Sonuçta hergün yedikleri resimlerine bakıyorum ne kadar yiyorum kendimle karşılaştıriyorum etkilememen mümkün olmazÖyle bende etkiliyormuyum ayy tisikir idirim
Güzel gidiyor gerci cuma-pazar günleri pek hişgeçmedi gezmedeydim çünkü-Mahpegerçi post: 42326050 .!.:feracem nasılsın nasıl gidiyor sağlıklı beslenmen ne kadar verdin
arada olur kız düşüşler dikkat etmemeler birşey olmaz önemli olan ipleri hemen sıkmaktır ele almaktır ki sen bu kötü günleri telafi edersin eminimGüzel gidiyor gerci cuma-pazar günleri pek hişgeçmedi gezmedeydim çünkübakalım cuma günü tartı yüzüme güler inşalalh en son 82.9 kg dim umudum cumaya 81.9 u görmek
Tamam pericik unutmam tesekkürler desteğin icin-Mahpeteşekkürler des423261içinmember: 683017 .!.:arada olur kız düşüşler dikkat etmemeler birşey olmaz önemli olan ipleri hemen sıkmaktır ele almaktır ki sen bu kötü günleri telafi edersin eminiminşallah istediğini görürsün ama eğer görmezsende sakın moralin bozulmasın azda olsa vermek bile güzel çünkü feracem bu kilolar bir şekilde gidecek bazen hızlı bazen yavaş ama ne olursa olsun gidecek bunu unutma tamam mı
Balım diyetisyen ye diyor
arkadaşlar iyi niyetli oldugunuzu biliyorum ve beni düşünüp yorum yaptıgınız için teşekkür ederim ama ben diyetisyenin bana verdigi listeyi yapıyorum.sizin yediginiz ekmekten fazla yiyor olabilirim ama bu da benim listem.lütfen saygı duyun..sizi seviyorum
Bende çok sevdimYe ya yediğin ekmek olsun hem de kepekli falan yani. Tatlı yemekten bin kat iyidir. Canım tatlı çekince karbonhidrata yöneliyorum ben vallahi ihtiyacımı alıyor. Ben her gün tatlı yemeden duramazdım şimdi aramaz oldum en fazla dondurma :) doğru yoldasın Feraceli o diyetisyeni sevdim ben :)))
Yarın çekerimNasıl birsey resmini ceksene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?