Benim tarzım;Benim diyetim:)

Zaten ilk sayfada yazdım bebek yeni olduğu için sıkı bir uygulamam yok ama spor var abur cubur yok yani yememeye çalışıyorum sen kendinden bahseder mısın ben 28 yaşındayım 2 çocuğum var

Esra_4378 Sabah kahvaltıda domates salatalk peynir ve 1 haşlanmş yumurta 2 dlim ekmek yedm. Rezene çayı içtm. Spor yapamadm henüz kv evindeym. Bayramdn snra kendi evime geçnce başlayacağm spora cnm. Kontroller içn hastaneye gttk geldk o ara ne yürüdysem

23 yaşındayım ilk bebeğim :) hamilelkten önce aktf spor yapan birisydm.. doğumdan snra bu sarkmş vücut tuhafıma ve zoruma gidiyo. Karnım doyduğnda yemeyi bırakanlardanm. Gözm de doyuyo karnım doyunca
165 boyundaym 64 kiloym. Kum saati vücut yapım var. Basenlermden çok şikayetçiym.. spora başlar başlamaz vücut ölçülerimi alıcam paylaşırım. Bakalm 1 ay snra ne kdr değişmş olacak

Tugceilker canim ya bende kayinvalidemle birlikteyim bizim daireler yanyana benim de mutfak henüz olmadı o sebeble onun evinde yiyiyorum henüz kendi düzenim yok ve acayip hamur işi ve kızartma düşkünü yani zorluyor beni evime geçince iyi olur artık senin yine boyuna göre kilon çok değil ben umutsuz vaka gibiyim olcerimk atayim

Menüm
Sabah kk

2 de bir kase kısır
4 te 2 bisküvi bir kaç fıstık

Aksam
Bir kase dolusu yoğurt çorba
2 yk et yemeği 2 yk patlican yemegi
Ceviz büyüklüğünde biber dolması bir tane 3 4 tanede sarma salata misafirlikteyim çeşit çok 1 bardak ev yapımı komposto

Şimdide suyumu içiyorum

Spor 1 saat sürdü 45 dk leslie 15 dk si bölgesel hareket
Misafirligede yürüme gittim geldim 15 er dk şimdide mekik çekeceğim ins

Ay byük sıkıntı olabldiğince az yemeye çalış onları canımm.. inş tez zmanda geçersn sende evine insanın kendi evi gbisi var mı yaa :)

Oo spor baya yapmşsn tebrik ederm cnmm

Ay byük sıkıntı olabldiğince az yemeye çalış onları canımm.. inş tez zmanda geçersn sende evine insanın kendi evi gbisi var mı yaa :)

Bir de şöyle bir şey var mesela mantı olduğu gün başka yemek yapılmıyor bir öğünde makarna olmazsa öbüründe muhakkak olur Kahvaltıda zeytin peynir çok yemiyorlar tereyağı ekmek olsun yeter Ben de yemeğimi ayıramıyorum yani dikkat ettiğim anlaşırsın konuşulsun istemiyorum o sebeple beslenme sıkıntılı ama elimden geleni yapıyorum ama evim ayrı olduğu için kahvaltıya gitmeden önce sporumu yapıyorum

Disiplinli olursan basarılmyck bşy değil cnmm destek olalm brbrmze
Spor yapıyoruz ve vücudumuzda kas ağrıları oluyor ya onları bayılıyorum seviyorum ağrıları seviyorum vücudumuz çalıştığını hissettiriyor ve sağlıklı zayıflamak için çok önemli ins evine gidince sende başlayacaksın önemli olan tartıdaki rakam değil vücudun nasıl görüldü canım

hiç durma sakın bugün başla ne gerek var yarın beklemeye ilerle az da olsa ilerle yarın değil sonra değil bugün şu an kalk yatağın dan harekete geç kendin icin ...
Hadi bugün bunları yapalım ne dersin

Tugceilker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…