- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
canım suan kaçsın tam tamına
dün akşam sporumu yaptıktan sonra amcamın gelini canım çiğköfte çekti dedi. ki benim spor yaptığımı görüyodu beni izliyodu. bilerek mi yaptı nedir . bende, ben yemicem kendinize göre söyleyin dedim. ya bi kaç taneden bişi olmaz dediler. ben yok dedim filan. neyse sonra çiğköfte geldi ben yatagıma gectim gene geldi yanıma, yiyelim gel diye. ben yok yemicem yatcam dedim de zar zor yolladım..
zaten hep 1 taneden bişi olmaz diyerek bu hale geldim.
3 hafta önceki halime dönmek istyorum. o zaman motivem tavandı. şimdi yine öyle olmak istyorum. bugün sabah kavaltıda sandiviç yedimyememem gerekti cünkü toparlanmam gerek. artık kavaltıyı evden getiremediğim günlerde, peynir zeytin yerine bi yoğurt alcam içine muz koycam yada yulaf ezmemi iş yerine getircem.. şaka maka yaz geliyor ve ben 23 nisanda 50kg olmak istyoruuummmm
Evet canım yoğurt meyve iyi fikir kahvaltı d ey ince illa peynir zeytin gerek yok yani bir adet armut yada ayva ne bileyim yanina bir bardak sütte çok güzel bir kahvaltı bence :) benimde 5 nisan hedef 51.5 artik toparlanmaliyiz ...
evet toparlanma vakti. 17 günde 3 kilo imkansız değil, verirsin bence :)
doğumgünü mü vardı sizde ? ona hazırlanıyodun galiba dimi :)
Evet büyük hedef te o ama 15 nisanda yakin arkadasimin düğünü var oda aradan çıkacak inşallah :)
verirsin inş yasen bide doğum yapmıştın dimi ? ne zaman kilolu birini görsem bu doğum kilom diyip işin içinden çıkıyo. ama yemesini de görüyorum maşallah bi oturuşta 2-3 kişilik yemek yiyo, tatlıları götürüyo gece yemeleride aynı şekilde. sonra kilo alıyo bu benim doğum kilo diyo bende he anam he diyom
ya kiminin istisnadır . rahatsızlığı vardır yada başka başka sıkıntıları vardır da kilosu olur doğumdan dolayı... ama dikkat eder en azından.
o yüzden ben artık kilosunu doğuma bağlayanlara sinir oluyorum. sende öyle bi durum yok maşallah
Doğum kilosu lohusalikta çıkıyor eğer normal bir dogumsa ama ben hamilelik tede. Çok yedim hamileyim diye .. simdi hamile kaldigimdan daha zayıfım 52 53 kilo ile evlendim yaklaşık eşimle ama üni 1 de 48 kilo idim ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?