- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Sabah hazır sandiviç aldım. içnde peynir salam biber domates vardı. yeşilçayla birlikte onu yedim.
az önce gördüğüm bi söz , çok hoşuma gitti;
"Her istediğini yersen, her istediğini giyemezsin."
Ayy hiç sıkma canını her yerde var böyleleri.ocak nire şubat nire 5 kilo verilemeyecek bişeymi bence süre gayet makul fesat hatunbu sabah iş arkadaslarımdan biri sen zayıfladın ha dedi. diğeri de evet omuzların filan daha ufalmış çıtı pıtı olmuşsun gibi şeyler dedi. sonra başka biri de, ne kadar zamanda kaç kilo verdin dedi bende ocak ayının başında başladım 5 kg kadar gitti dedim. moralin bozulmasın ama senden gidenler yağ değil su, ödem dedi :)
( 40günde giden kilonun hepsi su, ödem olmaz. ki olsa bile her vücudun ödem miktarı fazladır. bende cok yoktu. hem detaylı kilo ölçümümde , 3 kg vermiştim ozaman giden kilonun 2.5i yağdı )
kız bide devamlı moralin bozulmasın ama şöyle ama böyle dedi.. sonra bi ara bundan sonra daha az kilo verceksin vs. dedi :) yani kız bildigin fesat
hic kendimi bozmadım evet haklısın dedim :) insanların cekememezliği beni daha cok motive ediyorrrr
canlarım benim yiaaa
O
Ayy hiç sıkma canını her yerde var böyleleri.ocak nire şubat nire 5 kilo verilemeyecek bişeymi bence süre gayet makul fesat hatun
bayan gezenti bugün baya okudum günlüğünü çok güzel ilerlemişsin masallah bu azimle istediğin kiloya hemencecik ineceksin
kilo verme konusu uzun sürüyor malesef hemen sıkılıp bırakınca basarisizlik kaçınılmaz oluyor ama bende artık umutsuzluğu biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?