- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Kadının zoruna gitmiş belli ,size söylememiş,bence büyütülecek bir durum yok ortada.kadın için yüzsüz diyorsunuz ne yapsın hayat boyu sizle iletişimi kessin miSaçmalamayin abartmayın bunu diyen kız böyle şeyler düşünmez bile. Ufak kendi halinde öğrenci bir kız. Öyle ufak hesapları olan biri değil.
Yenge 'benim yazlığım' derken kimse alınmıyor da kuzen 'dayımın yazlığı' deyince yenge niye alınıyor.
Bu bahsettiklerinizde zaten olması gerekenler :) almak getirmek götürmek gelecek herkes eglensin demek ortamdaki in işi görülsün demek heveslendirmek bunlar zaten olması gerekenlerAksine her derdine koştuğumuz için ve elimizden geldiğince hep yanında olduğum için böyle bir tepki vermesi herkesin icinde zoruma gitti.
Terk edip gitmesi sanki ona çok kötu bir sey yapmisiz havasina soktu.
Ya daha yeni dayim ona yeno araba aldiginda öyle sevindik ki.
Paso heveslendirdik yenge cik disari dayima muhtac kalma bi yere giderken iyice ogren trafige cik.
Bunlari diyen bir insaniz.
En basitinden bir ortamda cocuklari yaramazlik yaptiginda sesimizi bile cikarmayiz ki rahatsiz olmasin diye.
Hatta ve hatta biz etkinlikler yaparken cocuklulari cagirmayiz ki gencler kendi arasinda rahat eglensin diye.
O genç diye her yere cagiririz.
Ya en son cocuklar var gelmeyeyim ben dediginde. Sırf gelsin diye yolumu degistirdim evinden cocuklariyla aldim geri biraktim ki. Kadın gelmek istiyor diye.
Böyle art niyetsiz yaklastigimiz insanin bu sekilde davranmasi agrima gitti.
Yengenin etkinliğe gidecek olması olumlu bi adım bana göre bence o da pişman oldu birikti birikti kıza patladıHer doğru bak bende düşündüm
Dayimlarin ,lar ler ekleriyle söylerim bende
Bence bu konu tatlıya baglansin iki tarafda iyi niyetli olsun kuzen yengene yanlış anlaşıldiysam özür dilerim kırmak istemedim desin yenge de iyi niyetliyse birşey olmamış gibi devam eder
Yengenin olay mahalini terketmesi saçma orası benim ve dayının yazlığı dese yine tamam da terketmek nedir gitmese kuzen belki özür dileyecekti
Tabi canımYengenin etkinliğe gidecek olması olumlu bi adım bana göre bence o da pişman oldu birikti birikti kıza patladı
Biz birbirimize cok bagli bir aileyiz diyorsunuz, bizde yenge-teyze farki olmaz diyorsunuz, biz oyle bir aile değiliz kucuk hesaplar yapalim diyorsunuz sonra kadin (bence hakli) rahatsizlik duyduğu bir konuda bir sey diyince (ki saygisizca bir sey dememis, kavga etmemis sadece rahatsiz oldugunu belli edece 1 cümle kurmus) hemen yüzsüz diye kadinin burda dedikodusunu yapiyorsunuz. Gercekten birbirinize cok bagliymissiniz ve teyzeden farki yokmus.
Tabi canım
Yenge kötü olmak istese gerginliği devam ettirmek istese gelmiyorum derdi
Yaptığı terketme hareketinin yanlış olduğunun oda farkında
Burası dedikodu plartformu değil BDV yani insanlar burada problemlerini yazar. Eski bir üye olarakta geldim yazdım. Başta dedikodu olarak algı yapan birine açıklama yapmazdım ama yine de yapayım.
Saygı denilen şey sizin için rahatsız olduğunuz konuda ortam içinde bağırıp orayı terk etmek mi?
Evet yüzsüz çünkü terk ettiği ortama tekrar girdiği için! Bir halt yiyorsan gelme. Veya gel herkesle bir konuş derdini açıkla öyle gel.
Bağır çağır sonra hiç bir şey olmamış gibi geri gel. Tabi ki de yüzsüzlük!
Ben çağırmadım.. istemeyende benim.O zaman arayın kadını açıkça gelmeni istemiyoruz deyin hem çağırıp hemde geliyor diye laf etmeyin
+1Ben tek bir olaydan yengenizin bu tepkiyi verdiğini düşünmüyorum . Bence bişeyler birikmiş ve patlamış . Fakat siz o kadar "biz ve yengem" , "yengem bir nifak tohumu bizse görgülü ,bilgili bir aileyiz" tribine girmişsiniz ki eminim görmemişsinizdir bu durumu.
Siz çağırmadıysanız bu kadar gerilmenize gerek yok gitmeyiverin mademBen çağırmadım.. istemeyende benim.
Gideyim mi gitmeyeyim mi diye konu açtım!
Burası dedikodu plartformu değil BDV yani insanlar burada problemlerini yazar. Eski bir üye olarakta geldim yazdım. Başta dedikodu olarak algı yapan birine açıklama yapmazdım ama yine de yapayım.
Saygı denilen şey sizin için rahatsız olduğunuz konuda ortam içinde bağırıp orayı terk etmek mi?
Evet yüzsüz çünkü terk ettiği ortama tekrar girdiği için! Bir halt yiyorsan gelme. Veya gel herkesle bir konuş derdini açıkla öyle gel.
Bağır çağır sonra hiç bir şey olmamış gibi geri gel. Tabi ki de yüzsüzlük!
Ben de katılıyorum yazdıklarınıza, hem konu sahibinde hiç bir ılımlı davranış göremiyorum. İnsanlar hata yapabilir, çok sinirlenildiğinde ortamın terkedilmesine de olumlu bakıyorum ben. Ama sanki konu sahibi yengeyi silmek için bir bahane arıyormuş gibi geldi bana. Ailede başka böyle düşünen var mı bilmiyorum ama varsa yengeyi hem çağırıp hem de geliyor diye laf söyleniyorsa bu daha büyük bir yüzsüzlüktür bana göre.Ben tek bir olaydan yengenizin bu tepkiyi verdiğini düşünmüyorum . Bence bişeyler birikmiş ve patlamış . Fakat siz o kadar "biz ve yengem" , "yengem bir nifak tohumu bizse görgülü ,bilgili bir aileyiz" tribine girmişsiniz ki eminim görmemişsinizdir bu durumu.
Yengeniz hakli. Siz haksizsiniz.Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.. öncelikle birbirimize çok bağlı kalabalık bir aileyiz. 7 sülalemi tanırım deyim siz anlayın.
Ama geçen hafta bir şok yaşadım.
Dayım yazlık almış geçen sene. Önümüzdeki sene için makarayla karışı teyzelerim ve kuzenlerim tatil planları yapıyorduk. Yengemde oradaydı.
"Benim yazlığıma gelin ben oradayım dedi"
Sonra kuzenim dediki aa dimi dayım yazlık almıştı iyi gideriz dayımın yazlığına bunu diyen kız da 18 yaşında öğrenci :)
Yengem birden laf niye sokuyorsun ben zaten çağırdım orası dayının ve benim (Ama öyle bir ses tonuyla dedi ve kalktı gitti) .
Biz hepimiz şok geçirdik :)))
Bu arada çoğumuzun yazlığı var Allah'ıma şükür.
Kendi yazlıklarımıza bile gitmeyiz farklı tatil planları yaparız senin yazlığına niye gelelim.
Kuzenim başladı ağlamaya ben ne dedim kız şok geçirdi ben acayip sinirlendim.
Her neyse biz yine toplu halde etkinlikler cok yaparız gençler olarak. (Isteyen katılır isteyen katılmaz)
Şimdi bi etkinliğimiz var ben dedim o gelmeyecek ama çağırmışlar ve yüzsüz gelicek.
Şimdi gitsem mi? Gitmesem mi?
Benim de huyum pis asla yalanda konuşup selam veremem.
Siz bir insanın arkasindan burda bagira bagira yuzsuz diyince bunu dert anlatmak olarak goruyorsaniz belli ki yengeniz daha ne olaylarinizi görmüştür. Sizin yasiniz da kucuk belli ki.
Ben eger bir insan icin cok samimi oldugumuzu dusunuyorsam gercekten aramizda kan bagi varmis gibi oldugunu hissediyorsam bana gore yaptigi bir hatada hemen asip kesmem. Bir daha benim olmadigim ortama girmeyecek filan demez, gider sen yanlis anladin galiba ben oyle demek istemedim ama senin verdigin tepki de fazlaydi gel opusup barisalim derim. Siz kendinizi kandirmayin. Burda genc bir yegen gibi degil yasli bir kaynana gibi konuşuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?