benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Şuraya da ; sabah sporu yaptığımı ima eden 1 paylaşım bırakayım (uzun zamandır spor yapmayınca, bu sabah yaptığım spor pek kıymetli geldi)

23 nisana 50 kilo olsam keşke. olurmuyum acaba. cok sıksam olurum belki.
sporsuz olmaz ama onu da yapacak ne zamanım var ne mekanım pff

valla benlede alay edılıyordu bende buyuk bır hırsla basladım hayırlısı artık hedef 55 =)

Hedefine emin adımlarla ilerliyorsun tebrikler..

Günlüğüme geldiğin için ayrıca teşekkür ederim, bugün başladığımı sana da haber vermek istedim

merhabalar

şöyle bir sayfalarına göz attım
gayet azimli ve isteklisin ama sık sık kaçamakların oluyor anladığım kadarıyla
benden ufacık bir tavsiye. kendine kesinlikle elini sürmemen gerekenlerin listesini yap as dolabına ya da her gün oku bir şekilde. sanki onları yersen zehirlenecekmişsin gibi düşün.(paketli şekerli ürünler,şekerli içecekler,cips,pilav, kızartma , ekmek vs. gibi) en azından kaçamakların seni üzmez tartıya çıkınca kısa sürede de sonuca ulaşmanı sağlar

ben düğün zamanında stresden zayıflamıştım .ilk kez o zaman 53 olmuştum normalde 60 civarlarındaydım .. hey gidi günler hey

evet son zamanlarda kacamaklarım epey oldu. benim ocak ve şubat ayım cok verimli gecmişti. şimdi kilo vermemi de o zamanlara baglıyorum. ozamanlarda hızlanan metabolizmam hala calısyo.

benim şimdi bir düzenim yok malesef. her gün başka bi yerde kalıyorum. yani şöyle söyliyim , kaç aydır 3gün üst üste aynı yerde kalmışlığım yok bu artık beni iyce yordu malesef dayanamıyorum.. inş 2ay sonra kendi evime gececegim ve daha düzenli yemem ve sporum olcak. kendimi öyle hazırlıcam agustostaki düğünüme

Hedefine emin adımlarla ilerliyorsun tebrikler..

Günlüğüme geldiğin için ayrıca teşekkür ederim, bugün başladığımı sana da haber vermek istedim

asıl ben sana teşekkür ederim. nolur diyetini bırakma. sağlığın icin, kendin icin. inan ki o kilolar gidiyor. zorda olsa gidiyor, geç de olsa gidiyor..

sana söylemiştim. yine söylüyorum. boş vaktinde Leithia 'nın " spor ve sağlık için motivasyon teknikleri" konusunu baştan sona doğru oku... benim onun gibi süslü cümlelerim yok.

o cok güzel gaz veriyo :) ve paylaştığı resimler cok sinir bozucu :) o resimlerdeki kızlar gibi ben niye olmayayım diye düşündükçe hırslanıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…