benimde bir diyet günlüğüm olsundu

yedim yediiim dünya kada çiğ köfte yediiim vay ben nerelere gidem 6 tane sanıyodum 12 taneymiş meğersem

651 kalori

İş çıkışı fitnessa gittim. Kasım ayında da kaydolmuştm ama üşengeçliğimden bırakmıştım. Detaylı ölçümüm filan hep yapılmıştı ozaman. Şimdi tekrar detaylı ölçüm yaptırdım ve kıyasladım. Çok şükür yağ kilo yüzdemde azalma olmuş.. Ozaman 28 olan metobalizma yaşım şimdi 22 olmuş. Ve beni en cok sevindiren, obezite derecem ozaman %19ken şimdi %14 :) bunlar hepsi 1ayda oldu :)

Demekki doğru yoldayım.. Ve artık durmuyoruuuz devam ediyoruuz yihhuuuıu

sabah domates salatalık salam ve kaşar peynirinden oluşan bir sandiviç yedim. market alışverişini daha yapamadığım için yumurta filan yoktu evde o yüzden kavaltıyı dışardan yaptım ama bence arada böyle iyi oluyo. yoksa diğer türlü yumurta peynir domates salatalık rutine biniyo hep aynı...

arada da 1 ceviz yedim. şuanda tokum ve çok dinç hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
öğlen yemeğinde 2kepçe tarhana corbası ve bir kase yoğurtlu haşlanmış ıspanak yedim. akşama da corba ve salata yemeyi düşünüyorum inş :)

Kırmızı lahana ve havuçlu salata yaptım. Bol limon ve nar ekşili :) bide yicem diye 2 biber turşusu aldım yanıma.. bi tanesini yedim cok fena yandım bol bol su içtim yangınım anca söndü 2. Turşuyu yicek yürek yok şuan :)

sabah 2 haşlanmış yumurta 2domates 1 salatalık yarım dilim de kepek ekmeği yedim. ha bide üçgen peynir 1tanecik :) yanında şekersiz çay. :) su içmeye devam :)

öğlen 2 haşlanmış tavuk baget ve tarçınlı elmalı activia yedim. akşama da dışardayım inş sadece çorbayla geçiştirebilirim

akşam arkadaslarımla dısarda yemek yiyeceğim.
dışarı demek bol kalorili yiyecekler demek.. ama ben çorba yicem diye umuyorum.

inş ordaki kokuların peşinden değil de, gelinlik icinde 36 beden olma hayalimin peşinden giderim

Şöyle bi masada sadece domates corbası içtim. Arkadasların tabagına dokunmamak adına da bi ayran içiyim dedim :)

Şimdi yalan olmasın ama arkadasın tabagından bi çatal küçük tavuk parçası aldım acılı :)

İnş günü böyle kapıcam :) aferim bana

Sabah 1 tane kırmızı biber ve 1dilim kepek ekmeğini tost makinesinde kızartıp yedim. yanlarındaysa 2 domates 1 salatalık ve 2 haşlanmış yumurta vardı.

1.5 lt suyu içtim bile :)

#hedef123günsonra50kg.olmak

Öğlen yemeğinde, 2 kepçe çorba ve 6 kaşık bulgur pilavı yedim. sonrasındaysa kayısılı activia yedim...

Akşam misafirliğe gittim ve zorla yemek yedirdiler 1 kase kadar barbunya, yine o kadar makarna yedim. Önce üzüldüm ama sonra bişi olmaz dedim 1aydır makarna yememiştim. Hem bide akşam yemeklerim rutine binmişti hep aynıydı. Bu değişik oldu metabolizmayı ters köşe yaptım

Sabah 8bucukta fitnessdaydım :) yağmur demedim çamur demedim gittim valla

Eve şimdi geldim protein dolu kavaltımı yapcam :)

#hedef122günsonra50kg.olmak

Misafirlikteyim. Bi kepçe kısır, bi tane de sigara böreği yedim. Bide pudingli kek var. hemde en sevdiğim ilerleyen vakitlerde bi dilim belki alırım :/

O kekten yemedim :))) ama akşam 7gibi çiğköfte aldılar 3 sıkma köfte yedim marul içinde. 2 bardak da ayran ictim karnım şişsin diye :)

Bugün epey karbonhidrat aldım

Bide öglende leslie 3 mil yapmıstım :)) bugün yiyeceklerimi tahmin ediyodum cünkü :)
Sabahki 2 saatlik fitnessdan sonra leslie 3 mil iyi geldi yine :)

Bir avm nin yemek katındayım şuanda :) bulunduğum masada lahmacun, mantı, çorba ve salata var. Ama bilin bakalım çorba ve salata kimin önünde :))

Tabiki beniiiimm

Yan tabaktan 1 adet mantı aldım nefsimi köreltsin diye.. Bir orta kase ezogelin corbası ve yağsız tuzsuz salata yidim :)

Akşam 1 tane kıymalı patates köftesi yedim. Yanında da 1 büyük kase cacık yedim.. Akşam yemek olayım bitti inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…