- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Hala çoğul konuşuyorsunuzAynı ortamdaydık bağırıp ortamı terk etti
Hakaret mi ettik ona nereye gidiyor!
Ayrıca öyle bir aile olsaydık etkinliğe çağrılmazdı
Haklısın ben olsam bende sinirlenirim ama sadece sinirlenirim yani :) bırakın katılsın içe sizde katılın. Sıkı aileler görmezden gelmeli.Ortamı terk etti hepimizi yok saydı o yüzden sinirleniyprim ben
Neden ufak bir yanlışında(?) yengeyi sonraki toplantınızda aranıza katılacak olmasını bile yadırgadınız ozaman,çünkü dışardan biri silip atılabilir..
Haklısın ben olsam bende sinirlenirim ama sadece sinirlenirim yani :) bırakın katılsın içe sizde katılın. Sıkı aileler görmezden gelmeli.
Ha yazlık meselesinde, tırnağım varsa başımı kaşırım. Kimsenin yazlığına gitmem ben olsam. Hele sıkı fıkı aile bireylerinin evine hiç gitmem. Nerde çokluk orda ...
Demek ki size kırılacak kadar değer veriyor,benim eşimin yeğeninde de vardır böyle densizlikler ama ben hiç önemsemem üstünde durmam,çünkü kendisinin değeri yoksa bir kişinin benim için,sözlerinin de kıymeti yoktur...Ortamda bir suru kisi varken bağırıp gitti ve bizimkiler yine çağırdılar.
Ben çekip gitmesine sinirlendim hiç mi hatrımız yokta o kadar insan içinde bağırıp kalkıp gidiyorsun gelde sinirlenme.
Sahip olduğum şeyi paylaşmayı çok severim
Kuzen dayı ya akraba olduğundan yakınlıktan ağız alışkanlığından AA dayım yazlık almıştı demiş
Şimdi annem yazlık alsa babamın yeğeni tatil planı yaparken AA amcanın yazlığı vardı yazlık almıştı demesi gayet normal değil mi illa yengem aldı deyip ego mu oksamali
Annem hayır ben aldım diye uçarak terketse çok gülerim ne malın kiymetliymis amaann görmemişin yazlığı olmuş derim
Kuzen ısrarla yengeyi cildirtmak için dayım aldı demedi dimi ?
Yenge kompleksli
He deyin geçin. Bizde bi yengeler var evlere şenlik. Yaprak dökümü gibi aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye görmezden geliyorlar genede ayrılmıyorlar yaz kışYa zaten kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz biz..
Kuzenim bir anda dimi dayımın yazlık almıştı dedi buna sinirlendi yengemin diyecekmişiz
Daha önce böyle yersiz görgüsüz tepkisi olmadıysa o anki yaşadığı bişeyden öyle davrandığına yorun herkes hata yapabilir.Aynenn sizin dediğiniz gibi dedi :)
Bir anda çıktı kızın ağzından o an espirili bi şekilde dese yine sıkıntı yok.
Bağırdı ve çekti gitti :) Dedik ne oluyor ya!
Hatta dayım ona araba aldı bizim öyle hoşumuza gitti ki.
Artık her yere daha rahat gider diye..
Acemiydi ilk zamanlar biz cesaretlendirdik yenge kullan öğren çık trafiğe diye.
Ortam da dayı yoksa yenge işaret edilerek söylenmez mi cümle,istemsiz olarak yengemlerin yazlık denir yani,o vardı çünkü orada ,yani dayımın yazlığı derken kontollü bir cümle gibi gelir bana da...Sahip olduğum şeyi paylaşmayı çok severim
Kuzen dayı ya akraba olduğundan yakınlıktan ağız alışkanlığından AA dayım yazlık almıştı demiş
Şimdi annem yazlık alsa babamın yeğeni tatil planı yaparken AA amcanın yazlığı vardı yazlık almıştı demesi gayet normal değil mi illa yengem aldı deyip ego mu oksamali
Annem hayır ben aldım diye uçarak terketse çok gülerim ne malın kiymetliymis amaann görmemişin yazlığı olmuş derim
Kuzen ısrarla yengeyi cildirtmak için dayım aldı demedi dimi ?
Yenge kompleksli
Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.. öncelikle birbirimize çok bağlı kalabalık bir aileyiz. 7 sülalemi tanırım deyim siz anlayın.
Ama geçen hafta bir şok yaşadım.
Dayım yazlık almış geçen sene. Önümüzdeki sene için makarayla karışı teyzelerim ve kuzenlerim tatil planları yapıyorduk. Yengemde oradaydı.
"Benim yazlığıma gelin ben oradayım dedi"
Sonra kuzenim dediki aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına bunu diyen kız da 18 yaşında öğrenci :)
Yengem birden laf niye sokuyorsun ben zaten çağırdım orası dayının ve benim (Ama öyle bir ses tonuyla dedi ve kalktı gitti) .
Biz hepimiz şok geçirdik :)))
Bu arada çoğumuzun yazlığı var Allah'ıma şükür.
Kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz farklı tatil planları yaparız senin yazlığına niye gelelim.
Kuzenim başladı ağlamaya ben ne dedim kız şok geçirdi ben acayip sinirlendim.
Her neyse biz yine toplu halde etkinlikler cok yaparız gençler olarak. (Isteyen katılır isteyen katılmaz)
Şimdi bi etkinliğimiz var ben dedim o gelmeyecek ama çağırmışlar ve yüzsüz gelicek.
Şimdi gitsem mi? Gitmesem mi?
Benim de huyum pis asla yalanda konuşup selam veremem.
Yengenizi tanımıyoruz siz daha iyi bilirsiniz ama arka planda senin benim muhabbeti olmuş olabilir dayınızla
Ya da biz dili kullanılması konusunda hassastır
Kendimden ornek veriyim ben esimin birlikte gidecegimiz yere geliyorum cikiyorum gibi tekil konuşmasina uyuz olurum
Kusup tavir koymak yerine bu organizasyonu bu konuyu konusmak icin firsata cevirebilir empati kurup kuzeninizle yengenizin arasini bulabilirsiniz
Yengeniz haklı
Sizin ki gibi bir aileye gelin gittim hep içiçe dirler ama sürekli fırsat kollarlar gelinlere laf vurmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?