Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

sporla yapılan.eğleniyorduk daha eğlenceli oluyor incelmen iki kat hızlı olacak bu sayede zor olan diyeti yapabiliyorken şu sporu yapmakta güçlük çekmemize anlam veremiyorum en kolayı o aslında
Bence bi basladın mı gerisi geliyor çok doğru spor çok zor değil ben eğleniyorum daha enerjik daha pozitif dinç oluyorsun

Bugün dondurma yidim emme yürüdüm ve spor yaptım umarım eritmişimdir yaz bitiyor son son yiyem didim

Kahvaltım:
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 KK beyaz peynir
1 KK tulum peynir
5 zeytin,domates,salata
Sütlü kahve

Ara öğün:cornetto keyif (170 cl)

Öğle:1 tabak bezelye yemeği
Yarım kase yoğurt, 2 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği

Ara öğün:yarım form çikolata kaplı
Bi avuç leblebi, yeşil çay

Akşam yemeği:
yarım form kepekli bisküvi
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara öğün:1 bardak keçi sütü
Muz

Spor
35 dk yürüyüş
200 ip atlama
50 mekik

Kahvaltım:Yumurtalı Ekmek (2 tane kepek ekmeği ve 1 yumurta ile yağsız kızartılmış)
5 zeytin,domates,salata
Sütlü kahve(şekersiz)

Ara öğün:1 kase yoğurt, şeftali

Öğle:fırında biber,domates
2 KK peynir
1.50 dilim kepek ekmeği

Ara öğün:yarım form çikolata kaplı
Bi avuç leblebi,yeşil çay

Ara öğün 2:muz,şeftali,1 kase üzüm

Akşam:6 tane istavrit
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği

Spor
40 dk yürüyüş

Bugün aslında güzeldi taki 'ara öğün 2'ye kadar. bi an acayip bi tatlı krizi geldi normalde çok yiyen bi insanım o ara öğün 2 yaptım diye hala midem bulanıyor hem sevindim bu duruma hemde üzüldüm çünkü yarın tartı günü

Bugün tartıldım ve rakam 84 hâlâ 83 ü göremiyorum rüyamda tartılıyorum ve tartıda 70 rakamını görmüştüm yıkmak yok Feraceli ben eminim menüleri böyle giderse haftaya 83 olurum

Bugün tartıldım ve rakam 84 hâlâ 83 ü göremiyorum rüyamda tartılıyorum ve tartıda 70 rakamını görmüştüm yıkmak yok Feraceli ben eminim menüleri böyle giderse haftaya 83 olurum
iyi gidiyorsun canım, moral bozmak yok
takıma neden uğramıyorsun bakayım

_SARAYCA_ .!.:
olsun canım, takımda olmasanda uğra lütfen,

nasılsın canım? daha iyisin değil mi
Tamam uğrarım sizi çok seviyorum mutlaka gün içinde uğramaya çalışırım

Sabahları ve geceleri zorlanıyorum ama onun dışında piskoloklağa gittmemin büyük yardımı oldu bana

Tamam uğrarım sizi çok seviyorum mutlaka gün içinde uğramaya çalışırım

Sabahları ve geceleri zorlanıyorum ama onun dışında piskoloklağa gittmemin büyük yardımı oldu bana
iyi yapmışsın psikoloğa gitmekle,
zaman her şeyin ilacı, daha iyi olacaksın inşallah.

İnşallah _SARAYCA_, post: 42567497, member: 641964"]iyi yapmışsın psikoloğa gitmekle,
zaman her şeyin ilacı, daha iyi olacaksın inşallah.[/QUOTE]
İnsallah

Bügün evde tulumba tatlısı vardı bi ısırık aldım tam yiyordum yapma kızım dedim çıkardım yemediiiim koca bir Aferin bana ama bugün çok yedim ya karnım ağırdı bütün gün reglim yakın ve bugün tartıdaki rakam moralimi bozdu
Aslında tam diyetisyenimin istediği bir menü eti burçak dışında ama ben paaaaatlıçççaaam

Kahvaltım:2 tane yumurtalı ekmek(kepekli)
5 zeytin,2 KK peynir
Sütlü kahve (şekersiz)
Domates

Ara öğün:1 tane ekşi yeşil elma
Bi avuç leblebi,maden suyu

Öğle yemeğim:4 tane köfte
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

Ara öğün: 1 kase kavun
Yarım form kepekli bisküvi
Eti burçak(yarım paket nerdeyse)
3 ç.b çay(şekersiz)
1 kase kavun ve üzüm

Akşam:1 tabak tavuk sote
2-3 dilim kepek ekmeği
3 bardak ayran
Biraz taze fasülye

Ara öğün:1 kase meyveli yoğurt

Spor
100 IP atlama
20 dk yürüyüş

patlıyor hissi ne güzel öyle kız :) miden küçülüyor belliki menü çok sağlıklı ve çok güzel sporda yapılmış harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…