2 buçuk aylık canim emziriyorumMe
Memnun kalırıımm. Sende mi yeni annesin emzirdiğm için bra yemek durumundym. Ama bolca hareket etmk lazm
Allah bağışladın bnmde 1 bçk aylık bnde emziriyorm2 buçuk aylık canim emziriyorum
Bi akrabam emzirmeden önce göğsünü karbonartlı su ile sil bide emzirdktn snra demşti cnmBebeğim hasta şuan yazamıyorum şaşırdım ne yapsam ağzında pamukcuk çıkmış
Varil gibiyim
Ay byük sıkıntı olabldiğince az yemeye çalış onları canımm.. inş tez zmanda geçersn sende evine insanın kendi evi gbisi var mı yaa :)Tugceilker canim ya bende kayinvalidemle birlikteyim bizim daireler yanyana benim de mutfak henüz olmadı o sebeble onun evinde yiyiyorum henüz kendi düzenim yok ve acayip hamur işi ve kızartma düşkünü yani zorluyor beni evime geçince iyi olur artık senin yine boyuna göre kilon çok değil ben umutsuz vaka gibiyim olcerimk atayim
Disiplinli olursan basarılmyck bşy değil cnmm destek olalm brbrmze
Oo spor baya yapmşsn tebrik ederm cnmmMenüm
Sabah kk
2 de bir kase kısır
4 te 2 bisküvi bir kaç fıstık
Aksam
Bir kase dolusu yoğurt çorba
2 yk et yemeği 2 yk patlican yemegi
Ceviz büyüklüğünde biber dolması bir tane 3 4 tanede sarma salata misafirlikteyim çeşit çok 1 bardak ev yapımı komposto
Şimdide suyumu içiyorum
Spor 1 saat sürdü 45 dk leslie 15 dk si bölgesel hareket
Misafirligede yürüme gittim geldim 15 er dk şimdide mekik çekeceğim ins
Ay byük sıkıntı olabldiğince az yemeye çalış onları canımm.. inş tez zmanda geçersn sende evine insanın kendi evi gbisi var mı yaa :)
Spor yapıyoruz ve vücudumuzda kas ağrıları oluyor ya onları bayılıyorum seviyorum ağrıları seviyorum vücudumuz çalıştığını hissettiriyor ve sağlıklı zayıflamak için çok önemli ins evine gidince sende başlayacaksın önemli olan tartıdaki rakam değil vücudun nasıl görüldü canımDisiplinli olursan basarılmyck bşy değil cnmm destek olalm brbrmze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?