Sen yeter ki iste azaltmak senin elinde ben normalde çok aşırı yemem ama çikolata,tatlı düşkünü olduğumdan bu hale geldim başarıcak ostersek başarırızDoktora ilk gün gittiğimde bana günlük beslenmeolduğundan bedi. O zaman da senelik izindeydim 1 haftasını evde geçiriyordum. Bende başladım. Sabah 8 de kalkiyorum şunu yiyorum bunu yiyorum sayıyorum bi baktım doktor yazmaktan vazgeçmiş beni hayretle dinliyor.o an bi utandim sormayın. nerdeyse günde 4000 kalori aliyormusum. Ki bu daha bunalimda olmadığım bir gündü . Ilk günler çok zorlandım çok kaçamak yaptım ilk defa bu hafta kaçamaksiz geçirdim. Alıştım yavaş yavaş. Ama senin yediklerini resimle görünce farkı daha ne t gördüm hala çok yiyorumarkadaşlarla yemeğe gittiğimizde sadece benim tabagimdaki tüm yemek biterdi arkadaslarim bitiremezdi ben de bir süre sonra utanmaya basladim. Yemeğimi azaltmak yerine evde yiyip onlarla bulustum birdaha yedim ya da görüşmeyi azalttim. Durumum içler acisiydi.
Kaç kilodan düştün şuan kaç kilosuncakidüştüm şuan ost: 41994723 .!.:Bi daha bu kiloya çıkmayacagim bu nedenle bol gelmeye başlayan tüm kiyafetlerimi veriyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.vazgecmeyecegim
Tabağın çok güzelmiş
Evet mideye şekil veren biz olduğumuz için çok şükür artık bitmiyor rahatsız oluyorum çünküsu321 simdi bitmiyor tabagindakiler dimi? Benim yine biter hep biter :))
Sen bunu daa önce başardın hemde çok güzel bu sefer de olacak inşallah tatlımKuzum ne azmi al ver al ver olmaz inşallah bu sefer
KesinlikleTeşekkür ederim yonca yapmaya çalıştım. Her öğün başka tabaka yiyorum kendi kendime eğlence yapiyorum resimli paylaşmak daha güzelmiş daha çok farkındalık yaratiyor
Evet öyle aslındaGüzel görünüyor peyniri var sebze var yoğurt var ekmek var herseyden var eksik olan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?