Benim O !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalamayin abartmayın bunu diyen kız böyle şeyler düşünmez bile. Ufak kendi halinde öğrenci bir kız. Öyle ufak hesapları olan biri değil.
Kadının zoruna gitmiş belli ,size söylememiş,bence büyütülecek bir durum yok ortada.kadın için yüzsüz diyorsunuz ne yapsın hayat boyu sizle iletişimi kessin mi

Bu bahsettiklerinizde zaten olması gerekenler :) almak getirmek götürmek gelecek herkes eglensin demek ortamdaki in işi görülsün demek heveslendirmek bunlar zaten olması gerekenler

Birinin adım atması lazım ve bu kuzenin onun lafiyla bu gerginlik olduğu için... özür dilerse hata kabul etmek anlamına gelmiyor, her özür hata yaptığında soylenilmez

Gerginliğin gerçekten kimseye faydası yok zaman geçtikçe daha da soğur uzaklasirsiniz daha kötü olur

Yengenin etkinliğe gidecek olması olumlu bi adım bana göre bence o da pişman oldu birikti birikti kıza patladı

Yengenin etkinliğe gidecek olması olumlu bi adım bana göre bence o da pişman oldu birikti birikti kıza patladı
Tabi canım
Yenge kötü olmak istese gerginliği devam ettirmek istese gelmiyorum derdi

Yaptığı terketme hareketinin yanlış olduğunun oda farkında

O anda belki de "dayımların yazlığı" denilmesini istemiştir , sonuçta her yere çağırdığınızı , sürekli görüştüğünüzü söylüyorsunuz belli ki onunda ağrına gitmiş bu şekilde konuşulması , normalde samimi olmasanız belki de takılmazdı..
Ama siz yine de yüzsüz olarak adlandırmayın , uzamasını istemediği için geliyor olabilir böyle düşünün aile içerisinde bu tür durumlar yaşanabiliyor herkes olgun davranırsa sorun çözülür gibi geldi bana.

Burası dedikodu plartformu değil BDV yani insanlar burada problemlerini yazar. Eski bir üye olarakta geldim yazdım. Başta dedikodu olarak algı yapan birine açıklama yapmazdım ama yine de yapayım.
Saygı denilen şey sizin için rahatsız olduğunuz konuda ortam içinde bağırıp orayı terk etmek mi?
Evet yüzsüz çünkü terk ettiği ortama tekrar girdiği için! Bir halt yiyorsan gelme. Veya gel herkesle bir konuş derdini açıkla öyle gel.
Bağır çağır sonra hiç bir şey olmamış gibi geri gel. Tabi ki de yüzsüzlük!

Tabi canım
Yenge kötü olmak istese gerginliği devam ettirmek istese gelmiyorum derdi

Yaptığı terketme hareketinin yanlış olduğunun oda farkında

1 hafta oldu insan derki kızlar şöyle söyle rahatsiz oldum böyle bir tepki verdim. Tek kelime bile etmedi.
Hala da o surat asiyor millete!

O zaman arayın kadını açıkça gelmeni istemiyoruz deyin hem çağırıp hemde geliyor diye laf etmeyin

+1

Siz bir insanın arkasindan burda bagira bagira yuzsuz diyince bunu dert anlatmak olarak goruyorsaniz belli ki yengeniz daha ne olaylarinizi görmüştür. Sizin yasiniz da kucuk belli ki.
Ben eger bir insan icin cok samimi oldugumuzu dusunuyorsam gercekten aramizda kan bagi varmis gibi oldugunu hissediyorsam bana gore yaptigi bir hatada hemen asip kesmem. Bir daha benim olmadigim ortama girmeyecek filan demez, gider sen yanlis anladin galiba ben oyle demek istemedim ama senin verdigin tepki de fazlaydi gel opusup barisalim derim. Siz kendinizi kandirmayin. Burda genc bir yegen gibi degil yasli bir kaynana gibi konuşuyorsunuz.

Ben de katılıyorum yazdıklarınıza, hem konu sahibinde hiç bir ılımlı davranış göremiyorum. İnsanlar hata yapabilir, çok sinirlenildiğinde ortamın terkedilmesine de olumlu bakıyorum ben. Ama sanki konu sahibi yengeyi silmek için bir bahane arıyormuş gibi geldi bana. Ailede başka böyle düşünen var mı bilmiyorum ama varsa yengeyi hem çağırıp hem de geliyor diye laf söyleniyorsa bu daha büyük bir yüzsüzlüktür bana göre.

Tabiki size gore ne var bunda bosa alinganlik ama yenge hakli.
18 yas ne soyledini bilmen gereken yastir.
Dayimin yazligi demesi kadini sinirlendirmis belli ki .
Empati kurun biraz ve bu kadar büyütüp takmayin.

Yengeniz hakli. Siz haksizsiniz.

Usluba bak ya! Yaşlı bir kaynana olsam ne olacak ne çirkin bir yorumdur bu!
Terk ettiğin bir ortama hiç bir açıklama yapmadan geri gelmek yüzsüzlüktir.
Sizinle aynı fikirde olmayanları bu şekilde mi yorumlarsınız!!
Pardon ya! Bundan sonra bir konu açmadan önce sana yazarım ona verirsen açarım.

Bu arada ben de sinir olurum dayımın evi, oğlumun arabası sözlerine. İster ego densin ister görgüsüzlük densin. Kendim de dayımlara gidince eğer yengemle oturuyorsam yengemdeyim derin dayımın evi demem. Ortada erkek yokken tekil şahıs olarak erkek belirtilirse bilinçli ya da değil kadını safdışı etmektir bu. Dayımın yerine dayımların demek zor olmasa gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…