Benim tarzım;Benim diyetim:)

Cnm makarna yeme. . Hem kilo hemde bi faydası yok. . Emziriyorsun..boş karbondhidrat bak bugün bizim topikte basit bi yemek tarifi verdim..
Tavsiyen için sagoldikkate alacağım ins. Ama makarnayı çok seviyorlar ailecek benim için de zor oluyor kendi evime geçince daha dikkatli besleyeceğim sayfayı takip ediyorum gayet hoş ve azim de siniz tarifi hatırlayamadım tekrar bakayım Zayıflarken hangi programı uykulu yorsun

Özel bi program uygulamıyorum cnm.. kahvaltım fiks benim...yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık 1 dilim tt ekmek.. yumurtayı hergün farklı bi çeşit yapıyorum.. baya bi zmn acıkmıyorum şükür. . Şeker tüketmemeye çalışıyorum. . Zamanında diyetisyene de gittim.. araştırıyorum. . Nerde bana uyan bişey var hayatıma dahil ediyorum. .

Selam günlüğüm kahvaltımı geç yaptım güzel bir menemen yedim kendi ellerimle topladığım malzemelerden şimdi sürahiyi aldım bol bol su içiyorum

Sabahta kahvaltıdan önce 20 dk kadar egzersiz yaptim

Çok güzel inşallah önemli olan insanın kendini tanıması vücudunu bilmesi yoksa listelere bende çok takilmiyorum

Esra yolculuğun hayırlı olsun diyelim, ben de 3 ay öncesinde diyete değil sağlıklı beslenmeye başlamaya karar verdiğimde 79 kiloydum ve aslında o kadar kilolu göründüğümün de hiç farkında değildim ta ki bir gün bir fotoğrafıma bakana kadar. Sonra hemen beslenme stilimi değiştirmeye karar verdim ve spor hareketleri yapabilecek kadar da rahat hissetmiyordum. O yüzden ilk 1 ay 45-50 daklık her gün yürüyüşler yaptım. Şu an 70 kiloyom ve o 9 kilo o kadar farkettirdi ki anlatamam. Hala da devam etmeye çalışıyorum. Çünkü bu işi diyet şeklinde yapınca asla devamlılığını sağlayamıyorsun kesinlikle beslenme stilini değiştirmen gerekiyor ben bunu anladım

Aynen sana katiliyorum çok güzel kilo vermişsin hem tebrik ediyorum hayatında birşeyleri değiştirmeden zaten binbir zahmetle kazandığın vücudu kaybetmek çok kolay hemde fazlasıyla alarak birde rakam olarak değil sağlıklı olarak yağdan kaybederek zayıflamak önemli sikilasmak kas ve su kaybı zayıflamak değil bence tebrik ediyorum arkadaşım
Bende daha önce jillian 1 ayda süper şekillenmiştim s şimdi daha hafif Spor yapıyorum çünkü doğumdan sonra kendime çok toparlayamadım ilerleyen zamanda tekrar Yapma ya düşünüyorum

Dün köydeydim ve çok yoruldum bu sebeble menümüze yazamadım oglen çorba içtim salata yanında
Ara öğün salatalık yedim

Aksam çorba küçük birtane bulgurlu biber dolması 3 yemek kaşığı da tavuk yemeği 1 dilim taze pişmiş köy ekmeği yedim dayanamadımyatmadan öncede bir domates yedim

Hiçbirşey kolay değil zamanında hiç düşünmeden tükettin 2 cataldada bırakabilirsin patates kizartmasini
Nasıl yakilacagini hiç dusunmedinmi
2 dilim baklavayı yedin eritmek için
1saat tempolu yürüyüş yapman gerekiyor

Zaten vücudunda depolanmış bir sürü yağ varken
BIRAK O ÇATALI YAPMA BUNU KENDINE
2 baklavayı 1 porsiyon patatesi yiyip eritmeye çalışma zaten eritmek gereken mevcut yağlarımız kazanmamız gereken kaslarımız var
TADINA BAKMAYI
1 ÇATAL ALMAYI
PATLAYANA KADAR YEMEMEYI
HAYIR DEMEYİ ÖĞREN
kendine yeni bir sen lazım bakış açını değiştir
Sağlıklı olmak için ye,yaşa
YEMEK YEMEK IÇIN DEĞIL
kendini sev

Çünkü sen BITANESIN vücudunu n KIYMETINI BİL

Kahvaltıda sucuklu menemen yedim yanın da da 5 zeytin bir dilim ekmek çay
Sirkeli suyumuda içtim şimdi rezeneli cayimi içiyorum afiyet olsun

Sevgili tontis günlüğüm
Öğlen bir kaç kaşık çorba küçük bir tabak tavuk yemeği salata karpuz
Akşam bir tabak fasulye kavurması az tavuk yemeği salata bolca yoğurt karpuz
Suyumu da içtim bitki çayı mı da oh Afiyet olsun bana biraz grip oldun Spor yapamadım Yarın günüm var hazırlık yaptım umarım abartıp çok yemem

dimi canim
Kendine dikkat et GÜNAYDINLAR
Hadi bakalım sağlıklı günler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…