benimde bir diyet günlüğüm olsundu

sabah kahvaltıda, 1 domates 1 salatalık 2 haşlanmış yumurta ve biraz dereotuyla maydanoz yedim.. ha bide kahvaltıdan 15-20 dk sonra yarım dilim kepek ekmeğiyle 1 üçgen peynir yedim :)

Akşam amcamlara geldim 1.5 kepçe çorba içtim. Ciğer kızartmışlardı 1-2 adet de ciğer yedim ve kapanışı yaptım.

1-2 saat sonrasındaysa 30dakkalık egzersiz yaptım iyi terledim :)

Ben bugün mola verdim kendime abur cubur yedim ve yürüyüs yapmadım ama bak 65 le başladık yola çok şükür 50 li rakamları görmeye başladık ... düşünsene 1 ay sonra 55 diyormusuz ahh ahh

Ben bugün mola verdim kendime abur cubur yedim ve yürüyüs yapmadım ama bak 65 le başladık yola çok şükür 50 li rakamları görmeye başladık ... düşünsene 1 ay sonra 55 diyormusuz ahh ahh

Evet arada mola vermek gerekiyo. Abur cubur filan arada iyi oluyo :)

Ben ayda 2-3 kilo anca veririm.. Sabit kaldığım bi yer olmadığı için gittiğim evlerin yemeklerinin yağı tuzu vs. cok olabiliyo. Bazen Sporum da aksayabiliyo misafirlikte olunca... Tabi yinede dikkat etmeye calısyorum elimden geldikce şartlarımı zorluyorum.

Hedef 1 haziranda 50kilo olmak :)

bu sabah işe gelirken farkettim, kabanım artık sıkmıyo benii :) önceden içime çeke çeke yürüyodum :) kemerle göbeğim arasında resmen boşluk var bu o kadar güzel bişey ki.

ayy inş hep böyle devam ederim de, günden güne eksi görürüm.
ve 36 beden bi gelin olurum inşaallahhh

Akşam saat 7yi geciyodu eve geldiğimde.. Çok açlığım yoktu. Bende hiçbişey yememiş olmamak için yoğurt pulbiber limon karıştırıp yedim. Onları hazmettikten sonra da bi leslie 3 mil yaparım
oohhh sefam olsun

bugün biraz rahatsızım, midem cok bulanıyo.
kavaltı yapasım yoktu ama kavaltısız da olmaz dedim ve 1 dilim tam bugdaylı ekmek, 2 light üçgen peynir yedim yeşilçayla birlikte.
evden bişey getiremedim bunları da sabah aldım

Canım neler yapıyorsun yazmıyorsun

hafta ici iki akşam misafirlikteydim ve bol karbonhidratlı yemekler yemiştim sonraki gün tartıldığımda artı görünce moralim bozulmuştu ve buraya hic yazasım gelmemişti zaten bide regl olmuştum

ama cumartesi günü toparladım cok şükür. cumartesi 2 öğün yiyip bol da su icince pazar günüde aynı şekilde az yiyince bol suyla birlikte cok şükür eksileri gördüm. :)

haftasonu fitness da vardı tabi :) sabahları 8bucukta gittim. cumartesi 2 saat pazar 1.5 saat durdum :)

güncel kilom ; 58.0 :)

çok şükür veriyorum. inş nişanlım askerden geldiğinde onu şaşırtcam :)

ve ben yiyerek veriyorum. artık anladım asıl olay, dengelemek... misal; bi gün cok yedim. ondan sonraki 2-3 gün onu toparlamak icin uğraşınca o yediğim gün aldığım kiloyu veriyorum.. az yemek ve bol suyla tabii...

cok mutluyum. bi ömür böyle yaşamak istiyorum.. bende sağlıklı genç bir anne olmak istiyorum.. insanların gözünde anne dediğin şişman olur izlenimi var. ben öyle 1anne olmak istemiyoruuuum

Aynen canım bende öyle yaptım seninde öyle oldugunu tahmin ettim o yüzden yokladim seni pes edersin diye korktum bende cuma günü 3000 kal aldim ama cmt ve pazar günü az yedim ve inanılmazdı sonuç 57.3 olmuşum nasıl oldu bilemedim 57 li rakamlar artı çıkmasam şükür diyordum 1100 eksi çıktım bu gidişler bu ay çıkınca 55 olacağız galiba

aynı şeyleri yaşamız :) bende cuma günüydü galiba tartıya cıktım baktım artı cok üzüldüm ama dur dedim haftasonu az yiyim en azından pzrts günkü kiloma döneyim dedim.. çok şükür bu sabah -1300 gram gördüm.. şubat ayını 58le cıkartmaktı hedefim, cok şükür onu hallettim. önümüzdeki 15günde ucundan da olsa 56yı görmek istiyorum :)
ben 55 olamamda sen olursun inş.

7 mart hedefim 55 benim o zaman kadar olsam yeter eğer olursam 2 ayda 10 kilo vermiş olacağım sonraki hedefimde elbette 50 olur

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği 2 üçgen peynir ve 2 haşlanmş yumurta yedim yeşilçayla birlikte.

öğlendeyse, bi kase yoğurt 1 muz ve 1 kuru kayısı yedim. acil zayıflamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…