O anlık bi rekleksitibaşarı öyküleri fotoları iyi gaza getiriyor insanı ama 20 günde 6 kilo olayını sevmedim canına kastın mı var senin feracem nereden çıktı bu düşünce senin gibi akıllı kıza yakışıyor mu diyet boyu tabii abarttığın anlar olacak can bu istiyor haliyle yapma böyle birşey yoluna devam et senin listen güzel lütfen
sabırsızlanmanı anlıyorum tabii ki ama bu kilolar zamanla geldi zamanla gidecekler sana düşen sabırla azimle hırsla onları yollamaya çalışmak olur feracem gidecekler illaki ama zamanla bir bebek bile 9 ay boyu ancak oluşuyor bu kilolar nasıl hemen gitsinler kolay değilO anlık bi rekleksitibazen sabırsızlanıyorum ama zaten yapmam asla bu kesinlikle sağlıklı olmaz biliyorum arada geliyorlar
Çok doğru bu 17 kilo 2 yılda oldu 2 auda gidemezsabırsızlanmanı anlıyorum tabii ki ama bu kilolar zamanla geldi zamanla gidecekler sana düşen sabırla azimle hırsla onları yollamaya çalışmak olur feracem gidecekler illaki ama zamanla bir bebek bile 9 ay boyu ancak oluşuyor bu kilolar nasıl hemen gitsinler kolay değil
ay ay ayyyy ağlıyor Allahım ısırıcam şimdiOff yarın spora başlıcam artık göbeğim ve yanlarım çıktı sporsuzluktan
IsımaaaIşıma yaaE="-Mahperi-, poIP ve mekik dü : 42512849, member: 683017"]ay ay ayyyy ağlıyor Allahım ısırıcam şimdiçok güzel gidiyorsun maşallah kuşuma spora başla süper olur bu işte ben tembel başlayamadım
hiiiiç karışma ısırıcam banane tatlı olmasaydın suç senin-MahpeIP ağlıyorum t: 42513199 .!.:Isımaaaevet başlıcam ip ve mekik düşünüyorum.
ohhh kocaman ısırdım feracemi bal bal şekerim yükseldiuzun zamandır atlıyorsan sorun yok o halde
Yaaaaaa ıtınıyırımmmenüne bayıldım tek kelime ile SÜPER!
Merhaba saraycam iyiyim sen nasılsın?merhaba rabişim, nasılsın?
öyle ama çok sağlıklı doyurucu ve kalorisi yerinde olmuş dur maşallahta diyim ben sana MAŞALLAH feraceme hep böyle devam etsin inşallahYaaaaaa ıtınıyırımm
İnşallah insallah sporada basladım keyfim yerine geldi yeminleöyle ama çok sağlıklı doyurucu ve kalorisi yerinde olmuş dur maşallahta diyim ben sana MAŞALLAH feraceme hep böyle devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?