Tavsiyen için sagolCnm makarna yeme. . Hem kilo hemde bi faydası yok. . Emziriyorsun..boş karbondhidratbak bugün bizim topikte basit bi yemek tarifi verdim..
Özel bi program uygulamıyorum cnm.. kahvaltım fiks benim...yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık 1 dilim tt ekmek.. yumurtayı hergün farklı bi çeşit yapıyorum.. baya bi zmn acıkmıyorum şükür. . Şeker tüketmemeye çalışıyorum. . Zamanında diyetisyene de gittim.. araştırıyorum. . Nerde bana uyan bişey var hayatıma dahil ediyorum. .Tavsiyen için sagoldikkate alacağım ins. Ama makarnayı çok seviyorlar ailecek benim için de zor oluyor kendi evime geçince daha dikkatli besleyeceğim sayfayı takip ediyorum gayet hoş ve azim de siniz tarifi hatırlayamadım tekrar bakayım Zayıflarken hangi programı uykulu yorsun
Çok güzel inşallah önemli olan insanın kendini tanıması vücudunu bilmesi yoksa listelere bende çok takilmiyorumÖzel bi program uygulamıyorum cnm.. kahvaltım fiks benim...yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık 1 dilim tt ekmek.. yumurtayı hergün farklı bi çeşit yapıyorum.. baya bi zmn acıkmıyorum şükür. . Şeker tüketmemeye çalışıyorum. . Zamanında diyetisyene de gittim.. araştırıyorum. . Nerde bana uyan bişey var hayatıma dahil ediyorum. .
Aynen sana katiliyorumEsra yolculuğun hayırlı olsun diyelim, ben de 3 ay öncesinde diyete değil sağlıklı beslenmeye başlamaya karar verdiğimde 79 kiloydum ve aslında o kadar kilolu göründüğümün de hiç farkında değildim ta ki bir gün bir fotoğrafıma bakana kadar. Sonra hemen beslenme stilimi değiştirmeye karar verdim ve spor hareketleri yapabilecek kadar da rahat hissetmiyordum. O yüzden ilk 1 ay 45-50 daklık her gün yürüyüşler yaptım. Şu an 70 kiloyom ve o 9 kilo o kadar farkettirdi ki anlatamam. Hala da devam etmeye çalışıyorum. Çünkü bu işi diyet şeklinde yapınca asla devamlılığını sağlayamıyorsun kesinlikle beslenme stilini değiştirmen gerekiyor ben bunu anladım
Memnun kalırıımm. Sende mi yeni annesin emzirdiğm için bra yemek durumundym. Ama bolca hareket etmk lazmTugceilker canim bu benim günlüğüm ben burda kendi diyetimi paylaşıyorum motive oluyorum istersen katıla bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?