Benim tarzım;Benim diyetim:)

Anladm cnm ne zman geçersn evine

Aynen buna katılıyorm. Mesela 63 ile doğum yaptm. Şuan 64 kiloyum ama aynı vücut ölçülerine sahp değilm. Sarkmış vücudm. Pantolnlar fln olmuyo

Aynen buna katılıyorm. Mesela 63 ile doğum yaptm. Şuan 64 kiloyum ama aynı vücut ölçülerine sahp değilm. Sarkmış vücudm. Pantolnlar fln olmuyo
Bayramdan sonra olacak sanırım o zaman geçeceğim
Bende paylaştım vücut ölçülerimi bakalım ne zaman degisecek

Bugün evin önünde temizlik yaptık komşularla evin on arka bahçe garaj içi oooo heryeri supurduk 1 saatten fazla sürdü spor yapmadım o sebeble
Öğlen küçük ekmekle tavuk durum yedim çorba bir kase azda biber kızartması dayanamadım çok acıktım
Aksam bir kase tarhana bir yemek kaşığı mantar ve bolca salata aksam dengelemiş oldum umarim

Öğlen kahvaltılık türü şeuler yedm cnm 2 şeftali ve muz yedm :) akşam da kısır yedm 1 tabak.. rezene çayı içtm 2 fincan. Bebişin nesi var cnmm çok geçmş olsn
Menü iyi ama az mı sanki canim
Çorba falan yesenbak emziriyorum sonuçta ins evinde daha farklı olur tabi bende kısırı seviyorum bulgur sütümü arttırıyor bide
Ben gripten şimdide ona geçti burnu akıyor henüzleri dolu nefes alamıyor

Ya iştahım hiç yok bnm kendi evimde olmayı öyle çok istiyorum kii bayram geçseydi bii.. ay kıyamam kuzuma yaa fizyolojik serum damlatp snra çek burnunu canın tosbiğinn. Oğlun mu var kızın mı ? Bnm oğluşum varr. Daha yeni yeni gülmeye başladı bana bn konuşurken 47 günlük oldk bgn.. :)

4 yaşında oğlum 2 buçuk aylık kızım var allah bağışlasın ins. Tatil içinmi ordasiniz

Evet kahvaltımı yapmadan yola çıktım anneme yürüme gittim çok hızlı yürüyemedim ama malum 2 çocuk var 45 dk yürüdüm
Kahvaltımı yaptım ve malesef hamur kızartması yedim 2 tane
Evet şimdide su içiyorum
Ara öğün
1 biber dolması yoğurt ve karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…