- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
sporla yapılan diyetler daha eğlenceli oluyor incelmen iki kat hızlı olacak bu sayede zor olan diyeti yapabiliyorken şu sporu yapmakta güçlük çekmemize anlam veremiyorum en kolayı o aslındaİnşallah insallah sporada basladım keyfim yerine geldi yeminle
Bence bi basladın mı gerisi geliyor çok doğru spor çok zor değil ben eğleniyorum daha enerjik daha pozitif dinç oluyorsunsporla yapılan.eğleniyorduk daha eğlenceli oluyor incelmen iki kat hızlı olacak bu sayede zor olan diyeti yapabiliyorken şu sporu yapmakta güçlük çekmemize anlam veremiyorum en kolayı o aslında
ay o adım zor işte benimde canım nasıl istiyor bir bilsenBence bi basladın mı gerisi geliyor çok doğru spor çok zor değil ben eğleniyorum daha enerjik daha pozitif dinç oluyorsun
Evet o adım zoray o adım zor işte benimde canım nasıl istiyor bir bilseninşallah Allah kısmet ederse bir adım atıcam
Merhaba saraycam iyiyim sen nasılsın?
bak bak bak bide cornetto yemişafiyet olsun tatlım menü güzel görünüyor
iyi gidiyorsun canım, moral bozmak yokBugün tartıldım ve rakam 84hâlâ 83 ü göremiyorum rüyamda tartılıyorum ve tartıda 70 rakamını görmüştüm yıkmak yok Feraceli ben eminim menüleri böyle giderse haftaya 83 olurum
Uğruyorum hergün ama sen görmüyosun gaaaaalibaaiyi gidiyorsun canım, moral bozmak yok
takıma neden uğramıyorsun bakayım
bu gün görmedim amaUğruyorum hergün ama sen görmüyosun gaaaaalibaa
Artık takımda değilim bu buruklul yapıyor bende ne yalqn söyliyim doğru dün yoktum_SARAYdeğilim st:biraz buruklu6763 .!.:bu gün görmedim ama
Artık takımda değilim bu buruklul yapıyor bende ne yalqn söyliyim doğru dün yoktum
Tamam uğrarım sizi çok seviyorum mutlaka gün içinde uğramaya çalışırım_SARAYCA_ .!.:olsun canım, takımda olmasanda uğra lütfen,
nasılsın canım? daha iyisin değil mi
iyi yapmışsın psikoloğa gitmekle,Tamam uğrarım sizi çok seviyorum mutlaka gün içinde uğramaya çalışırım
Sabahları ve geceleri zorlanıyorumama onun dışında piskoloklağa gittmemin büyük yardımı oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?