- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
maşallah neler yapmışsın görüşmeyeliçok az kalmış hedefine
Allahım sana geliyoruuumm
Kaç gündür hastaydım grip olmuşum, hala da devam ediyo tabiacayip bi halsizlik var hiç takatim yok.. perişan haldeyim özellikle de haftasonu cok kötüydüm halsizliğimi giderecek bişiler aradım işte çikolata yedim popkekler yedim kurabiyeler vs. yedim tabi normal yemek de yedim bolbol. yani, belki açlıktan halsizimdir diye ne bulduysam yedim.
1 haftadır spor da yapamıyodum tabi. su içmeyi de ihmal etmiştim. 1 bardak su bile acı geliyodu bana.
Bu sabah kesin + görcem diye tartıya çıktım. ay ben şok olduuum
Ben bu kilo kaybımı, 1 hafta öncesine kadar düzenli yaptığım spora bağlıyorum. resmen oturduğum yerde yiyerek kilo verdim :) vücudum demekki kilo verme döneminde. şimdi yine başladım su içmeye.
İstedigi kadar acı olsun banane içicem yinedehastalığım tam anlamıyla gectikten sonra spora da başlıcam.Eki Görüntüle 1785403
Harikasın ben geçen hafta cozuttum kilo almadigima şükrediyorum inşallah bu hafta daha normal insan gibi yerim :)
bu sabah içinde peynir salam domates biber olan bir sandiviç yedim. bugün cok dikkatli olmalıyım. özellikle bu haftanın sonunda 55i ucundan da olsa görmek istiyoruumm.
Ben gördüm bugün bir baktım pzt 1800 salı 1500 lerde kalori almama ve gece bile kuruyemiş yememe rağmen 55.9 gördüm çok şükür gecen hafta çok yediğimden bu bike bunyeme az geldi kilo gitti heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?