim var. Yanı bütün temizlik ev işi filan annemde yiğenim de cook yaramaz bir çocuk annem çok yoruluyor biliyorum kadıncağız ayakları eli kökü her yeri agiriyor ama bir kere ağzından kötü birşey duymadım torununu da çok sever markete bile götırecek olsa süslemeden çıkarmaz:) işte herkes bir olmuyor demek ki annenize zor geldi onu da anlayabiliyorum oda haklı sonuçta bakmak mecburiyetinde değil. Tek hatası ben bakarım diyip size güven verip taşınmasına sebep olması.
Ama bence yinede artık annenize baktirmayin besbelli bakmak istemiyor .

Senin yerinde olsam tecrubeli birini bulur evde cocuklarima baktirirdim,anladigim kadariyla anneniz cocuklara bakma taraftari degil duygularini soylemektende cekiniyor olabilir,aslinda haklida...yas olarak olgunluga ermis cocuk bakmak is yapmak zor gelebilir,ben bile haftasinlari vocuklarla bunalima giriyorken anneniz hayli hayli bunalir,birde kardeslerinizde sanirim annenize pek destek oldugu yok...bence en iyisi annenizi alin karsiniza onu incitmeden konusun derim

Sormasi ayip da ozur dileyerek soruyorum. Anneniz menopoza girdi mi? Yani bu sıralar menopoz dönemi mi?

Sormasi ayip da ozur dileyerek soruyorum. Anneniz menopoza girdi mi? Yani bu sıralar menopoz dönemi mi?

Acikcasi ates basiyor devamli kackere hastaneye gidelim dedim yok dedi menopoza girmis oyle diyor. Sozde ilac kullanmasi gerekiyormus ise yaramiyormus bahanesiyle hastaneye de gitmek istemiyor

Benim annem de abimin kızına bakıyor yani karşılıksız hiç bir ücret vs. almadan .
Annemi o kadar yoruyor ki anlatamam ve evde üni sınavına hazırlanan ve kpss sınavına hazırlanan iki kardeşim var. Yanı bütün temizlik ev işi filan annemde yiğenim de cook yaramaz bir çocuk annem çok yoruluyor biliyorum kadıncağız ayakları eli kökü her yeri agiriyor ama bir kere ağzından kötü birşey duymadım torununu da çok sever markete bile götırecek olsa süslemeden çıkarmaz:) işte herkes bir olmuyor demek ki annenize zor geldi onu da anlayabiliyorum oda haklı sonuçta bakmak mecburiyetinde değil. Tek hatası ben bakarım diyip size güven verip taşınmasına sebep olması.
Ama bence yinede artık annenize baktirmayin besbelli bakmak istemiyor .

Sabah sinirlerim bozuldu esim kalkti beni aglarken gorunce anlattim yuzeysel olarak. Oda bakmak istemedigi sonucu cikardi. Markete cikti konusalim dedi olmadi isten cikarsin dedi. Annemle aralarinda ayri gayri yok ben konusurum dedi. Acikcasi cok kirdi beni konusmak istemiyorum su ara. Eve girdim 5 dakika olmamis cocugun doktuklerini topla diyip vurdu kapiyi cikti dun annem. Hala bu soyledikleri oturdu icime.

Acikcasi ates basiyor devamli kackere hastaneye gidelim dedim yok dedi menopoza girmis oyle diyor. Sozde ilac kullanmasi gerekiyormus ise yaramiyormus bahanesiyle hastaneye de gitmek istemiyor

Öyle ise biraz alttan almakta fayda var derim ben. Sanırım ailenin en aklı başında bireyi sizsiniz o sebeple size yükleniyor olabilir. Annelerimiz biz büyürken sayısız saçmalıklarımıza katlanıyorlar o ergenlik zamanlarına bile sabırla göz yumuyorlar. Siz de annenizin bu zor menopoz döneminde destek olabilirsiniz diye düşünüyorum. Menopoz döneminde bende annemi tanıyamaz olmuştum ama geçiyor bu dönem zamanla

Öyle ise biraz alttan almakta fayda var derim ben. Sanırım ailenin en aklı başında bireyi sizsiniz o sebeple size yükleniyor olabilir. Annelerimiz biz büyürken sayısız saçmalıklarımıza katlanıyorlar o ergenlik zamanlarına bile sabırla göz yumuyorlar. Siz de annenizin bu zor menopoz döneminde destek olabilirsiniz diye düşünüyorum. Menopoz döneminde bende annemi tanıyamaz olmuştum ama geçiyor bu dönem zamanla

Ya evet belkide oyle ama ben bana kasitli hatta disladigini dusunuyorum. Mesela suan grip oldu annem. Normal zamanda bana terslenen kadin kalkti ablamin izin gununde avm gezdi hasta haliyle. Ben normal halinde cagirdigimda cocuk gibi azarliyor beni alt tarafi hava almaya cikarmak istiyorum diye. Ne yapmaya calistigini anlamiyorum.

biraz sesini çıkarmadan bırak anneni

yani ne derse he de geç

yorum yapma davet etme

yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor

çocuk bakmak kolay değil hele ki kendini evdeki 33 yaşındaki kızı bile çocuk olarak görüp tüm evin işlerine adamış bir anne iken

bir de anladığım kadarı ile huyu böyle

söylenen tiplerden

Back
X