Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Sen yeter ki iste azaltmak senin elinde ben normalde çok aşırı yemem ama çikolata,tatlı düşkünü olduğumdan bu hale geldim başarıcak ostersek başarırız

Bi daha bu kiloya çıkmayacagim bu nedenle bol gelmeye başlayan tüm kiyafetlerimi veriyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.vazgecmeyecegim

Kızlar yazdıklarınızı okudum da resmen kendimi gördüm ya özellikle cakil80 dediğin gibi arkadaşlarla çıktığımızda sadece benim tabağım biterdi bunları sadece yaşayan bilir.
Feraceli tatlım azminden dolayı tebrik ediyorum seni de.

cakidüştüm şuan ost: 41994723 .!.:
Bi daha bu kiloya çıkmayacagim bu nedenle bol gelmeye başlayan tüm kiyafetlerimi veriyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.vazgecmeyecegim
Kaç kilodan düştün şuan kaç kilosun

Teşekkür ederim yonca yapmaya çalıştım. Her öğün başka tabaka yiyorum kendi kendime eğlence yapiyorum resimli paylaşmak daha güzelmiş daha çok farkındalık yaratiyor

Güzel görünüyor peyniri var sebze var yoğurt var ekmek var herseyden var eksik olan ne

[QUOeklenkil80, post: 41996233, member: 136883"]Içinde ne eksikti neyle tamamlayabilirsin ya da fazla mi vardı. .. nerde uyamadin[/QUOTE]
Yok ekleme yaptım zaten eksikleri kapattı yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…