Benim Suçum Mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görüşlere saygim var,burası bir derdim var değil mi yanlis yere mi geldim acaba, içime oturdu ve yazdım. hatalarimin veya dogrularimin yüzüme söylenmesi hosuma gidiyor kendime getiriyor. şu da bir gercek ki fazla iyi niyet de zararlı. burdaki bayanların uyarıları benim acimdan önemli
Ben yazmana birsey demedimki :) istersen 150 tane konu ac :) sadece her insanin yaklasimi ve tepkisi ayni olamaz diorum..diyeceklerin varsa duyacaklarinda var demektir.. bunu demeye calisiorum

Ben yazmana birsey demedimki :) istersen 150 tane konu ac :) sadece her insanin yaklasimi ve tepkisi ayni olamaz diorum..diyeceklerin varsa duyacaklarinda var demektir.. bunu demeye calisiorum
anladım ben sizlerin fikrine bir şey demiyorum ama ortada benim yanlısımdan önce bana yapılan yanlış da(inançtan sterilize edilerek) konuşulmalı. tek tarafli suclama bana yardimci olmuyor. mesela agzina laf vermek benim sucum bunu yazarken farketmemistim burdaki uyarilar nedeniyle artik bu konularda agzimi tutucam. ama onun yaklasimi da gercekten ahlak ve karakter sahibi bir insan icin yanlis.

Konuyu kapatmamak için sağlam bir gerekçe var mı diye tüm sayfalarına baktım ama konu sahibesi fıkıh, haram-helal konularına girmiş ve maalesef konu otomatikman dini konuya giriyor, dini içerik yasak olduğundan da konu kapatılmak zorunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X