Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

-Mahpegerçi post: 42326050 .!.:
feracem nasılsın nasıl gidiyor sağlıklı beslenmen ne kadar verdin
Güzel gidiyor gerci cuma-pazar günleri pek hişgeçmedi gezmedeydim çünkü bakalım cuma günü tartı yüzüme güler inşalalh en son 82.9 kg dim umudum cumaya 81.9 u görmek

Güzel gidiyor gerci cuma-pazar günleri pek hişgeçmedi gezmedeydim çünkü bakalım cuma günü tartı yüzüme güler inşalalh en son 82.9 kg dim umudum cumaya 81.9 u görmek
arada olur kız düşüşler dikkat etmemeler birşey olmaz önemli olan ipleri hemen sıkmaktır ele almaktır ki sen bu kötü günleri telafi edersin eminim inşallah istediğini görürsün ama eğer görmezsende sakın moralin bozulmasın azda olsa vermek bile güzel çünkü feracem bu kilolar bir şekilde gidecek bazen hızlı bazen yavaş ama ne olursa olsun gidecek bunu unutma tamam mı

Tamam pericik unutmam tesekkürler desteğin icin

Balım diyetisyen ye diyor

Devamlı ekmek yemeyin ,karbonhidratı azaltın diyorlar ya ben de yediğin ekmeğe şaşırdım.Senin diyetisyeni sevdimm.

Ben takip ettiğim kişilerin beslenmesine dikkat ediyorum.Çünkü ben de hala kilo vermeye çalışıyorum canım.Amacım senin listene yada beslenmene saygısızlık yapmak değildi.Biliyorsun her diyetisyen,doktor farklı bir şey söylüyor.Artık yemek yemeye korkar oldum.Bu yüzden sorma gereği duydum.İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Biz de seni seviyoruz.Başarılar.

Günaydın günlüğüm ben kahvaltı yaptım şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım annem,babam ve ben güzelce kahvaltımızı yaptık allah onları başımdan eksik etmesin (amin)
Çok işlerim var bugün malum temizliğe giriştim. bu hafta hep temizlikle geçecek dip,köşe Yapıcam
.birazdan başlarım da biraz KKda takılayım önce

Diyetisyenim bana canın tatlı istediğinde EKMEK ye dedi bunu 2 keredir deniyorum ve gerçekten hem yeme istediğim hem tatlı isteğim yok oldu bugün zor bitirdim günü çok açtım ve tatlı istiyordum geçti şükür :)
Kahvaltım
2 tane eti burçak
Kepek ekmeği
2-3 tane zeytin,1 k peynir
Peynirli yumurta
Domates,salata yeşil çay

Öğle:
1 kase Sebze çorbası
Ton balık domatesli

Ara öğün:
Fındık,kuru üzüm,yeşil çay
2.Ara:kuru üzüm 1 bardak ayran

Akşam:
Ton balığı,domates,ekmek

3 litre su

Spor
3 saat Temizlik

Ye ya yediğin ekmek olsun hem de kepekli falan yani. Tatlı yemekten bin kat iyidir. Canım tatlı çekince karbonhidrata yöneliyorum ben vallahi ihtiyacımı alıyor. Ben her gün tatlı yemeden duramazdım şimdi aramaz oldum en fazla dondurma :) doğru yoldasın Feraceli o diyetisyeni sevdim ben :)))

Bende çok sevdim sağol canım umarım öyledir

Bugün çok yedim cısss ve yasaklı birşey yoktu ama porsiyon ııııh-h spor olarak 50 squat abinin getirdiği bi alet var onunla müthiş squat yapılıyor bayıldım ben yarın tartıda +. Görecem kesin offf

Cıss yedim offf yorgunum kaç gündür temizlik yapıyorum yoruldukça canım tatlı istiyor

Kahvaltı:4 dilim kepek ekmeği
6 zeytin,2 KK peynir,domates,yeşil çay

Ara Öğün:1 kase yoğurt,şeftali

Öğle:3 ince dilim kepek ekmeği
Bi avuç tavuk,1 kaşık pilav
1 koca kase cacık,1 kase salata

Ara öğün:cısssssss

Akşam:1 kase baharatlı yoğurt

4 litre su

Spor
Temizlik temizlik

Merhaba arkadaşlar 2 günlüğüne mapıslara düştüm maalesef ban yedim menülerimdende görüceniz gibi mune müdürem hiç birşeyimi eksik etmedi yemedi yedirdi,giymedi giydirdi

Cumartesi günü
Çorba çok fazla oldu çünkü uzun zamandır çorba içmiyorum aslında ben çorbayı çok çok severim ama hep üşeniyorum kendime yapmaya. Artık hergün yapıcam.Evdekilerde 2 şer kase içti çorbam enfess oldu çünkü

Kahvaltımeynirli yumurta(2 tane yumurta ile),5 zeytin,domates,salata,kepek ekmeği,yeşil çay

Ara öğün:7 tane fıstık,2 incir,yeşil çay

Öğle:1 kase yoğurtlu kabak mezesi
3 kase mercimek çorbası

Ara öğün:1 küçük kase yoğurt
1 porsiyon karpuz

Akşam:2 kase mercimek çorbası
Karnıyarıktan geriye 1 patlıcan
2-3 biber ve domates kızartması
1 kase yoğurt
Biraz karpuz

Ara öğün:1 kupa sütlü kahve

4 litre su

Pazar günü
bugün güzel geçirdim BENCEEE
sütlü kahve fazla oldu ama işlerim vardı onları halletmek için cin gibi olmam gerekiyordu ama hiç bi işe yaramadı o ayrı bi konu :)

Kahvaltım:1 tane yumurta tavada,5 zeytin,domates,salata,kepek ekmeği,1 kupa sütlü kahve

Öğle:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt,1 tane karnıyarık

Ara öğün:2 tane incir,1 fincan sütlü kahve

Aksam:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt,karpuz

Ara öğün:1 fincan sütlü kahve,1 tane incir
3.5 litre su

Az önce aklıma geldi kızım feraceli sen menü paylaşmadın ki didim

Kahvaltım:kepek ekmeği arasına 2 KK peynir,domates,salata

Ara öğün:yok

Öğle:yağsız,tuzsuz lorlu salata,karpuz

Ara öğün:5 fıstık,5 fındık,2 incir,neskafe
Çay
Akşam:1 kase yoğurtlu kabak meze,1 kase yoğurt,bi avuç kadar tavuk göğsü,2 kaşık pilav

3 litre su

Bugün fena değildi öğleden sonra bi tatlı krizi geldi neskafe ve incirle savdım

Kahvaltım: kepek ekmek arasına 1 KK peynir,domates,salata,5 tane zeytin,adaçayı

Öğle: kepek ekmeği arasına 1 kk peynir ve domates

Ara öğün:1 kase salatalık

Akşam:1 tabak kuru fasülye,1 kase cacık,kepek ekmeği

Ara: fıstık ve incir,1 kupa sütlü kahve

3.5 litre su
Bugün epey zorlandım canım sürekli yemek yemek istedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…