Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ortamdaydık bağırıp ortamı terk etti
Hakaret mi ettik ona nereye gidiyor!
Ayrıca öyle bir aile olsaydık etkinliğe çağrılmazdı
Hala çoğul konuşuyorsunuz
Hakaret mi ettik diyorsunuz
Ortamda biriyle sorun yaşadı ve orayı terketti evet abarttı ama sizle ilgili değil
Belli ki onun da kızgınlığı geçti ki bir sonraki etkinliğe geliyor

Arayı bulun uzatmayın diyoruz ama bu yenge gözünüzde kararmış nedense
Öncesi mi var bu durumun bilemiyorum
İlkse tek seferde gözden çıkarmayın kadını

Ortamı terk etti hepimizi yok saydı o yüzden sinirleniyprim ben
Haklısın ben olsam bende sinirlenirim ama sadece sinirlenirim yani :) bırakın katılsın içe sizde katılın. Sıkı aileler görmezden gelmeli.

Ha yazlık meselesinde, tırnağım varsa başımı kaşırım. Kimsenin yazlığına gitmem ben olsam. Hele sıkı fıkı aile bireylerinin evine hiç gitmem. Nerde çokluk orda ...

Neden ufak bir yanlışında(?) yengeyi sonraki toplantınızda aranıza katılacak olmasını bile yadırgadınız ozaman,çünkü dışardan biri silip atılabilir..

Ortamda bir suru kisi varken bağırıp gitti ve bizimkiler yine çağırdılar.
Ben çekip gitmesine sinirlendim hiç mi hatrımız yokta o kadar insan içinde bağırıp kalkıp gidiyorsun gelde sinirlenme.

Ya zaten kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz biz..
Kuzenim bir anda dimi dayımın yazlık almıştı dedi buna sinirlendi yengemin diyecekmişiz

Sahip olduğum şeyi paylaşmayı çok severim
Kuzen dayı ya akraba olduğundan yakınlıktan ağız alışkanlığından AA dayım yazlık almıştı demiş

Şimdi annem yazlık alsa babamın yeğeni tatil planı yaparken AA amcanın yazlığı vardı yazlık almıştı demesi gayet normal değil mi illa yengem aldı deyip ego mu oksamali
Annem hayır ben aldım diye uçarak terketse çok gülerim ne malın kiymetliymis amaann görmemişin yazlığı olmuş derim

Kuzen ısrarla yengeyi cildirtmak için dayım aldı demedi dimi ?

Yenge kompleksli

Ortamda bir suru kisi varken bağırıp gitti ve bizimkiler yine çağırdılar.
Ben çekip gitmesine sinirlendim hiç mi hatrımız yokta o kadar insan içinde bağırıp kalkıp gidiyorsun gelde sinirlenme.
Demek ki size kırılacak kadar değer veriyor,benim eşimin yeğeninde de vardır böyle densizlikler ama ben hiç önemsemem üstünde durmam,çünkü kendisinin değeri yoksa bir kişinin benim için,sözlerinin de kıymeti yoktur...

Aynenn sizin dediğiniz gibi dedi :)
Bir anda çıktı kızın ağzından o an espirili bi şekilde dese yine sıkıntı yok.
Bağırdı ve çekti gitti :) Dedik ne oluyor ya!
Hatta dayım ona araba aldı bizim öyle hoşumuza gitti ki.
Artık her yere daha rahat gider diye..
Acemiydi ilk zamanlar biz cesaretlendirdik yenge kullan öğren çık trafiğe diye.

Ya zaten kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz biz..
Kuzenim bir anda dimi dayımın yazlık almıştı dedi buna sinirlendi yengemin diyecekmişiz
He deyin geçin. Bizde bi yengeler var evlere şenlik. Yaprak dökümü gibi aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye görmezden geliyorlar genede ayrılmıyorlar yaz kış müstehak diyorum size :)

Git ne olacak.. aile içinde böyle şeyler olur normaldir hepsinde kanlı bıçaklı gibi yüzyüze bakmayacak mısınız, ne gerek var

Yengenizi tanımıyoruz siz daha iyi bilirsiniz ama arka planda senin benim muhabbeti olmuş olabilir dayınızla
Ya da biz dili kullanılması konusunda hassastır
Kendimden ornek veriyim ben esimin birlikte gidecegimiz yere geliyorum cikiyorum gibi tekil konuşmasina uyuz olurum
Kusup tavir koymak yerine bu organizasyonu bu konuyu konusmak icin firsata cevirebilir empati kurup kuzeninizle yengenizin arasini bulabilirsiniz

Daha önce böyle yersiz görgüsüz tepkisi olmadıysa o anki yaşadığı bişeyden öyle davrandığına yorun herkes hata yapabilir.
Ama yok hep böyleyse zaten bağları koparmak için geç kalmışsınız.

Ortam da dayı yoksa yenge işaret edilerek söylenmez mi cümle,istemsiz olarak yengemlerin yazlık denir yani,o vardı çünkü orada ,yani dayımın yazlığı derken kontollü bir cümle gibi gelir bana da...

Yengeniz ya da kuzeniniz.
Hangisinin haklı olduğu sizi bağlamaz sizin orda konuya dahil olma sebebiniz sadece o an orda bulunmaniz..

Bu kadar ozumsemenize gerek yok.

Ayrıca illa birine tavır alacaksınız kuzeniniz densizlik etmiş ona tavır alın.

Yengeniz haklı
Sizin ki gibi bir aileye gelin gittim hep içiçe dirler ama sürekli fırsat kollarlar gelinlere laf vurmak için

Kocasıyla çözsün problemini bizim ne suçumuz var.
Misafiri gelirdi yiğenim gider günlerce yardım ederdi ona onlarında mi hatri yok.
Evini yaptırdı günlerce bizim evlerde kaldı bakın ayıp bunların lafı olmaz.
Öyle bir aile olmadığımızı söylemek için diyorum.
Çocuklarına aa. bile demeyiz ki geldiğinde rahat etsin diye!
Elimizden geldiği kadar her yere çağırırız.
Kendi ailemizdendir sonuçta.
Biz onu dayımizdan ayırmazken onun bize dediği lafa bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…