Evet yapısı bu. Diğer arkadaşlarının evliliklerine bakarak önlem aldığını düşünüyorum tamamen. Hani onların eşleri arayıp soruyor ama benim eşim o duruma düşmeyecek vs gibi.Yanlış soru sordum sanırım
Size geç cevap vermiş ya eşiniz
Siz de niye geç yazdın demişsiniz
Onu bilerek geç yazdığını nerden anladınız diye sormak istemiştim
Bu anlattığınız durumda geç cevap verilmemiş sorduğunuz bi soruya hiç cevap vermemiş oluyor
İkinci soruyla devam etmiş sohbete yani
Bunda niye geç yazdın diye sorulmaz zaten
Valla şimdi bi yorumunuzu okudum
Eşiniz hep böyleymiş zaten
Siz sorun çıkarmıyorsunuz diye anlaşıyormuşsunuz
Sonuç olarak yeni çıkan bir huyu olmadığına göre bilerek evlenmişsiniz
Sizinkinin kumaşı bu
Değiştirmeye boşa çalışmayın
İşe yaramaz
Kendinize yeni özgürlük alanları açın
Siz de haber vermeyin madem her seferinde
Onun size haber vermek istediği kadar haber verin siz de ona
Keyfi yerindeyken normal cevap veriyor. Arada aklına çatıyor bu özgürlük kısıtlanmama halleri.Kocaniz hır cikarmaya yer aramis. Insan bu kadar normal soruya bile gelemiyorsa evlenmemeli. Ayni soruyu ailem arkadasim da sorabilir gayet siradan. Tabi ki bu davranisi yok saymayin taviz tavizi dogurur. Hep mi boyleydi esiniz yeni mi huy edindi bunu?
Atmak istemiyorum.Yani bilmiyorum tepkisi aşırı olmuş evet . Bende sorarım geçen akşam 10 dk geç geldi aramadım ama eve geldiğin de aşkım merak ettim dedim geç gelince. O da bana sorar yani insan eşine sorar . Acaba hesap sorar gibi mi sordunuz anlamadım ki . Aşırı tepki vermiş.. neden geç geldin demek yerine başka şekilde sorun bence. Geri adım atmayın lütfenn kendi geldiğinde de mutlaka konuyu konusun ben diliyle
İki ihtimal var ya siz inanilmaz baskı yapıyosunuz sürekli soruyosunuz o da bıkmıs(bende de vardir o huy biri sürekli hesap sorarsa boguluyo gibi olurum)Arkadaşlar selam.
Nasıl bir başlık seçeceğimi bilemedim açıkçası.
Eşimle çok şükür aramızda bir güven problemi yok.
Bir yere gittiğinde haberdar eder, dönerken de haberdar eder.
AMA!!!!
Kaçta geleceksin? Neden gidiyorsun? Gibi soruları duymak istemediğini söylüyor bana.
Ben hesap sormak amaçlı sormuyorum bunları.
Örneğin dün , kendi bekarken yaşadığı mahallesindeydi, “canım eve mi geleceksin, yoksa başka bir yere mi geçeceksin” diye sordum.
Ve sonra aradım. Aslında eve geldiği halde yani o sürede yoldayken, mahalleme geçiyorum dedi. Ben de mesajıma neden cevap vermedin deyince “bana öyle sorular sorma diye kaç kez dedim” vs çıkıştı.
Geldiğinde çok büyüdü tartışmamız. “ Ben sana haber veriyorum zaten senin öyle sorular sormanı istemiyorum” diyor. “Bundan sonra da haber vermicem görürsün, madem öyle, işine geliyorsa” vs dedi. Yani böyle saçma basit konularda özgürlük naraları atmaya o kadar hazır ki.
Ben de evliliğin böyle olmayacağından bahsedince, benim konuşmalarımdan sıkıldığını vs söyledi bayağı sesimiz yükseldi. vs vs. Sonra evden çıktı, geç saatte döndü ayrı uyudu.
Şu an konuşmuyoruz.
Hanımlar, gerçekten kısıtlayan bir insan değilim.
Ama bir kadının eşine sormaya hakkı olan soruları egosundan dolayı sormamı hak görmüyor.
Kalbimi o kadar kırdı ki sözleriyle.
Barışan ben olmak istemiyorum.
Evde yüzümü görsün istemiyorum.
Hep yanaşan taraf ben oldum ama bunun sonu yok. Durduk yere kırıyor kalbimi.
Normalde sabah o işe giderken kahvaltı hazırlarım her sabah eksiksiz. Bu sabah kalkmadım. Çünkü dün ilk kez ayrı uyudu.
O kadar gereksizdi ki tepkileri bağrışları. Kendime bir noktada saygısızlık etmiş oluyorum normal davrandıkça.
Katılıyorum. Evden çıkıp gitmek, ayrı yatmak ne bileyim. İnanın haketmedim.İki ihtimal var ya siz inanilmaz baskı yapıyosunuz sürekli soruyosunuz o da bıkmıs(bende de vardir o huy biri sürekli hesap sorarsa boguluyo gibi olurum)
Ya da siz normalsiniz esiniz abartiyo tamamen egoistlik...
Acaba hangisi? Siz sıkmadiginiza eminseniz arada güven de var diyosunuz adam bahane aramis o zaman
Hos diyelim cok baskı yaptınız yine de ayri yatmaya kadar gitmez olay. Abartmis kendisibarisan siz olmayin tabi ki ne olursa olsun o tepkiyi haketmediniz bence.
He anladım paşa bey evlendiginin farkinda degil.Keyfi yerindeyken normal cevap veriyor. Arada aklına çatıyor bu özgürlük kısıtlanmama halleri.
Trip atmak yerine daha sakin bir zamanda neye kırıldığımı söylerim ben geneldeEvet yapısı bu. Diğer arkadaşlarının evliliklerine bakarak önlem aldığını düşünüyorum tamamen. Hani onların eşleri arayıp soruyor ama benim eşim o duruma düşmeyecek vs gibi.
Benim çabam zamanla niyetimi anlaması.
Ama bu kez çok kırdı beni.
Alttan almak istemiyorum.
Nasıl davranmalıyım? Odaya mı çekilmeliyim? Yemek hazılayıp oturmalı mıyım? Bu gibi durumlarda yemek gibi konuları boşverince sanki huzursuz oluyorum. Haklıyken haksız duruma düşüyor gibi.
Evet , iyiyken iyi ama böyle durumlarda çok farklılaşıyor.He anladım paşa bey evlendiginin farkinda degil.
Bi süre sonra dank eder.. o zaman sakince oturup konusun bi daha ayni seyi yaparsa buyuk bi tepkiyle karsilasacagini bilsin..Katılıyorum. Evden çıkıp gitmek, ayrı yatmak ne bileyim. İnanın
Iliski her iki tarafin karsilikli anlayisiyla ilerliyor. Ben biraz sabirsiz biriyim boyle yapsa bana eline verir cantasini onu ozgurluge dogru yollarim buyuk ihtimalEvet , iyiyken iyi ama böyle durumlarda çok farklılaşıyor.
acaba ses tonunuzda sıkıntı mı vardıArkadaşlar selam.
Nasıl bir başlık seçeceğimi bilemedim açıkçası.
Eşimle çok şükür aramızda bir güven problemi yok.
Bir yere gittiğinde haberdar eder, dönerken de haberdar eder.
AMA!!!!
Kaçta geleceksin? Neden gidiyorsun? Gibi soruları duymak istemediğini söylüyor bana.
Ben hesap sormak amaçlı sormuyorum bunları.
Örneğin dün , kendi bekarken yaşadığı mahallesindeydi, “canım eve mi geleceksin, yoksa başka bir yere mi geçeceksin” diye sordum.
Ve sonra aradım. Aslında eve geldiği halde yani o sürede yoldayken, mahalleme geçiyorum dedi. Ben de mesajıma neden cevap vermedin deyince “bana öyle sorular sorma diye kaç kez dedim” vs çıkıştı.
Geldiğinde çok büyüdü tartışmamız. “ Ben sana haber veriyorum zaten senin öyle sorular sormanı istemiyorum” diyor. “Bundan sonra da haber vermicem görürsün, madem öyle, işine geliyorsa” vs dedi. Yani böyle saçma basit konularda özgürlük naraları atmaya o kadar hazır ki.
Ben de evliliğin böyle olmayacağından bahsedince, benim konuşmalarımdan sıkıldığını vs söyledi bayağı sesimiz yükseldi. vs vs. Sonra evden çıktı, geç saatte döndü ayrı uyudu.
Şu an konuşmuyoruz.
Hanımlar, gerçekten kısıtlayan bir insan değilim.
Ama bir kadının eşine sormaya hakkı olan soruları egosundan dolayı sormamı hak görmüyor.
Kalbimi o kadar kırdı ki sözleriyle.
Barışan ben olmak istemiyorum.
Evde yüzümü görsün istemiyorum.
Hep yanaşan taraf ben oldum ama bunun sonu yok. Durduk yere kırıyor kalbimi.
Normalde sabah o işe giderken kahvaltı hazırlarım her sabah eksiksiz. Bu sabah kalkmadım. Çünkü dün ilk kez ayrı uyudu.
O kadar gereksizdi ki tepkileri bağrışları. Kendime bir noktada saygısızlık etmiş oluyorum normal davrandıkça.
Ergen gibi bi de trip atıp ayrı yatmış kime ne cezası veriyorsa haspam.. Bundan sonra siz de hbr vermeyin madem görsün sizi merak etsin belki o zaman anlar.. Evlenmeseymiş o zaman.. neyse size gaz vermek değil amacım önce kararlı durun sakince sakın bozmayın hata bende değil sende imajı verin konusmak için geldiğinde de sakin sakin kendinden emin bi şekilde anlatınAtmak istemiyorum.
Buraya yazmadığım daha birçok şekilde kırdı kalbimi dün. Ergen gibi davranıyorsun ben özgürüm ne demek dediğimde, sen kimsin bana ergen diyorsun vs. Ben bu hallere düşecek miydim. Gibi, gençliğine yanıyor halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?