benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Dün akşam 2 kepçe kuru fasülye ve 3 kaşık pulbiberli yoğurt yedim ve kapanışı yaptım..

Açgöz kuzenlerim çiğköfte alalım dediler ben kendinize göre alın ben yemicem dedim onlarda ben yemiyom diye almaktan vazgeçmişler hahahhah

Dün işyerinde ikram edilen çikolatayı da elimin tersiyle itmiştim

Sabah 2 domates 1 salatalık 2 haşlanmış yumurta 1 kücük parca çeçil peynir ve 1 dilim kepek ekmek yedim.. 2saat sonra leslie 4mil ve ceşitli egzersizler yaptım. Güzel bir duş da aldım.. Saat 2 gibi de bir meyve hurma yedim. Bide 2 lokma haşlanmış et..

Akşam da kına gecesine gidiyom. hic oturmıcam gitsin kaloriler , yansın yağlar

Az önce ölçülerimi alayım dedim ve sürpriiiiizzz

Her bölgeden ciddi azalmalar olmuş cm cm gitmişler :)

Canım göbüşüm sana verdiğim sürenin sonuna geliyoruz.. Artıkın gidiyorsun yavaştan yavaştan yol al beybiiii

Dün gece kına gecesinde nasıl oynamışım belli değil hic oturmadım hep sahnenin ortasında oynayan ben vardım heryerim ağrıyo ellerim bile tutmuyo. Ögleden sonra da misafir gelcek oyy ben nirelere gidem bugün daha spor filan yapamam heralde

Bugün misafir geldi ve ben dikkat edemedim sabah kavaltıda yağlı şeyler yedim öglenden sonrada pilav üstü kurufasülye yedim (1aya yakındır pilav yemiyodum) sonra bir dilim ıspanaklı kek ve 2 halley yedim ama dayanamadım napiyim bi anda boşluğa düşmüşüm. Yarın sabah tartılcam bakalım ne cıkıyos

Misafirler gittikten sonra, kalk kızım üşenme spor yap dedim kendime :)

Leslie 4mil ve çeşitli egzersizler yaptım fakat iyi yoruldum

En azından vicdanım rahat. Cünkü o kek ve halley karşılığında 1.5 saatimi harcamış oldum

öğlende 2 kepçe tarhana corbası içtim. yanına da közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberi yoğurtlayıp yedimm..
acayip şişim.. suyu cok içtim galiba

60 ları görmüşsün çok şükür sporla fit vücutlar kendime sporcu baksiri aldım ve onu giydigimde dümdüz bir karin ve bacaklarla karşılaşmak hedefim ahh ahh o günler gelecek degilmi bende 2 gün boyunca çok yedim ama yinede şükür 59.6 yi gördüm yolumuz zevkli ve uzun daha koruma ve bazı şeyleri alışkanlık haline getirme dönemimiz var tam gaz ileri

yolumuz uzun evet ama dediğin gibi zevkli. ben artık sevdim daha düzenli daha sağlıklı beslenme işini..
bundan sonraki hedefim inş 50 kilo olup sonrasında 1-2 kilo aldığımda hemen önlemini almak.
zaten ideal kilom 52. inş bi ömür bu şekilde geçer :)

8 yemek kaşığı etli kuru fasülye ve yanında 3 yemek kaşığı pulbiberli yoğurt yedim ama cok rahatsız oldum karnım acayip şiş. Sanki tıka basa yemişim gibi daha azını da yersem vücudumu yıpratmış olurum sandım.

Cok su ictiğim icin karnım hep şiş zaten. Artık dikkat etcem yediklerime. Gerekirse daha az yicem. Başkalarının menüsüne bakıyodum 8 kaşık yemek filan yiyolar bende onlar gibi yapıyodum demekki o bana uymuyo.. 3-5 kaşık beni doyuruyo artık midem kücüldü demekki.

Aynen canım bende metobolizmam yavaşlamasın diye kendimi zorladım 4 yemek kaşığı makarna ve yarim tabak patates salatası beni aşırı şişirdi ama mantar soteyi de yedim pro te in diye artik doyunca kalkmak lazim sanırım

Aynen öyle 2-3 kaşık hepsinden yiyince doyuluyo artık. Umarım böyle devam eder :)

Bu akşam cok yorgundum spor yapmasam diye kendimi ikna etmeye calıştım ama şükür ki ikna olmadım :) leslie 3 mil yaptım. Baska egzersizleride yapcaktım ama yorgunluk ve uykusuzluk çöktü üstüme. Bende vücudumu yormiim dedim. Yarın spor salonuna başlıyorum onun da rahatlığı vardı tabi

sabah evden kahvaltı getiremedim. bende 2tane peynirli poğça aldım. 1 tanesini yedim, diğerini kaldırdım. acıkmadım cok şükür. az önce 5 fındık, 1 avuç da beyaz leblebi yedim. açlığım yok ama çok su içmekten kaynaklı tuvalete gitme durumum var dayanamıyoooommm 10 dkda bi kalkıyom masamdan

öğlen 1kase mercimek corbası içtim. 6 sıkım çiğköfte de vardı ama yiyemedim. o bi kenarda duruyo. onu akşam üzeri yiyeceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…