Benim tarzım;Benim diyetim:)

Ara ekmek diliminin içine birkaç dilim suçuk koyup yedim
Aksam bir kepçe nohut
Salata 3 köfte bir kaşık pilav tadına baktım sadece yemekten biraz sonrada karpuz yedim 1 dilim su an acıktım ama su içeceğim birşey yemicem

Merhaba yolunuzda başarılar diliyorum sana :) ben de 6 aydır diyet yapan biri olarak konunuzu es geçemedim. 1 haftada -400 az gibi geldi bana. Sanırım pilavı tamamen kesmeniz gerek
Normalde diyet yaparken karatay gibi ARA öğün falan yapmıyorum pirinç vs hiç tüketmem ama normalden daha fazla yemek yiyorum 2 buçuk aylık bebeğim var gece acıkıyorum meyve falan yiyorum tabi katı bir kilo verme çalışmam yok o sebeble az kilo vermiş olabilirim ama tavsiyen konusunda haklisin sagol

Şehriye çorbası içtm 1 kase. 1 dlim ekmek yedm. Ve salata ton balıklı. Bu gece yola çıkacağz şmdi bavul hazrlama vakti

Sabah
Menemen
Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Yatmadan önce bur şeftali çok acıkıyorum özellikle aksam çok emiyor
3 litre su daha uyuyanakadarda icerim

Bugün misafir vardı ve pikniğe gittik
sabah kk
Ara yok
Öğlen 1 simit
Aksam salata ve mangal saymadım ne kadar yedim ekmek hiç yemedim
Çayla 3 fistik

Ay baya giremedim diyetin ne durmda cnm kilon nasl. Şuan 64 kg daym bn. Bazende 63 çkıyorm göğüslerm çok dolu olmadğı zman.. spor yapmaya yeni yeni başladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…