- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
kaç kılodan dusmustun 55e23 nisana 50 kilo olsam keşke. olurmuyum acaba. cok sıksam olurum belki.
sporsuz olmaz ama onu da yapacak ne zamanım var ne mekanım pff
kaç kılodan dusmustun 55e
masallah ıyı vermıssın :)10 ocakta tartıya cıktıgımda 63.4 ü gördüm. öncesinde diyete başlamıştım ama ara ara kaçamaklarım vs. oluyodu.
ama asıl başlangıcım 10 ocak oldu yani.
masallah ıyı vermıssın :)
valla benlede alay edılıyordu bende buyuk bır hırsla basladım hayırlısı artık hedef 55 =)alay ediliyodum artık. iyi kilo almışsın, ayı gibi olmuşsun lafları zoruma gitmeye başlamıştı.
bir de , agustosta düğünüm var. zayıf ince belli bir gelin olmak isterim.
işte sonrasında bende bi gaza geldim , başladım
valla benlede alay edılıyordu bende buyuk bır hırsla basladım hayırlısı artık hedef 55 =)
katılıyorum bıde bugun fıtness aerobık egıtımı de almaya basladım onunda faydası olucaaktır =)olur inş. yani kesinlikle azim ve irade olunca zayıflamamak mümkün değil :)
katılıyorum bıde bugun fıtness aerobık egıtımı de almaya basladım onunda faydası olucaaktır =)
gercekten ıse yarıyormu ? nasıl bıyer ne oluyorOnlar fena yaaa :) ben bir ay gittim müthiş yağ yakımı yapıyo.
İlk hedefe ulaşmışsın tebrik ederim.
merhabalar
şöyle bir sayfalarına göz attım
gayet azimli ve isteklisin ama sık sık kaçamakların oluyor anladığım kadarıyla
benden ufacık bir tavsiye. kendine kesinlikle elini sürmemen gerekenlerin listesini yap as dolabına ya da her gün oku bir şekilde. sanki onları yersen zehirlenecekmişsin gibi düşün.(paketli şekerli ürünler,şekerli içecekler,cips,pilav, kızartma , ekmek vs. gibi) en azından kaçamakların seni üzmez tartıya çıkıncakısa sürede de sonuca ulaşmanı sağlar
ben düğün zamanında stresden zayıflamıştım .ilk kez o zaman 53 olmuştum normalde 60 civarlarındaydım ..hey gidi günler hey
Hedefine emin adımlarla ilerliyorsun tebrikler..
Günlüğüme geldiğin için ayrıca teşekkür ederim, bugün başladığımı sana da haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?