Fazla birşey yemedim ki niye suçluluk duyayımAksam yazı seyrederken yerimde adım yapacagim fazla yediysen sen de yapabilirsin dengeleyici olur bu aksamlik artık dizi seyrederken oturmuyorum yerimde adım yapıyorum gerçi iki gündür yapıyorum ama olsun 30 dakika sonra başlayıp dizi bitene kadar yapacagim sen de yapabilirsin hem de suçluluk duymazsin ben böyle teselli ediyorum
Yok liste dışı yasak birşey yemedim ama akşam parktaki aletlerden yapasım var :)Liste dışı yedikleri için dedim varsa
Evet ama dün gece yapadık halimiz yoktucakil80 .!.:Ben de düşünüyorum ama utaniyorum herkes bakıyor gibi geliyor tuhaf hissediyorum evin arka bahçesine koydular ama ben sadece kahve içmeye gidiyorum termusuma kahve koyup (alan araştırması ) henüz aletlere yaklasamadim. Tek yapmak zevkli mi
6 gün oldu yarın öğrencez bakaligultarım öğrenilen post: 42004971 .!.:kolay gelsin canım menülerin çok güzel kaç kilo verdiniz?
Ya feraceli neden ekmek çok ama yemek azÖğle yemeği (14:30)Eki Görüntüle 1596836
cnm seni tebrik ederim süper gidiyorsun aynen devam arkandayızGünlüğüm çooook mutluyum tartıldım
Geçen salı diyetisyende:87
Bugün:83.5
Giden:3.5
Canım iyiki varsıncnm seni tebrik ederim süper gidiyorsun aynen devam arkandayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?