- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Anladm cnm ne zman geçersn evineBir de şöyle bir şey var mesela mantı olduğu gün başka yemek yapılmıyor bir öğünde makarna olmazsa öbüründe muhakkak olur Kahvaltıda zeytin peynir çok yemiyorlar tereyağı ekmek olsun yeter Ben de yemeğimi ayıramıyorum yani dikkat ettiğim anlaşırsın konuşulsun istemiyorum o sebeple beslenme sıkıntılı ama elimden geleni yapıyorum ama evim ayrı olduğu için kahvaltıya gitmeden önce sporumu yapıyorum
Aynen buna katılıyorm. Mesela 63 ile doğum yaptm. Şuan 64 kiloyum ama aynı vücut ölçülerine sahp değilm. Sarkmış vücudm. Pantolnlar fln olmuyoSpor yapıyoruz ve vücudumuzda kas ağrıları oluyor ya onları bayılıyorum seviyorum ağrıları seviyorum vücudumuz çalıştığını hissettiriyor ve sağlıklı zayıflamak için çok önemli ins evine gidince sende başlayacaksın önemli olan tartıdaki rakam değil vücudun nasıl görüldü canım
Bayramdan sonra olacak sanırım o zaman geçeceğimAynen buna katılıyorm. Mesela 63 ile doğum yaptm. Şuan 64 kiloyum ama aynı vücut ölçülerine sahp değilm. Sarkmış vücudm. Pantolnlar fln olmuyo
Anladım canımm desene banyramdan snra dha düzenli olur bu kararımz :)Bayramdan sonra olacak sanırım o zaman geçeceğim
Bende paylaştım vücut ölçülerimi bakalım ne zaman degisecek
Ins öyle olacak arkadaşımAnladım canımm desene banyramdan snra dha düzenli olur bu kararımz :)
Öğlen kahvaltılık türü şeuler yedm cnm 2 şeftali ve muz yedm :) akşam da kısır yedm 1 tabak.. rezene çayı içtm 2 fincan. Bebişin nesi var cnmm çok geçmş olsnTugceilker sen neler yaptin canim benim ufaklık hasta ya çok keyifsizis
Menü iyi ama az mı sanki canimÖğlen kahvaltılık türü şeuler yedm cnm 2 şeftali ve muz yedm :) akşam da kısır yedm 1 tabak.. rezene çayı içtm 2 fincan. Bebişin nesi var cnmm çok geçmş olsn
Ya iştahım hiç yok bnm kendi evimde olmayı öyle çok istiyorum kii bayram geçseydi bii.. ay kıyamam kuzuma yaa fizyolojik serum damlatp snra çek burnunu canın tosbiğinn. Oğlun mu var kızın mı ? Bnm oğluşum varr. Daha yeni yeni gülmeye başladı bana bn konuşurken 47 günlük oldk bgn.. :)Menü iyi ama az mı sanki canim
Çorba falan yesenbak emziriyorum sonuçta ins evinde daha farklı olur tabi bende kısırı seviyorum bulgur sütümü arttırıyor bide
Ben gripten şimdide ona geçti burnu akıyor henüzleri dolu nefes alamıyor
4 yaşında oğlum 2 buçuk aylık kızım var allah bağışlasın ins. Tatil içinmi ordasinizYa iştahım hiç yok bnm kendi evimde olmayı öyle çok istiyorum kii bayram geçseydi bii.. ay kıyamam kuzuma yaa fizyolojik serum damlatp snra çek burnunu canın tosbiğinn. Oğlun mu var kızın mı ? Bnm oğluşum varr. Daha yeni yeni gülmeye başladı bana bn konuşurken 47 günlük oldk bgn.. :)
Evt cnmm memlekete gdcz yarın gece yola çkıyorzz. Döndğmzde de herks kendi evine4 yaşında oğlum 2 buçuk aylık kızım var allah bağışlasın ins. Tatil içinmi ordasiniz
Cnm bn saldım iyce yaaa off.. byramdn snra düznli şeklde yapcm hep sporumu hep yedkleröi. Tartı burda yok kendi evmde varr .. sen tartıl bakalmm vermş misn gramda olsaTugceilker canim yarın tartı günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?