benimde bir diyet günlüğüm olsundu

dün akşam ızgara pirzola yedim ayy cok güzeldii :) ben eti cok severim de. nasıl yediim belli değil , epey de yedim

ama hiç pişman diilim yine olsa yine yerim

diyete başladığımda, hiç boşuna uğraşma sen kg filan veremessin diyen bi yakınım bugün kaç kg verdin diye mesaj attı.. bende 6 dedim daha cvp gelmedi

kavaltıda bol domates salatalık yedim. azcık da cevizli ekmek :) ay cok güzeldi valla
ama dedigim gibi azcık yedim valla :)

annemler memleketten geldiler ve tabi benim haşlama sebzelerim, yağsız tuzsuz yemeklerim, salatalarım rafa kalktı

dün yine et vardı bol yağlı pirzolalar filan mmm cok güzeldi ama

sabah tartıldım + gördüm zaten acilen toparlanmam lazııımmm

zaman geciyo, kendime dur demeliyim artık

Allahım sana geliyoruuumm

Kaç gündür hastaydım grip olmuşum, hala da devam ediyo tabi acayip bi halsizlik var hiç takatim yok.. perişan haldeyim özellikle de haftasonu cok kötüydüm halsizliğimi giderecek bişiler aradım işte çikolata yedim popkekler yedim kurabiyeler vs. yedim tabi normal yemek de yedim bolbol. yani, belki açlıktan halsizimdir diye ne bulduysam yedim.

1 haftadır spor da yapamıyodum tabi. su içmeyi de ihmal etmiştim. 1 bardak su bile acı geliyodu bana.

Bu sabah kesin + görcem diye tartıya çıktım. ay ben şok olduuum

Ben bu kilo kaybımı, 1 hafta öncesine kadar düzenli yaptığım spora bağlıyorum. resmen oturduğum yerde yiyerek kilo verdim :) vücudum demekki kilo verme döneminde. şimdi yine başladım su içmeye.
İstedigi kadar acı olsun banane içicem yinede hastalığım tam anlamıyla gectikten sonra spora da başlıcam.

Harikasın ben geçen hafta cozuttum kilo almadigima şükrediyorum inşallah bu hafta daha normal insan gibi yerim :)

öglende yoğurtlu yulaf ezmesi yemiştim. şimdiyse 1 avuç sarı leblebi yiyorum. 3lt suyumu da bitirdim. hala tokum.

yaşasın sağlıklı yaşam. ohh be özlemişim az ama öz yemeyi

dün akşamı bi kase yayla corbası ve frında kızartılmış 2 tane tavukla kapattım.

bu sabah ise yoğurtlu yulaf yedim kavaltıda.
bu haftanın sonunda 55i görmem gerek

dün akşam yemeğini cok güzel yapmıştım ama akşam 8den sonra bastıran çiğ köfte isteği herşeyi mahvetti

7-8 sıkım çiğköfte yedim marulla birlikte e haliyle sabah da + gördüm

bu sabah içinde peynir salam domates biber olan bir sandiviç yedim. bugün cok dikkatli olmalıyım. özellikle bu haftanın sonunda 55i ucundan da olsa görmek istiyoruumm.

bu sabah içinde peynir salam domates biber olan bir sandiviç yedim. bugün cok dikkatli olmalıyım. özellikle bu haftanın sonunda 55i ucundan da olsa görmek istiyoruumm.

Ben gördüm bugün bir baktım pzt 1800 salı 1500 lerde kalori almama ve gece bile kuruyemiş yememe rağmen 55.9 gördüm çok şükür gecen hafta çok yediğimden bu bike bunyeme az geldi kilo gitti heralde :)

Ben gördüm bugün bir baktım pzt 1800 salı 1500 lerde kalori almama ve gece bile kuruyemiş yememe rağmen 55.9 gördüm çok şükür gecen hafta çok yediğimden bu bike bunyeme az geldi kilo gitti heralde :)

aaiiiy ne güzel :) zaten martın basında 55 olmak istyodun dimi. benim 55 hayalim sonraki haftaya kaldı. bu pzrtesi kilo almış olmiim de başka bişi istemiyorum :)

bu hafta ben iptal annemler burda hep bişiler yiyip duruyorum. sporada gitmyorum 2 haftadır evdede yapamıyorum tabi. hareket sıfır

önümüzdeki pzrtesi tam gaz başlıyorum inş.
unutmadım nisanın 4ünde 53 kg olcam inş

dün 36 beden gömlek aldım cok güzeldi. cok hoşuma gitti. eve gelince giydim oldu. yani en azından düğmeler kapandı
ama yandan bakıldığında üst düğmeden boşluk gözüküyo ve göbeğim belli oluyo
olsun. ben zaten bilerek aldım hatta aldığım yerde denememiştim.
bunu motivasyon amaçlı alcam ve 2 haftada bir deneyip üzerimdeki duruşuna bakıcam dedim :)

Kilo veriyorum diye üzerime bi rehavet çöktü boşladığımı farkettim.. bi gün dikkat edip diğer günler sallamaya başladım. araya hastalıgım girdi, sonra annemlerin yanıma gelişi, sporu bırakmam filan derken epey salladım yemeyi içmeyi..
bu aralar tartılmıyorum da. pzrtesi tartılcam büyük ihtimal de kilo almış olcam ama iyi olcak. belki toparlanırım kendime gelirim.

Salı günü de inş spora başlıyorum. eski halime, eski düzenime dönmeliyim vakit gecmeden. nisanın 8ine kadar fitness yapcam. sonrasındaysa yüzmeye başlıcam inş kilo verdikten sonra sıkılaşmam gerek.

Bu sefer daha sıkı olmalı cünkü, yaz geliyooorrrrr.

Nişanlım nisanda askerden gelcek. Onu en az -10 kiloyla karşılamam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…