benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Sabah hazır sandiviç aldım. içnde peynir salam biber domates vardı. yeşilçayla birlikte onu yedim.

az önce gördüğüm bi söz , çok hoşuma gitti;

"Her istediğini yersen, her istediğini giyemezsin."

sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve 2 üçgen peynir yedim.. 1 kaşık da acıka yedim.

öglen icinde evden etli nohut yemegi getirdim.onu yicem birazdan inş

Akşam 3 yemek kaşığı patates yemeği ve pulbiberli yoğurt yedim. 2 saat sonrada sporumu yapcam inş.

Pzrtsi inş 57 olurum

sabah evden kavaltı getiremedim. dışardan da poğça börek almak istemedim , yağlardan uzak durmam gerekiyo. en azından nisanın 20sine kadar ( ozaman nişanlım askerden geliyo, beni zayıflamış görsün istiyorum da )
bende bi simit aldım. yarısını yeşilçayla birlikte yedim. cok güzeldiiii

yarısı duruyo. tabikide yemicem :)

bu sabah iş arkadaslarımdan biri sen zayıfladın ha dedi. diğeri de evet omuzların filan daha ufalmış çıtı pıtı olmuşsun gibi şeyler dedi. sonra başka biri de, ne kadar zamanda kaç kilo verdin dedi bende ocak ayının başında başladım 5 kg kadar gitti dedim. moralin bozulmasın ama senden gidenler yağ değil su, ödem dedi :)
( 40günde giden kilonun hepsi su, ödem olmaz. ki olsa bile her vücudun ödem miktarı fazladır. bende cok yoktu. hem detaylı kilo ölçümümde , 3 kg vermiştim ozaman giden kilonun 2.5i yağdı )

kız bide devamlı moralin bozulmasın ama şöyle ama böyle dedi.. sonra bi ara bundan sonra daha az kilo verceksin vs. dedi :) yani kız bildigin fesat

hic kendimi bozmadım evet haklısın dedim :) insanların cekememezliği beni daha cok motive ediyorrrr

canlarım benim yiaaa

O
Ayy hiç sıkma canını her yerde var böyleleri.ocak nire şubat nire 5 kilo verilemeyecek bişeymi bence süre gayet makul fesat hatun

sabah bir dilim kepek ekmeği ve 2 üçgen peynir yemiştim ve doymuştum.

ama öglendeee yoğurtlu karnıbahar yedim ama o kadar cok yedim ki kıpırdayamadım

fena şiştim a dostlar

Bugün gelinlik denedim tabikide istedigim gibi olmadı (şişkoyum ya)

Sonra napsak ne etsek derken benim burger yemeyişimin 40günden fazla olduğu aklıma takıldı. Bunu kutlayalım dedik. Sonuç; big king menü, içecek sprite gazoz :)

Eve geldim 2 cezerye , 2 tatlı kaşığı sufle, 3 tane fincan tatlısı yedim :)

Yani ben bugün iyce şeyini cıkardım

Neyse yarın sağlıklı yaşam şeysine devam

Kavaltıda çikolatalı 1 krep yedim cok güzeldii 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yedim birde :)

Sabah kalktığımda aç karnına spor yapmıştım ama :) diyerek kendimi savuniiiim

ay napiim ya o kadan kilo vermişim bu 2 gün de benim günüm olsundu

Neyse yeter bu kadar laubalilik
Artık devam diyet adı altında sağlıklı yaşamaya

bayan gezenti bugün baya okudum günlüğünü çok güzel ilerlemişsin masallah bu azimle istediğin kiloya hemencecik ineceksin
kilo verme konusu uzun sürüyor malesef hemen sıkılıp bırakınca basarisizlik kaçınılmaz oluyor ama bende artık umutsuzluğu biraktim

Dediğin gibi kilo vermek uzun sürüyor. Bu kiloları nasıl kısa zamanda almadıysak , kısa zamanda da veremeyiz dimi :) bazen cok güzel gidiyo kacamaksız bol sporla. Ama sonra boşlanabiliyor.. işte insan her zaman aynı dirayette olamıyor. Kaçamaklar olduğunda yine de devam etmeyi bilmeli. Nasılsa koyverdim deyip bırakmamalı... Ben bunu öğrendim.

Ama dün gün boyu cok yedim. Bu sabah da aynı şekilde kavaltıda çikolatalı şeyler vs. yedim üzüldüm ama cok değil :) bu da benim nazarım olsun diyorum cünkü gercekten 40gündür kacamaksız gidiyordum.

Umutsuz olma. Yaza cok bişey kalmadı. Yakındır ince gömleklerin gün yüzüne cıktığı günler... Kilomuzu gizleyebildiğimiz kabanlar yavaş yavaş dolaplara kaldırılcak.

Azim ve irade oldukça başarı mümkündür inş :)

nasılsa zayflıyorum diye üzerime bi rehavet çöktü kaç gündür boşluyodum...

toparlanmam lazım. ve an itibariyle kendime hedef koydum;

NİSANIN 4' ünde 53 kg olcam inş.

sen mi yaman ben mi yaman görücez göbek efendiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…