- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
inşallah canım istediğine ulaşırsınha buarada bugünde -100 gr vermişim
banada öyle geliyor canımCok iyisin. Maaşallah :)
Sen bu işi halledeceksiiin
60 ları görmüşsün çok şükür sporla fit vücutlar kendime sporcu baksiri aldım ve onu giydigimde dümdüz bir karin ve bacaklarla karşılaşmak hedefim ahh ahh o günler gelecek degilmi bende 2 gün boyunca çok yedim ama yinede şükür 59.6 yi gördüm yolumuz zevkli ve uzun daha koruma ve bazı şeyleri alışkanlık haline getirme dönemimiz var tam gaz ileri
8 yemek kaşığı etli kuru fasülye ve yanında 3 yemek kaşığı pulbiberli yoğurt yedim ama cok rahatsız oldum karnım acayip şiş. Sanki tıka basa yemişim gibidaha azını da yersem vücudumu yıpratmış olurum sandım.
Cok su ictiğim icin karnım hep şiş zaten. Artık dikkat etcem yediklerime. Gerekirse daha az yicem. Başkalarının menüsüne bakıyodum 8 kaşık yemek filan yiyolar bende onlar gibi yapıyodum demekki o bana uymuyo.. 3-5 kaşık beni doyuruyo artık midem kücüldü demekki.
Aynen canım bende metobolizmam yavaşlamasın diye kendimi zorladım 4 yemek kaşığı makarna ve yarim tabak patates salatası beni aşırı şişirdi ama mantar soteyi de yedim pro te in diye artik doyunca kalkmak lazim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?