- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Ben bugün mola verdim kendime abur cubur yedim ve yürüyüs yapmadım ama bak 65 le başladık yola çok şükür 50 li rakamları görmeye başladık ... düşünsene 1 ay sonra 55 diyormusuz ahh ahh
Canım neler yapıyorsun yazmıyorsun
güncel kilom ; 58.0 :)
çok şükür veriyorum. inş nişanlım askerden geldiğinde onu şaşırtcam :)
ve ben yiyerek veriyorum. artık anladım asıl olay, dengelemek... misal; bi gün cok yedim. ondan sonraki 2-3 gün onu toparlamak icin uğraşınca o yediğim gün aldığım kiloyu veriyorum.. az yemek ve bol suyla tabii...
cok mutluyum. bi ömür böyle yaşamak istiyorum.. bende sağlıklı genç bir anne olmak istiyorum.. insanların gözünde anne dediğin şişman olur izlenimi var. ben öyle 1anne olmak istemiyoruuuum
Aynen canım bende öyle yaptım seninde öyle oldugunu tahmin ettim o yüzden yokladim seni pes edersin diye korktum bende cuma günü 3000 kal aldim ama cmt ve pazar günü az yedim ve inanılmazdı sonuç 57.3 olmuşum nasıl oldu bilemedim 57 li rakamlar artı çıkmasam şükür diyordum 1100 eksi çıktım bu gidişler bu ay çıkınca 55 olacağız galiba
aynı şeyleri yaşamız :) bende cuma günüydü galiba tartıya cıktım baktım artıcok üzüldüm ama dur dedim haftasonu az yiyim en azından pzrts günkü kiloma döneyim dedim.. çok şükür bu sabah -1300 gram gördüm.. şubat ayını 58le cıkartmaktı hedefim, cok şükür onu hallettim. önümüzdeki 15günde ucundan da olsa 56yı görmek istiyorum :)
ben 55 olamamda sen olursun inş.
7 mart hedefim 55 benim o zaman kadar olsam yeter eğer olursam 2 ayda 10 kilo vermiş olacağım sonraki hedefimde elbette 50 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?