benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Akşam 2 kepçe çorba içtim. Yanındaysa bol limonlu havuç rendeleyip yedim. Günü böyle kapattım. Yani inş kaptırım :)

öğlende 1 dürüm çiğkfte yedim. ardından da bi avuç çıtır leblebi yedim. Allah affetsin :)

akşama dışardayım. bi çorbayla günü kapatırım inşaallah :)

Bu sabah 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates 1 salatalık ve birazcık çeçil peynir yedim.

Kavaltıyı erken yaptım. Bakiiim acıkacakmıyıım

saat 1 gibi öglen yemeğimi yedim..
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası ve 1 kepçe patates yemeği yedim.
eski motive dolu günlerime döniyim artık

dün akşam sporumu yaptıktan sonra amcamın gelini canım çiğköfte çekti dedi. ki benim spor yaptığımı görüyodu beni izliyodu. bilerek mi yaptı nedir . bende, ben yemicem kendinize göre söyleyin dedim. ya bi kaç taneden bişi olmaz dediler. ben yok dedim filan. neyse sonra çiğköfte geldi ben yatagıma gectim gene geldi yanıma, yiyelim gel diye. ben yok yemicem yatcam dedim de zar zor yolladım..

zaten hep 1 taneden bişi olmaz diyerek bu hale geldim.

3 hafta önceki halime dönmek istyorum. o zaman motivem tavandı. şimdi yine öyle olmak istyorum. bugün sabah kavaltıda sandiviç yedim yememem gerekti cünkü toparlanmam gerek. artık kavaltıyı evden getiremediğim günlerde, peynir zeytin yerine bi yoğurt alcam içine muz koycam yada yulaf ezmemi iş yerine getircem.. şaka maka yaz geliyor ve ben 23 nisanda 50kg olmak istyoruuummmm

Evet canım yoğurt meyve iyi fikir kahvaltı d ey ince illa peynir zeytin gerek yok yani bir adet armut yada ayva ne bileyim yanina bir bardak sütte çok güzel bir kahvaltı bence :) benimde 5 nisan hedef 51.5 artik toparlanmaliyiz ...

evet toparlanma vakti. 17 günde 3 kilo imkansız değil, verirsin bence :)
doğumgünü mü vardı sizde ? ona hazırlanıyodun galiba dimi :)

evet toparlanma vakti. 17 günde 3 kilo imkansız değil, verirsin bence :)
doğumgünü mü vardı sizde ? ona hazırlanıyodun galiba dimi :)

Evet büyük hedef te o ama 15 nisanda yakin arkadasimin düğünü var oda aradan çıkacak inşallah :)

Evet büyük hedef te o ama 15 nisanda yakin arkadasimin düğünü var oda aradan çıkacak inşallah :)

verirsin inş ya sen bide doğum yapmıştın dimi ? ne zaman kilolu birini görsem bu doğum kilom diyip işin içinden çıkıyo. ama yemesini de görüyorum maşallah bi oturuşta 2-3 kişilik yemek yiyo, tatlıları götürüyo gece yemeleride aynı şekilde. sonra kilo alıyo bu benim doğum kilo diyo bende he anam he diyom

ya kiminin istisnadır . rahatsızlığı vardır yada başka başka sıkıntıları vardır da kilosu olur doğumdan dolayı... ama dikkat eder en azından.

o yüzden ben artık kilosunu doğuma bağlayanlara sinir oluyorum. sende öyle bi durum yok maşallah

öğlende domates çorbası içtim. ve 3 tane ızgara kanat yedim acı sosa bandırıp. akşamı da hafif tuttum mu benden iyisi yok

yengem akşama patates yemeğiyle değişik hamurlu bi corba yapmıştı..

Bende patates yemeği yedim. İri doğranmış 5 tane patates bi tanede tavuk butu yedim. 1.5 saat sonra da sporumu yapcam inş

Doğum kilosu lohusalikta çıkıyor eğer normal bir dogumsa ama ben hamilelik tede. Çok yedim hamileyim diye .. simdi hamile kaldigimdan daha zayıfım 52 53 kilo ile evlendim yaklaşık eşimle ama üni 1 de 48 kilo idim ahh ahh

Şunun şurasında 48e ne kaldı :) sene oldu mu bebek doğalı ? Kaç kiloyla hamile kalıp kaç kiloyla doğum yaptın ?

Sabah 2 domates 1 salatalık doğrayıp yedim maydonoz da vardı biraz.. 2 de yumurta haşladım. 1-2 çatal da peynir aldım. 2 lokma da tam buğdaylı ekmek yedim onları üzüm pekmezine bandım.

Dün akşam 1 kepçe mercimek corbası, 3 yemek kaşığı taze fasülye yemeği, 4-5 kaşık da yoğurtlu mantı yedim.

Gecen gün yengem bu kiloları geri alcagımı söylemişti. Bende gülüp gecmiştim . Dün de amcamın kızı, beni bi arkadaşına söylemiş 8 kilo verdi diye.. O da kiloları geri alcak demiş.. İnsanlar niye böyle anlamıyorum ya. Ben o kadar spor yapıyorum kilom sabitlensin diye.. Ama bende onlara inat 50 kilo olmassam. Hatta dügün zamanı 48-49 kilo olcam ki evlendikten sonra en fazla 1-2 kilo alıp önlemimi alcam hemen. Görür onlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…